agne_s 10.02.07, 21:35 Czy ktoś z Was robił meble kuchenne w tym salonie (mieści się na Wojska Polskiego 23 - drugi rząd budynków na przeciwko rynku). Szukam wszelkich opinii na temat tego studia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11anetagaski Re: ATK Studio mebli kuchennych 28.01.15, 22:02 Mi robił meble do kuchni i salonu pan którego polecieli mi znajomi i jestem bardzo zadowolona z niego.zostawie jego nr 790899070 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia1980 Re: ATK Studio mebli kuchennych 10.02.15, 08:09 Cześć jeśli szukasz mebli na wymiar to mogę ci polecić stolarza który u mnie wykonywał meble do kuchni oraz szafę wnękową rok temu . Sama miałam nr. od koleżanki z pracy która tez byla zadowolona. Zobacz sobie stronę internetową www.andmeb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marget18 Re: ATK Studio mebli kuchennych 03.03.15, 08:08 ja polecam super stolarza, piekne meble, super materialy, naprawde rewelacja, w zyciu nie spotkalam takiego fachowca; markuch77@wp.pl www.mkmeblenawymiar.pl Odpowiedz Link Zgłoś