chetor 07.06.04, 10:45 Robił ktoś z Państwa? Jak poszło? Przyznam, że był stosunkowo łatwy. Największy kłopot sprawiło mi pytanie o rok zniesienia godz.13 przy sprzedaży alkoholu. Uśmiałem się setnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Test z III RP 07.06.04, 13:04 Słyszałam o teście, nie próbowałam jeszcze, ale na pytanie, którego nie znałeś też nie odpowiem, widocznie nie był to "szczególny" dzień, dla większości co i przed 13 tą piła hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Test z III RP 07.06.04, 17:40 Bardzo zalowalam, ale mialam goscinny wieczor, wiec starym zwyczajem tylko muzyczk w tle. Ale cos czytalam, ze bedzie powtorka, wiec sprobuje, ale gdzie mnie tam do Chetora, z moja pamiecia? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Test z III RP 07.06.04, 21:24 Ćwiczyłem na małych testach zamieszczonych przez cały poprzedni tydzień w GW.Finału oczywiście nie obejrzałem,musiałem pracować po 16h przez sobotę i niedzielę.Dlatego uprzedziłem o absencji.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Test z III RP 07.06.04, 22:53 Takie wykorzystywanie? w tych czasach? po 16 ha? Ponoc we czwartek, kolo 11 powtorka, tez nie pasuje.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Test z III RP 08.06.04, 10:06 Można sprawdzić się w necie, na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Test z III RP 08.06.04, 18:53 Chyba postaram sie we czwartek obejrzec, bo tyle krytyki wsrod znajomych slyszalam o prowadzacych, ze chcialabym miec swoje zdanie. Ale jak sie nie uda, to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Test z III RP 10.06.04, 18:49 Wkurzam sie, bo co chwile kaza mi sie logowac. Nie moge wyczaic o co chodzi. Tak, Test z powodu pogody zaliczony bardzo spokojnie. Jestem z siebie dumna.Mialam watpliwosci w czterech przypadkach, ale reszta super latwa,bo wszystko pamietam, niestety, niektore pytania nawet dowcipne, no niektore takie sobie, ale latwizna dla takiej wieloletniej osoby jak ja. Mlodzi mogli miec klopoty. No i nie wiem czemu czepaiali sie prowadzacych. Nie bylo tak zle, troche przekupkowato, ale Miecugow czuwal. Fajnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Test z III RP 10.06.04, 18:55 A propos prowadzących. Nie chciałem wcześniej pisać żeby nie sugerować. Dla mnie byli całkiem w porządku. Przecież to była forma zabawy. Rozumiem, że osiągnęłaś wynik powyżej 40 pkt., czyli tak jak ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Test z III RP 10.06.04, 18:58 Klopoty mialam tylko przy anegdotach, troche nie doslyszalam, nie zrozumialam i poszlo zanim sie zorientowalam, ale pewnie i tak bym nie wiedziala. Szkoda mi bylo tego mlodego u Wachowicz, byl dobry tylko niesmialy jakis, a za tamtego Borowski czesciej odpowiadal, takie odnioslam wrazenie. Szkoda mi mlodego. Odpowiedz Link Zgłoś