hiacynta07 06.07.06, 23:57 Chyba jestem pierwsza z Konradem. Jeszcze sie wahamy pomiędzy Antosiem a Konradem, ale podobniez w tym roku Antosiów multum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonama Re: Konrad 30.08.06, 14:06 Witam, Ja mam Konrada!! Super imię i nie za popularne!! Pzdr Odpowiedz Link
edyta7705 Re: Konrad 23.10.06, 21:54 Ja jetsem mamusią Konrada 23 miesiące - jest rozbiegany, wesoły, uśmiechnięty, a łobuzerski uśmiech i zaczepne spojrzenie to jego znak firmowy. Pozdrawaim. Mamusie Konradów - imię jest super, a ich właściciele jescze bardziej Odpowiedz Link
aneta-mama Re: Konrad 03.11.06, 09:57 tez mama Konrada,6 lat-wrażliwiec,który popada ciagle w skrajne nastroje.trudno mu radzic sobie z emocjami.Pełen wdzieku=zjednuje sobie sympatie otoczenia. Odpowiedz Link
zuziabeata Re: Konrad 19.11.07, 00:01 Mój Konrad ma 4 lata. Pogodny, ale bardzo wrażliwy. No i ruchliwy.Wszędobylski...Ale jaki kochany... Jak wymyślaliśmy to imię to rodzina od razu negowała "wallenrod!!"A nam sie podobało...Zdrobniale-KOJO.Wymyśliła jego kuzynka Odpowiedz Link
agusiaczek8 Re: Konrad 26.09.07, 14:20 moj konrad ma juz 12 lat uwazam ze to imie jest swietne no i malo spotykane Odpowiedz Link
lesia27 Re: Konrad 30.12.07, 23:18 Moj 14 mis. synaczek tak ma na imie. Ja na początku nie byłam do niego przekonana, ale mąż się uparł. Teraz mi się bardzo podoba, nie jest takie oklepane a zarazem męskie i eleganckie. Już widzę mojego mężczyznę z kilka lat jak będzie z dumą nosił to imie. Tym czasem jest wesolutkim i rezolutnym chłopcem, którego wszędzie jest dużo. Nie usiedzi sekundy na jednym miejscu i jest bardzo ciekawy świata. Jest najukochańszym chłopcem na świecie. Poniżej link do jego zdjęć. Ja polecam, drugi raz też dałabym mu tak na imie. Zdrabniamy Konradek i rzadziej Kondziu (mnie się nie bardzo podoba), a czasami bardziej żartobliwie Koreador i Konan. Odpowiedz Link