Gość: ks IP: *.netburg.pl 22.01.03, 18:38 kto je pokonał i w jaki sposób? Zioła,wody czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maarta Re: kamienie nerkowe IP: *.proxy.aol.com 22.01.03, 20:45 Ostatni atak mialam 4 lata temu,od tej pory pije 2-3 litrow plynow dziennie(w wiekszosci woda niegazowana niskomineralizowana)i biegam po schodach w dol, tak poradzila mi moja lekarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garofano Re: kamienie nerkowe IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 29.01.03, 15:24 Polecam debelizynę(pasta ziołowa). Można ją kupić w aptekach bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kamienie nerkowe IP: *.tychy-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 16:06 Ja poszlam do "znachora" z calkiem innym problemem, pan doktor tylko na mnie spojrzal i poweidzial co mi dolega [ ja nie zdazylam poweidziec nic - tylko dzien dobry i do widzenia = bylam w szoku] - okazalo sie min. ze mam wlasnie kamienie nerkowe. Pilam ziola przez okolo 4,5 miesiaca - chyba pomoglo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: kamienie nerkowe 30.01.03, 05:23 Gość portalu: aga napisał(a): > Ja poszlam do "znachora" z calkiem innym problemem, pan doktor tylko na mnie > spojrzal i poweidzial co mi dolega [ ja nie zdazylam poweidziec nic - tylko > dzien dobry i do widzenia = bylam w szoku] - okazalo sie min. ze mam wlasnie > kamienie nerkowe. Pilam ziola przez okolo 4,5 miesiaca - chyba pomoglo :-) He, he ja Ci moge popatrzec 'gleboko' w oczy, i tez Ci powiem co sie z Toba dzieje. Zgadza sie, niektorzy maja bardzo dziwne spojrzenie, i potrafia tym spojrzeniem czytac wiele rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś