Dodaj do ulubionych

Test z III RP

07.06.04, 10:45
Robił ktoś z Państwa? Jak poszło?

Przyznam, że był stosunkowo łatwy. Największy kłopot sprawiło mi pytanie o
rok zniesienia godz.13 przy sprzedaży alkoholu. Uśmiałem się setnie.
Obserwuj wątek
    • naata Re: Test z III RP 07.06.04, 13:04
      Słyszałam o teście, nie próbowałam jeszcze, ale na pytanie, którego nie znałeś
      też nie odpowiem,
      widocznie nie był to "szczególny" dzień, dla większości co i przed 13 tą piła
      hehehe
      • toja50 Re: Test z III RP 07.06.04, 17:40
        Bardzo zalowalam, ale mialam goscinny wieczor, wiec starym zwyczajem tylko
        muzyczk w tle. Ale cos czytalam, ze bedzie powtorka, wiec sprobuje, ale gdzie
        mnie tam do Chetora, z moja pamiecia? :-)
        • parkowy Re: Test z III RP 07.06.04, 21:24
          Ćwiczyłem na małych testach zamieszczonych przez cały poprzedni tydzień w GW.Finału oczywiście nie obejrzałem,musiałem pracować po 16h przez sobotę i niedzielę.Dlatego uprzedziłem o absencji.:)
          • toja50 Re: Test z III RP 07.06.04, 22:53
            Takie wykorzystywanie? w tych czasach? po 16 ha? Ponoc we czwartek, kolo 11
            powtorka, tez nie pasuje.:-(
            • chetor Re: Test z III RP 08.06.04, 10:06
              Można sprawdzić się w necie, na gazeta.pl
      • toja50 Re: Test z III RP 08.06.04, 18:53
        Chyba postaram sie we czwartek obejrzec, bo tyle krytyki wsrod znajomych
        slyszalam o prowadzacych, ze chcialabym miec swoje zdanie. Ale jak sie nie uda,
        to trudno.
        • chetor Re: Test z III RP 10.06.04, 18:42
          I co, i jak - zaliczone ?!
          • toja50 Re: Test z III RP 10.06.04, 18:49
            Wkurzam sie, bo co chwile kaza mi sie logowac. Nie moge wyczaic o co chodzi.
            Tak, Test z powodu pogody zaliczony bardzo spokojnie. Jestem z siebie
            dumna.Mialam watpliwosci w czterech przypadkach, ale reszta super latwa,bo
            wszystko pamietam, niestety, niektore pytania nawet dowcipne, no niektore
            takie sobie, ale latwizna dla takiej wieloletniej osoby jak ja. Mlodzi mogli
            miec klopoty. No i nie wiem czemu czepaiali sie prowadzacych. Nie bylo tak zle,
            troche przekupkowato, ale Miecugow czuwal. Fajnie bylo.
            • chetor Re: Test z III RP 10.06.04, 18:55
              A propos prowadzących. Nie chciałem wcześniej pisać żeby nie sugerować. Dla
              mnie byli całkiem w porządku. Przecież to była forma zabawy.
              Rozumiem, że osiągnęłaś wynik powyżej 40 pkt., czyli tak jak ja :D
              • toja50 Re: Test z III RP 10.06.04, 18:58
                Klopoty mialam tylko przy anegdotach, troche nie doslyszalam, nie zrozumialam i
                poszlo zanim sie zorientowalam, ale pewnie i tak bym nie wiedziala. Szkoda mi
                bylo tego mlodego u Wachowicz, byl dobry tylko niesmialy jakis, a za tamtego
                Borowski czesciej odpowiadal, takie odnioslam wrazenie. Szkoda mi mlodego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka