marteczka77 05.02.11, 10:14 Witam zastanawiam się nad takim leczeniem podaje adres stronki www.trychologia.com/trychologia.php?s=trychologia ,chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś już próbował się tak leczyć ,bo nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annovi Re: Trychologia 07.02.11, 21:21 dopiszcie się proszę z tymi lekami do mojego wątku "leki nieskuteczne"- dużo ludzi zaoszczędzi kasy i robienia niepotrzebnie nadziei Odpowiedz Link
hercia10 Re: Trychologia 22.02.11, 11:07 Chodzilam na te zabiegi ja i mój syn miesięczny koszt za dwie osoby ok.3000 ,efektów zero strata kasy Odpowiedz Link
be-l-la Re: Trychologia 02.03.11, 17:01 Ja się nie do końca zgodzę z aż tak radykalną oceną, znam osoby które poddały się zabiegom trychologicznym na zachodzie i sobie chwalą. Oczywiście włosy cudownie nie zaczynają odrastać. Osobiście się nie poddawałam takiemu zabiegowi. Odpowiedz Link
wiktor552 Re: Trychologia 04.06.13, 09:10 Miałem obawy, że wyłysieję, gdyż całkiem niedawno zaczęły mi mocno wypadać włosy. Mam dopiero 30 lat, więc myślę, że mój strach jest uzasadniony. Udałem się więc do gabinetu trychologicznego www.creeniss.pl/ i rozpocząłem kuracje. Włosy przestały mi wypadać i są mocniejsze. Wierzę, że zostanie całkowicie przywrócone zdrowie moich włosów. Odpowiedz Link
adriankot12 Re: Trychologia 11.12.13, 15:48 niestety ja te z zmagam sie z tym problemem i poradźcie mi - czy udac się najpierw na wizytę do dermatologa, żeby wybadać, czy się kwalifikuje na taki zabieg? Odpowiedz Link
maniekpi Re: Trychologia 13.12.13, 07:28 Witam. Jako bioterapeuta leczę łysienie plackowate w Opolu. Odpowiedz Link