Gość: helenkam IP: *.dami.pl 17.05.03, 09:21 Dostałam zalecenie wzięcia 10 zastrzyków cocarboxylasinu oraz po 5 zastrzykow wit.B6 i B12.Czego mogę się spodziewać: przestanie boleć kręgosłup, ustąpią zawroty głowy czy też lekarz mnie zbył?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: & Re: witaminy IP: *.idzik.pl 17.05.03, 23:15 Spektrum działania wymienionych przez Ciebie zastrzyków jest tak szerokie że bez dokładnej diagnozy stanu chorobowego nie ma większego sensu dyskutowanie co będzie gdy takie zastrzyki weźmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: witaminy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 23:51 Wg mnie jest to typowy zestaw, jaki zapisuje lekarz, kiedy bolą tzw. "korzonki". Przypuszczam więc, że po tym ustąpią Tobie bóle kregosłupa a właściwie bóle zakończeń nerwów znajdujących się w kregosłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
medka Re: witaminy 18.05.03, 21:32 Gość portalu: helenkam napisał(a): > Dostałam zalecenie wzięcia 10 zastrzyków cocarboxylasinu oraz po 5 > zastrzykow wit.B6 i B12.Czego mogę się spodziewać: przestanie boleć > kręgosłup, ustąpią zawroty głowy czy też lekarz mnie zbył?. a co Ci dolega? Odpowiedz Link Zgłoś