naata 04.05.04, 14:41 Polecam szystkim głodnym, którzy chcą zjeść dobrze i w miłej atmosferze. Można poprosić o ulubiona muzykę :-) Ogólna ocena za całokształt 5! /w 5 -cio stopniowej skali naty ;-)/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magikos Re: "Kameleon" 04.05.04, 14:59 NO no Naata czekamy na dalsze oceny lokali g-dzkich ,a jeśli chodzi o "Kameleona" faktycznie amciu super ,ale czasami brakuje im piwa ,albo ja i moi znajomi tyle pijemy :-/? hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: "Kameleon" 05.05.04, 07:35 Szkoda więc, że w niedzielę tak późno otwierają. Piwa nie tylko w tym lokalu brakuje. W kawiarni na rynku (tam gdzie były fotki) też im zabrakło pewnego gatunku. Ponadto nie dają podkładek pod kufelki (na życzenie). No i do tego piwna drożyzna w tym lokaliku :(( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: "Kameleon" 05.05.04, 07:45 Zajechałem dosyć późno do Grudziądza więc nie szukałem wymyślności w centrum,skorzystałem za to z kuchni "chińskiej" na Chełmińskiej.Nazwy lokalu nie pamiętam,zarcie takie sobie za to obfite.Skazany na kierownicę za piwem nie oglądałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: "Kameleon" 05.05.04, 12:58 Już zapomniałeś, że wszyscy staliśmy przed zamkniętym "Kameleonem" i dopiero potem poszliśmy na Rynek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: "Kameleon" 06.05.04, 09:40 To prawda, za późno otwierają i mało miejsca, trzeba zamówić się wcześniej. Ale jest nadzieja, że niedociągnięcia poprawią i bedzie OK! Następnym razem chętnie bym tam poszła :) Magokosie, nie miałam czasu i ....aż tyle pieniędzy ;-) by testować lokale Grudziądzkie, ale na przestrzeni jakiegoś czasu postaram się poznać oferty miejskich gastronomów, pomysł dobry, może ktoś zgłosi się do "pomocy"??? Samej łyso jakoś hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: "Kameleon" 07.05.04, 09:09 Ja się nie piszę z dwóch powodów. Finansowych(zapewne) no i Ostatniej ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: "Kameleon" 07.05.04, 10:54 ...;-))) nie o browarach myślałam hehe A z Ostatnią, kiedy byłeś na wystawnej kolacji? Może spodobałoby się małe conieco, od czasu do czasu i w ogóle ...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: "Kameleon" 07.05.04, 12:55 Niemałe co nieco to u mnie kilka razy dzieniie ;-))) Wiesz Naata, to młodzieńcze Twoje zdjęcie z beczułką piFka jest całkiem fajne. Masz jeszcze inne to przyślij ;P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: "Kameleon" 08.05.04, 10:20 Mam jeszcze co nieco ;)), ale trochę odmienne z "myślą przewodnią" hehehe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś