alkud 17.03.06, 19:32 Teraz będą sobie musieli szczerze odpowiedzieć, czy warto było ryzykować swoje życie dla 2,000 funtów... religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beefcake eksperymenty na zwierzetach - bzdura 17.03.06, 22:27 i jaki jest BEZ-sens tych testow na zwierzetach ? bezmiar bezdusznie zadawanego cierpienia i smierci, potem takze ludziom, tylko po to, by wprowadzic na rynek kolejny drogi lek dla naiwnych, ktorzy sadza, ze wylecza sie z przeznaczenia do smierci Odpowiedz Link Zgłoś
swidrygajlov Re: eksperymenty na zwierzetach - bzdura 17.03.06, 23:33 Dobre! Nie leczcie się i tak czeka was Śmierć. Człowiek jest TAKI pyszny, że chce żyć dłużej nie cierpieć i przy byle wypadku nie umierać. Dobre. Jeszcze te okropne testy na zwierzętach. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
spink Re: eksperymenty na zwierzetach - bzdura 18.03.06, 11:05 Na moje to niech testują ale nie antybiotyki na grypę a coś co może przynieść ludzkości jakiś większy postęp w dziedzinie medycyny. Co do ofiar to nie ma po co komentować, zgodzili się to ryzykowali na własną rękę. Ja osobiście nigdy bym się nie zgłosił do takich doświadczeń. [; Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Re: eksperymenty na zwierzetach - bzdura 18.03.06, 13:42 Grypa zabijala jeszcze jakis czas temu. Gdyby nikt nie ryzykowal takimi badaniami pewnie wciaz bysmy umierali na ospe. Odpowiedz Link Zgłoś
markmig Re: eksperymenty na zwierzetach - bzdura 19.03.06, 17:11 Grypa zabija jeszcze dziś... I będzie zabijać dalej mimo pseudoszczepionek... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: eksperymenty na zwierzetach - bzdura 19.03.06, 17:50 markmig napisał: > Grypa zabija jeszcze dziś... I będzie zabijać dalej mimo pseudoszczepionek... Grypa zabija. Osoby niezaszczepione. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: eksperymenty na zwierzetach - bzdura 18.03.06, 17:45 beefcake napisał: > i jaki jest BEZ-sens tych testow na zwierzetach ? > > bezmiar bezdusznie zadawanego cierpienia i smierci, potem takze ludziom, tylko > po to, by wprowadzic na rynek kolejny drogi lek dla naiwnych, ktorzy sadza, ze > wylecza sie z przeznaczenia do smierci tak, ale mozna umrzec w wieku lat 4 , lub 94. widzisz roznice ? Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: eksperymenty na zwierzetach - bzdura 18.03.06, 21:51 Jakbyś spróbował pomyśleć (to może być dla ciebie trudne, ale uwierz mi, nie boli), to byś może doszedł do wniosku, że testy na zwierzętach co prawda nie eliminują ryzyka, że badany specyfik będzie niebezpieczny dla człowieka, ale je w istotnym stopniu zmniejszają. Mówiąc prościej: gdyby nie testy na zwierzętach, znacznie częściej czytalibyśmy takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Ofiary badań 19.03.06, 18:22 Testowano lek, który miałby być skuteczny m.in. w białaczce limfatycznej. Na tę chorobę zmarła moja mama. Bardzo szanuję ludzi, którzy zdecydowali się wziąć udział w tych testach i mam nadzieję, że odzyskają zdrowie. Można narażać swoje życie na wyścigach motocrossowych albo skacząc na bungee -- dobrze, że są też ludzie gotowi narazić życie po to, by zapobiec śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelix Re: Ofiary badań 23.03.06, 10:00 Człowiek jest na końcu łańcucha pokarmowego więc ma przsywilej wykorzystywania innych stworzeń w celu utrzymania się przy życiu Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ofiary badań 23.03.06, 12:15 diabelix napisał: > Człowiek jest na końcu łańcucha pokarmowego Podobnie jak i wszystkie drapieżniki. > więc ma przsywilej wykorzystywania innych stworzeń w celu utrzymania się przy > życiu Nie ma takiego przywileju. S. Odpowiedz Link Zgłoś