barbara-jensen 30.01.07, 20:13 Moja mama ma planowana operacje zastawki serca w szpitalu na Szaserow?? Czy ktos cos wie o oddziale kardiochirurgii w tym szpitalu?Czy sa tam dobrzy specjalisci?Bardzo prosze o odpowiedz!!!Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miranda8 Re: Operacja zastawki serca na Szaserow!!!! 21.05.07, 11:39 znalazłam ten wątek, szkoda, ze nikt nie odpisał.. ale ja z innej bajki, powiedz, jak wyszła ta operacja? ja w najblizszych 2 tygodniach (o ile strajk nei staie na przeszkodzie) wybieram sie na rekonstrukcje uszkodzonej zastawki w szpitalu w Katowicach...chciałam sie zapytac, jak mam przeszła to wszystko, czy dobrze sie czuje itp.. bo ja juz świruje Odpowiedz Link Zgłoś
jana-1111 Re: Operacja zastawki serca na Szaserow!!!! 17.08.07, 23:07 Jestem ciekawa jak poszla operacja i jakie jet Pani zdanie na temat w/w specjalistów. Teraz mój tata ma miec tam operację, więc interesuje mnie wszystko na ten temat. Jeśli ktoś wie cokolwiek na temat kardichirurgi na Szaserow to proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
ina456 Re: Operacja zastawki serca na Szaserow!!!! 20.08.07, 15:02 Jest tam bardzo dobry specjalista. Dr Bożena Pomian Ostrowska. Gdy inni lekarze rozkładali ręce nad moją mamą, ona pomogła, a mam do dzis czuje się dobrze, mimo iż ze szpitala na Banacha wyjechała na wuzku inwalidzkim po zapaleniu osierdzia, urazie polekowym, jajach na szyi po lekach itd... Odpowiedz Link Zgłoś