Dodaj do ulubionych

Baby jogger gdzie kupic?

04.06.09, 21:31
Czy ktos wie gdzie kupic baby jogger city?Ja swoj dostalam z Finlandii (akurat siostra leciala z dzieckiem to zabrala za darmo)ale jest tak rewelacyjny ze moja kolezanka tez chce taki sam model i nie bardzo mozemy go znalezc w Polsce. Dla mnie to jest idealny wozek dla ludzi ktorzy wola joggingowac po prostu sam jedzie i jest maly po zlozeniu.czy moze ktos zna jakas strone gdzie mozna go kupic i nie trzeba by bylo czekac 4 tygodni na niego.dzieki ada
Obserwuj wątek
    • jokka Re: Baby jogger gdzie kupic? 04.06.09, 22:38
      www.babyjogger.co.uk/shop/
      wysyłają do Polski
      był jeszcze dostępny w Happy Baby ale już nie widze
      można też zamawiać z usa, ja tak robiłam
      i zgadzam się w 100% - wózek jest rewelacyjny :)
      • ensata Re: Baby jogger gdzie kupic? 05.06.09, 09:28
        jokka, pytalam w którym watku o to oparcie, co zrobic, by było bardziej pionowe???
        • jokka Re: Baby jogger gdzie kupic? 05.06.09, 09:37
          wiesz co, udało mi się maxymalnie naciągnąc te paski i nie jest źle,
          młody zadowolony, isabel jeszcze mi pisała, że dokupiła wkładkę do
          mountain buggy i wtedy jakoś lepiej, chyba też tak zrobię, ale
          szukam jakiejś okazji cenowej
          • ensata Re: Baby jogger gdzie kupic? 05.06.09, 10:06

jokka napisała:

> wiesz co, udało mi się maxymalnie naciągnąc te paski i nie jest źle,
            > młody zadowolony, isabel jeszcze mi pisała, że dokupiła wkładkę do
            > mountain buggy i wtedy jakoś lepiej, chyba też tak zrobię, ale
            > szukam jakiejś okazji cenowej

a co to za wkładka???Ja sie znowu dopytuje, bo kumpela może mi
            przywiezc;-))))coś nie moge sie opędzic od BJ, najwazniejsze z emi wkuzrenie
            celne juz przeszło;-)

Zamawiałas cos na tej stronie co podałas?
            • jokka Re: Baby jogger gdzie kupic? 05.06.09, 10:15
              wkładka taka:
              www.happybaby.pl/?p=productsMore&iProduct=503&sName=Mountain-Buggy-Kolorowe-wkladki-

na tej stronie angielskiej zamawiałam tackę do wózka - dotarła,
              wszystko oki, trochę trwało, bo nie mieli w magazynie
              teraz zamówiłam jeszcze folie i czekam
              sklep oki, i nie mają takich strasznych cen za przesyłk,e ale nie
              wiem ile skasują za wózek, musiłabyś ich zapytać, można płacić
              paypalem
              • ensata Re: Baby jogger gdzie kupic? 05.06.09, 11:55
                Fajna ta wkłądka, al enie jest za "grubo" wtedy?jaki masz spiwór do tego wózka???
                • isabel_o wkładka 05.06.09, 13:10
                  Hej. To ja dokupiłam wkładkę do baby joggera. Wkładka jest
                  oryginalna od Mountain Buggy i rewelacyjnie pasuje do Baby Joggera.
                  Ale to nie jest ta co Jokka pokazała w linku. Ja kupiłam taką ale
                  bez wełny. Tzn z jednej strony jest frotka a z drugiej polarek. Jest
                  świetna! Pinik mi ją poleciła:) Tylko , że mi udało się u w świecie
                  dziecka ostatnią sztukę kupić. W poslich sklepach inetrnetowych
                  nigdzie nie było, ale zamówiłam też taką w kolorze sand i muszę
                  czekać ok 1,5 miesiąca (teraz mam czerwoną). Na zagranicznym ebayu
                  były takie, ale akurat nie sand...
                  • jokka Re: wkładka 05.06.09, 13:34
                    acha, a ja myslałam ze kupiłas taką jak z tego linka z HB
                    a mogłabyś zrobić fotkę?
                    a czym ona się w zasadzie różni??
                    • jokka Re: wkładka 05.06.09, 13:37
                      to jest coś takiego?
                      cgi.ebay.de/STORCHENNEST-SITZAUFLAGE-fuer-One-Tree-Hill-Urban-Jungle_W0QQitemZ380128848208QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_K
                      inderwagen_Buggies?
                      hash=item588171e950&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%
                      7C39%3A1%7C72%3A1229%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
                      • isabel_o Re: wkładka 05.06.09, 14:04
                        Nie, to nie ta. To jest ta:
                        www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=211&products_id=1630&osCsid=6731261f53bf6c05c94a88e007e64ecf
                        wyglada tak samo jak ta z wełna, tylko, że po tej stronie co jest
                        wełna tutaj jest polar. Czyli z jednej strony polar a z drugiej
                        mięciutka frotka. Obydwie strony są mięciutkie i miłe w dotyku:)
                        • isabel_o Re: wkładka - fotka 05.06.09, 14:12
                          Wrzuciłam fotkę wkładki w moim wózku. Kolorystycznie może nie jest
                          to najlepsze połączenie ale nie mieliśmy innego wyboru a
                          przynajmniej maluszek ma wygodnie. A teraz cierpliwie czekamy na
                          piaskową:)
                          fotoforum.gazeta.pl/3,0,1834563,2,1.html
                          • ensata Re: wkładka - fotka 05.06.09, 17:18
                            Mnie tam sie połączeniie podoba;-)a powiedz, rzeczywiscie wygodniej?bardziej
                            pionowe wtedy jest oparcie???czy ta sliwkowa by pasowała do czerwonego???
                            • isabel_o Re: wkładka - fotka 05.06.09, 17:26
                              Wygodniej bo dziecko się nie zsuwa na tym ortalionie, więc może mieć
                              bardziej pionową pozycję:)
                              • ensata Re: wkładka - fotka 05.06.09, 17:32
                                isabel_o napisała:

> Wygodniej bo dziecko się nie zsuwa na tym ortalionie, więc może mieć
                                > bardziej pionową pozycję:)

aaa, czyli na ortalionie się zsuwa. powiedz mi jeszcze bo ja draze temat, mam
                                wrazenie ze samo oparcie BJ jest zbyt odchylone do tyły i to bez względu, czy
                                jest wkładka, czy jej nie ma. Jokka to potwierdza, Ty nie masz takiego
                                problemu???Widziałas wisniowa wkładke?
                                • isabel_o Re: wkładka - fotka 05.06.09, 17:52
                                  Wiśniowej nie widziałam. W realu widziałam tylko tę co kupiłam czyli
                                  czerwoną. Co do oparcia to kurczę, naprawdę nie mam wrażenia, że
                                  jest bardziej odchylone niż w innych wózkach. Nie wydaje mi się żeby
                                  było bardziej. Wystarczy mocno naciągnąć ten pasek z tyłu...
                                  • isabel_o Re: wkładka - fotka 05.06.09, 17:59
                                    jeszcze apropos tej wkładki dodam, że jest ona super bo się nie
                                    zsuwa z siedziska. Ma po bokach specjalne zaczepy które się
                                    przyczepia do kółeczek, które są po bokach w siedzenia... Hmm mam
                                    nadzieję, że dobrze tłumaczę
                                    • ensata Re: wkładka - fotka 05.06.09, 20:19
                                      Dobrze, dobrze;-))))dziekuje pieknie. Jak powiesz jeszcze jaki masz spiwór to
                                      bede w pełni usatysfakcjonowana;-)))
                                      • isabel_o Re: wkładka - fotka 05.06.09, 21:26
                                        Śpiworek jeszcze nie zakupiony:) Na razie o tym nie myślę;)
    • froobek Re: Baby jogger gdzie kupic? 04.06.09, 22:57
      > Dl
      > a mnie to jest idealny wozek dla ludzi ktorzy wola joggingowac

It is not intended for jogging purposes.
      Taka informacja na tej angielskiej stronie...
      • froobek Re: Baby jogger gdzie kupic? 04.06.09, 22:58
        Chyba że ten trzeci - Performacne series 20"...
      • komares7 Re: Baby jogger gdzie kupic? 04.06.09, 23:45
        It is not intended for jogging purposes.
        Taka informacja na tej angielskiej stronie...

omg a probowalas?

tak pisza zeby ludzie nie wyglupiali sie z maratonami razem z wozkiem bo ten
        akurat nie jest stworzony do biegow.ale wiadomo jak amerykanie sa ostrozni w
        uwagach co do produktow,a wozek nadaje sie do jogging i szybkiego chodzenia -ja
        mam wiec wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka