maggie744 29.06.11, 12:09 witam, czy ktoś może coś powiedzieć mi o firmie Nano Design, wykonującej meble kuchenne i zabudowy. Czy ktoś coś tej firmie zlecał? jaka jest jakość wykonanywanych przez nich mebli? Jakie mają cen? za info z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia2441 Re: Firma Nano Design 06.08.11, 15:19 Slyszalam mnostwo opowiesci o Nano Design, ale nie chce o nich pisac na forum. Jednak znam super fachowca, ktory wykonuje meble kuchenne, szafy wnekowe, itp., wykona kazde meble jakie mu pokazesz.Bardzo dokladny, potrafi swietnie doradzic. Pracuje na bdb materialach.Na priva podam Ci jego namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie744 Re: Firma Nano Design 10.08.11, 09:28 gosia2441 napisała: > Slyszalam mnostwo opowiesci o Nano Design, ale nie chce o nich pisac na forum. > Jednak znam super fachowca, ktory wykonuje meble kuchenne, szafy wnekowe, itp., > wykona kazde meble jakie mu pokazesz.Bardzo dokladny, potrafi swietnie doradzi > c. Pracuje na bdb materialach.Na priva podam Ci jego namiar. witam, proszę więc o namiar na maila: maggie74@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
janosik1_2 Re: Firma Nano Design 16.11.11, 14:54 Jest to firma dość długo znana w Bełchatowie , nie słyszałem złych opinii. A przy okazji nie polecam jakiegoś pana Henia bo już się przejechałem na takim gościu, polecany przez znajomych ale kuchnia ma wady , brakuje dwóch rzeczy a pan nie odbiera telefonów. Chciałem taniej i mam co mam ,nauczka na przyszłość żeby zamawiać w legalnej firmie bo w razie problemów można szukać pomocy.. Odpowiedz Link Zgłoś