31.08.04, 20:30
Kiedys nasi jezdzili tam wypoczywac :-(((, a teraz, hehe, te zachodnie
palanty pojechali sie klepac po pleckach, feeee. A to takie ladne miejsce na
ziemi:-)
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: Soczi... 31.08.04, 20:42
      Zebrało się Towarzystwo wzajemnej adoracji.I to wcale nie jest śmieszne.;(Znów będą radzić jak tu zasiąść za sterami całej Europy.Historia lubi się powtarzać.:(
      • naata Re: Soczi... 31.08.04, 20:54
        podzielam Wasze opinie.. Szreder czuje,że jego czas się kończy, Czirak ma nie
        lepsze notowania, chyba? No a Putin co teraz załatwi będzie zaklepane.. na
        długo
        Racja, historia lubi sie powtarzać, i wygląda na to,że właśnie zaczyna się
        powtórka .. :(
        • chetor Re: Soczi... 01.09.04, 15:31
          Te pogaduszki bermudzkiego trójkąta są jak zawsze dla nas niebezpieczne.
          • toja50 Re: Soczi... 01.09.04, 18:30
            To widac po ich minach, ze cos knuja. Ale szeryf juz drugi raz musial przerwac
            urlop, cos sie zle dzieje w jego panstwie, a niby nie ma problemu Czeczenii. To
            zaklamacze paskudne:-(
            • parkowy Re: Soczi... 01.09.04, 20:02
              Oni bawią się w najlepsze,kiedy samoloty spadają od bomb,stacja metra,teraz ta szkoła.Putinowi się nie dziwię,sam tego chciał,ale jak spojrzą w oczy swych wyborców dwaj pozostali?
              • toja50 Re: Soczi... 01.09.04, 20:19
                Jak zauwazylam, to oni nigdy nie patrza w oczy, przeciez wiedza co robia. A z
                ta szkola to prawdziwia tragedia. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji gdyby np
                moja wnuczka poszla pierwszy dzien do szkoly, to jest szalone. To co ogarnia
                swiat jest porazajace. Nie moge dzisiaj normalnie myslec o niczym innym.
                • anaiss Re: Soczi... 01.09.04, 20:48
                  Wstyd się przyznać, ale po pierwszym poście nie miałam pojęcia o co chodzi.
                  Chyba jestem trochę oderwana od rzeczywistości ;-)))))))
                  Cmoki
                  anaiss
                  • naata Re: Soczi... 02.09.04, 00:31
                    Cholera!!! Najbardziej wierzy się i współcZuje najwięcej skrzywdzonemu ;((((
                    W imię "ideii" giną niewinni ludzie!!! ;(((
                    • toja50 Re: Soczi... 02.09.04, 21:33
                      Nie widac konca, zadnego, zeby znowu nie schrzanili! Straszne, co Ci ludzie i
                      te biedne dzieci musza przezywac.
                      • chetor Re: Soczi... 03.09.04, 08:32
                        Okazuje się, że tam jest ok. 1500 osób. ZGROZA !!!
                        • toja50 Re: Soczi... 03.09.04, 11:10
                          Te doniesienia sa przerazajace i zadnego swiatelka, biedni ludzie, co z nimi
                          bedzie?
                          • chetor Re: Soczi... 03.09.04, 11:56
                            Własnie rozgrywa siętragedia w Basłanie. Żołnierze zaatakowali szkołę, tragedia
                            gotowa.
                            • naata Re: Soczi... 03.09.04, 17:57
                              NIESTETY, STAŁO SIĘ NAJGORSZE!!!! Czy juz nie ma żadnych barier, zadnych
                              swiętości dla osiągniecia celów politycznych!?!? ZGROZA ;((((
    • toja50 Re: Soczi... 03.09.04, 22:24
      Nie mam slow. Jestem normalnie w szoku. Przerazajaca ta akcja.
      • parkowy Re: Soczi... 03.09.04, 22:49
        Tego należało się spodziewać po akcji si l specjalnych Rosji.Tam nic nie zmieniło się od czasu carów,życie ludzkie nie liczy się ... Horror,
        • chetor Re: Soczi... 04.09.04, 12:42
          Zdarzył się jeden z najgorszych scenariuszy. To wszystko jest przerażające.
          Komplety brak przygotowania na taką ewentualność służb specjalnych budzi
          dodatkowe obawy. Czy u nas są lepiej przygotowani? Mówią, że tak. Mało
          pocieszające i lepiej żeby nie było sprawdzane.
          Pzdr smutno.
          • toja50 Re: Soczi... 04.09.04, 13:18
            Nie wierze w nasza "lepszosc" sil specjalnych. Widac to po roznych
            aresztowaniach. Lubia sie popisywac i tyle. Jak przyjdzie powazny problem, miej
            nas Boze w swojej opiece. To co wyszlo przeszlo moje najgorsze przewidywania, i
            tyle tych dzieci i tyle trupow. Nie wiem czy te ruskie klamstwa kiedys sie
            skoncza. Nie moge sie uspokoic.
            • naata Re: Soczi... 04.09.04, 15:42
              Cały czas, mimo wszystko, mam nadzieję, że nasze służby, jakiekolwiek są, nie
              sprzedałyby życia DZIECI!!!!
              Mam nadzieję, że mimo wszystko, nam Polakom, pojecie człowieczeństwa jest
              dobrze znane!?
              Chyba, kurczę, się nie mylę????
              • toja50 Re: Soczi... 04.09.04, 23:21
                Patrz akcja w Magdalence, pozniej juwenalia w Lodzi, poscig w Poznaniu, zle
                naboje, nie takie oznakowanie dsamochodu,karetka byla zbedna, lekarz popil,
                wiatr wial w druga strone, a chlopaki nie uciekaly itd itp, mnozyc takie
                przyklady nie ma potrzeby, wszyscy to wiedza, moze nie pamietaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka