Gość: stachenka IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 23:01 Czy ktoś wie jakie są problemy z kupnem ubrań dla kobiety o wzroście 1,78???!!! Rękawy za krótkie, nogawki za krótkie, spódnice za krótkie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: PIJ MLEKO, BĘDZIESZ CHODZIŁA NA GOLASA IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 02.01.04, 07:49 A co do tego ma picie mleka !?!?!? No chyba że się pije mleko żyrafy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vilandra Re: PIJ MLEKO, BĘDZIESZ CHODZIŁA NA GOLASA IP: *.4web.pl 02.01.04, 14:01 No, nie wiem, przecież jest hasło "PIJ MLEKO, BĘDZIESZ WIELKI". Może stachence o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właśnie o to. Re: PIJ MLEKO, BĘDZIESZ CHODZIŁA NA GOLASA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachenka Re: PIJ MLEKO, BĘDZIESZ CHODZIŁA NA GOLASA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:16 Właśnie o to. Całe szczęście, że pod koniec podstawówki mi zbrzydło i przestałam je pić, bo aż strach pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio He,he... IP: *.ipt.aol.com 02.01.04, 14:43 Gość portalu: stachenka napisał(a): > Czy ktoś wie jakie są problemy z kupnem ubrań dla kobiety o wzroście > 1,78???!!! > Rękawy za krótkie, nogawki za krótkie, spódnice za krótkie... > Protestuje w imieniu spodnicy. Nigdy nie jest za krotka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachenka Re: He,he... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:19 nie zawsze zazwyczaj jest też za wąska nie mam szans na spódnicę ze sklepu mimo, że nie mam ani grama nadwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Kobieta jest piekna na golasa! IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 02.01.04, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachenka Re: Kobieta jest piekna na golasa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:23 Litości!, jest mróz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Kobieta jest piekna na golasa! IP: *.ipt.aol.com 02.01.04, 22:04 Gość portalu: stachenka napisał(a): > Litości!, jest mróz! < Litosciwy przechodzniu - przytul Stachenke... Odpowiedz Link Zgłoś