Dodaj do ulubionych

"Kameleon"

04.05.04, 14:41
Polecam szystkim głodnym, którzy chcą zjeść dobrze i w miłej atmosferze.
Można poprosić o ulubiona muzykę :-) Ogólna ocena za całokształt 5! /w 5 -cio
stopniowej skali naty ;-)/
Obserwuj wątek
    • magikos Re: "Kameleon" 04.05.04, 14:59
      NO no Naata czekamy na dalsze oceny lokali g-dzkich ,a jeśli chodzi
      o "Kameleona" faktycznie amciu super ,ale czasami brakuje im piwa ,albo ja i
      moi znajomi tyle pijemy :-/? hehe pozdrawiam
      • chetor Re: "Kameleon" 05.05.04, 07:35
        Szkoda więc, że w niedzielę tak późno otwierają. Piwa nie tylko w tym lokalu
        brakuje. W kawiarni na rynku (tam gdzie były fotki) też im zabrakło pewnego
        gatunku. Ponadto nie dają podkładek pod kufelki (na życzenie). No i do tego
        piwna drożyzna w tym lokaliku :((
        • parkowy Re: "Kameleon" 05.05.04, 07:45
          Zajechałem dosyć późno do Grudziądza więc nie szukałem wymyślności w centrum,skorzystałem za to z kuchni "chińskiej" na Chełmińskiej.Nazwy lokalu nie pamiętam,zarcie takie sobie za to obfite.Skazany na kierownicę za piwem nie oglądałem się.
          • chetor Re: "Kameleon" 05.05.04, 12:58
            Już zapomniałeś, że wszyscy staliśmy przed zamkniętym "Kameleonem" i dopiero
            potem poszliśmy na Rynek ??
            • naata Re: "Kameleon" 06.05.04, 09:40
              To prawda, za późno otwierają i mało miejsca, trzeba zamówić się wcześniej. Ale
              jest nadzieja, że niedociągnięcia poprawią i bedzie OK! Następnym razem chętnie
              bym tam poszła :)
              Magokosie, nie miałam czasu i ....aż tyle pieniędzy ;-) by testować lokale
              Grudziądzkie, ale na przestrzeni jakiegoś czasu postaram się poznać oferty
              miejskich gastronomów, pomysł dobry, może ktoś zgłosi się do "pomocy"??? Samej
              łyso jakoś hehehehe
              • chetor Re: "Kameleon" 07.05.04, 09:09
                Ja się nie piszę z dwóch powodów. Finansowych(zapewne) no i Ostatniej ;-)))
                pzdr
                • naata Re: "Kameleon" 07.05.04, 10:54
                  ...;-))) nie o browarach myślałam hehe
                  A z Ostatnią, kiedy byłeś na wystawnej kolacji? Może spodobałoby się małe
                  conieco, od czasu do czasu i w ogóle ...;-)))
                  • chetor Re: "Kameleon" 07.05.04, 12:55
                    Niemałe co nieco to u mnie kilka razy dzieniie ;-)))
                    Wiesz Naata, to młodzieńcze Twoje zdjęcie z beczułką piFka jest całkiem fajne.
                    Masz jeszcze inne to przyślij ;P
                    pzdr
                    • naata Re: "Kameleon" 08.05.04, 10:20
                      Mam jeszcze co nieco ;)), ale trochę odmienne z "myślą przewodnią" hehehe
                      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka