toja50 31.08.04, 20:30 Kiedys nasi jezdzili tam wypoczywac :-(((, a teraz, hehe, te zachodnie palanty pojechali sie klepac po pleckach, feeee. A to takie ladne miejsce na ziemi:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Soczi... 31.08.04, 20:42 Zebrało się Towarzystwo wzajemnej adoracji.I to wcale nie jest śmieszne.;(Znów będą radzić jak tu zasiąść za sterami całej Europy.Historia lubi się powtarzać.:( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Soczi... 31.08.04, 20:54 podzielam Wasze opinie.. Szreder czuje,że jego czas się kończy, Czirak ma nie lepsze notowania, chyba? No a Putin co teraz załatwi będzie zaklepane.. na długo Racja, historia lubi sie powtarzać, i wygląda na to,że właśnie zaczyna się powtórka .. :( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Soczi... 01.09.04, 15:31 Te pogaduszki bermudzkiego trójkąta są jak zawsze dla nas niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Soczi... 01.09.04, 18:30 To widac po ich minach, ze cos knuja. Ale szeryf juz drugi raz musial przerwac urlop, cos sie zle dzieje w jego panstwie, a niby nie ma problemu Czeczenii. To zaklamacze paskudne:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Soczi... 01.09.04, 20:02 Oni bawią się w najlepsze,kiedy samoloty spadają od bomb,stacja metra,teraz ta szkoła.Putinowi się nie dziwię,sam tego chciał,ale jak spojrzą w oczy swych wyborców dwaj pozostali? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Soczi... 01.09.04, 20:19 Jak zauwazylam, to oni nigdy nie patrza w oczy, przeciez wiedza co robia. A z ta szkola to prawdziwia tragedia. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji gdyby np moja wnuczka poszla pierwszy dzien do szkoly, to jest szalone. To co ogarnia swiat jest porazajace. Nie moge dzisiaj normalnie myslec o niczym innym. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Soczi... 01.09.04, 20:48 Wstyd się przyznać, ale po pierwszym poście nie miałam pojęcia o co chodzi. Chyba jestem trochę oderwana od rzeczywistości ;-))))))) Cmoki anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Soczi... 02.09.04, 00:31 Cholera!!! Najbardziej wierzy się i współcZuje najwięcej skrzywdzonemu ;(((( W imię "ideii" giną niewinni ludzie!!! ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Soczi... 02.09.04, 21:33 Nie widac konca, zadnego, zeby znowu nie schrzanili! Straszne, co Ci ludzie i te biedne dzieci musza przezywac. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Soczi... 03.09.04, 08:32 Okazuje się, że tam jest ok. 1500 osób. ZGROZA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Soczi... 03.09.04, 11:10 Te doniesienia sa przerazajace i zadnego swiatelka, biedni ludzie, co z nimi bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Soczi... 03.09.04, 11:56 Własnie rozgrywa siętragedia w Basłanie. Żołnierze zaatakowali szkołę, tragedia gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Soczi... 03.09.04, 17:57 NIESTETY, STAŁO SIĘ NAJGORSZE!!!! Czy juz nie ma żadnych barier, zadnych swiętości dla osiągniecia celów politycznych!?!? ZGROZA ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Soczi... 03.09.04, 22:24 Nie mam slow. Jestem normalnie w szoku. Przerazajaca ta akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Soczi... 03.09.04, 22:49 Tego należało się spodziewać po akcji si l specjalnych Rosji.Tam nic nie zmieniło się od czasu carów,życie ludzkie nie liczy się ... Horror, Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Soczi... 04.09.04, 12:42 Zdarzył się jeden z najgorszych scenariuszy. To wszystko jest przerażające. Komplety brak przygotowania na taką ewentualność służb specjalnych budzi dodatkowe obawy. Czy u nas są lepiej przygotowani? Mówią, że tak. Mało pocieszające i lepiej żeby nie było sprawdzane. Pzdr smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Soczi... 04.09.04, 13:18 Nie wierze w nasza "lepszosc" sil specjalnych. Widac to po roznych aresztowaniach. Lubia sie popisywac i tyle. Jak przyjdzie powazny problem, miej nas Boze w swojej opiece. To co wyszlo przeszlo moje najgorsze przewidywania, i tyle tych dzieci i tyle trupow. Nie wiem czy te ruskie klamstwa kiedys sie skoncza. Nie moge sie uspokoic. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Soczi... 04.09.04, 15:42 Cały czas, mimo wszystko, mam nadzieję, że nasze służby, jakiekolwiek są, nie sprzedałyby życia DZIECI!!!! Mam nadzieję, że mimo wszystko, nam Polakom, pojecie człowieczeństwa jest dobrze znane!? Chyba, kurczę, się nie mylę???? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Soczi... 04.09.04, 23:21 Patrz akcja w Magdalence, pozniej juwenalia w Lodzi, poscig w Poznaniu, zle naboje, nie takie oznakowanie dsamochodu,karetka byla zbedna, lekarz popil, wiatr wial w druga strone, a chlopaki nie uciekaly itd itp, mnozyc takie przyklady nie ma potrzeby, wszyscy to wiedza, moze nie pamietaja. Odpowiedz Link Zgłoś