Dodaj do ulubionych

Co z tym Fox'em ?

08.10.04, 09:28
I po ptakach :( Jakoś Lis nie może się znależć w tej formule. Po jakie licho
zaprasza nadętych polityków, którzy klepią ciągle to samo. Wczoraj
wystarczyłby, jak już, tylko Szmajdzinski i Polko. Dobrze ich odpytywać i
byłoby ciekawie. Edelman dał trochę plamę ze swymi wypowiedziami a
Wojciechowski sztampowo.
Co było potem trudno do końca się zorientować. Przedłużająca się 1-sza część
programu zabrała dużo czasu z 2-giej części. Najpierw Lis zapowiedział Lecha,
a gdy ten ruszył, publika już klaskała, pomachał mu ręką, że jeszcze nie ma
wchodzić bo reklamy. Lechowi strzelił impuls elektryczny, korek wywalił,
odwrócił się i w nogi. Nie będzie się pokazywał na resztkę programu, jakieś 3
minuty. Zawiodło kompletnie przygotowanie programu, ktoś przecież powinien
Lisa powiadomić, że zabrakło gościa, albo, że w ogóle coś się dzieje.
Kiepsko to wszystko wypadło, zmuszę się do obejrzenia 3-go aktu, a potem
zobaczę. Szkoda, bo lubię Lisa, a tu mu nie wychodzi.
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 08.10.04, 10:58
      Jestem tu! a nawet mnie nie ma! hehehe i dal noge jednak.No nie do smiechu mi
      jednak. Zupelnie bylam zdezorientowana i bylo mi zal i szkoda i wszystko
      runelo. Lubie I jednego i drugirgo i dlatego taki stan moj jak i Twoj i zgadzam
      sie ze wszystkim co napisales:-(
      • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 08.10.04, 23:49
        Nie panimaju,był w końcu Lechu,czy go nie było??
        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 09.10.04, 10:11
          Był ale jakby go nie było, czyli siedział i czekał pod studiem, potem się wziął
          i wyszedł.
          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 09.10.04, 12:05
            Komentuja to roznie, ale jak bylo konkretnie nikt nie wie, oj ciezko z tym
            Walesa :-))) i z tym Lisem:-(((
            • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 09.10.04, 14:41
              Lis jest szczwany jak mało kto, jednak instynkt zawiódł go. Na Wałęsę nie macha
              się ręką (miał jeszcze poczekać). Wałęsa miał rację wychodząc. Interlokutora
              trzeba szanować i do tego rozmówcę - symbol :-) Czasami tak bywa, że były
              prezydent z przyszłym prezydentem na niejednakowych falach nadają :-)))
              • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 09.10.04, 14:43
                no tak , trzeba przedstawić się. Mieszkam w małym miasteczku niedaleko G.
                Zajrzałem dziś pierwszy raz na wasze forum i wydało mi się ciekawe i
                sympatyczne.
                • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 09.10.04, 19:58
                  Witam nowego "wpisywacza",mam nadzieję na więcej.:)
                  W gazecie wreszcie wyczytałem jak to było.Jasne,Wałęsa nie będzie reagował na jakiegoś Lisa skoro sam dyrygował krajem.Jeśli na domiar złego próbuje się Go zaprosić do studia na ostanie trzy minuty...moim zdaniem dobrze zrobił.
                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 10.10.04, 12:38
                    Witam Carrissimusa. Zaglądaj tak często jak możesz, pisz, a na pewno lepiej się
                    poznamy.
                    Jeśli nie sprawi to Ci różnicy, to każdą swoją wizytę na forum odnotowujemy na
                    miesięcznej "liscie obecności", którą to łatwo znajdziesz wśród wątków.
                    Pozdrawiam
                    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 10.10.04, 18:24
                      Witam NOWEGO, ciekawam, czy na dluzej, pisz wiec jak najwiecej! Odnosnie
                      tematu, to czytalam wyjasnienie Walesy w GW pokrętne jak zawsze, ale wyszlo na
                      plus dla Niego hehe caly Walesa, a do Lisa to On nic nie ma, jednak trzeba
                      trzymac sie ustalonych regul :-)!!!
                      • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 10.10.04, 23:03
                        ooo, jestem nowy ! Miło mi.
                        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 11.10.04, 09:55
                          Sądzę, że Lis zaprosi ponownie Wałęsę, i obejrzymy niezłe show ;--)
                          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 11.10.04, 11:39
                            Nie sądzę !
                            • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 11.10.04, 11:49
                              Zakład? - stawiam kawę, jeśli przegram, a Ty?
                              • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 11.10.04, 12:14
                                Jak to co? piwko! widac kazdemu to co lubi hehe. Smieszy mnie tez to odliczanie
                                zegara do tych wydarzen polsatowskich, cos mi sie wydaje, ze nie wypala jak sam
                                Lis, cos im sie w glowach kreci, chyba przerost formy nad trescia. Szkoda. No i
                                ja nie przepadam za Smouktunowicz. Brakuje mi za to Turskiego w siedem dni
                                swiat, obecna forma mi nie odpowiada :-(((, a czasem lubilam to obejrzec,
                                szczegolnie zima.
                                • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 11.10.04, 13:00
                                  Też nie przepadam za Smoktunowicz, kręci za bardzo głową, tak jak i Pochanke.
                                  Taka maniera nowoczesności :((
                                  Cieszy mnie odejście Pieńkowskiej z TVP. Nie znoszę tego wyciągania szyji w moim
                                  kierunku i wytrzeszczu oczu. Każda informacja podawana jako dramat :(
                                  Gdzie jest Turski, nie wiem, ale szkoda go.
                                  • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 11.10.04, 19:53
                                    Nie wpadajcie w skrajny pesymizm.:) Pewne twarze się wszystkim opatrzyły,dajmy szansę nowym.W przelocie zeknąłem dziś na nowe Wydarzenia polsatowskie,jakieś dejavu?To już było! Jako żywo przypomina początki Faktów z Lisem.Godzina troszeczkę nie na miejscu,koliduje z moim ulubionym Monster Garage.:))
                                    • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 11.10.04, 20:28
                                      Polsat obiecywał bóg wie co a wyszło jak zawsze czyli tak sobie lub bylejak.
                                      Nic nowego, tandetny wystrój ze światełkami w podłodze. Szmira, kicz.
                                      • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 11.10.04, 22:53
                                        No, rzeczywiscie, tak jak przeczuwalam, duzo halasu o nic. Zadnego tempa, a
                                        Smoktunowicz mnie nie pasuje, szczerzy zeby, nie moge jej zrozumiec, jakas
                                        dziwna maniera. Moim zdaniem Informacje z Gawryluk mialy tempo. Zobacze jeszcze
                                        we czwartek, po nowych wiadomosciach i ustale co mi odpowiada. pozdrawiam
                                        • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 11.10.04, 22:58
                                          ooo, Gawryluk już jest lepsza. Smoktunowicz ma jakąś dziwną manierę- zła albo
                                          co ?
                                          • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 12.10.04, 10:44
                                            Hałas się robi żeby przyciągnąć widzów, walka tv trwa. Żadenej rewelacji nie
                                            było, bo być raczej nie mogło. Czym takim można zaskoczyć jeszcze oglądaczy?!
                                            Szkoda mi jednak Gawryluk.
                                            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 12.10.04, 11:06
                                              Mysle, ze mozna np solidnoscia i profesjonalizmem, ladna buzia/ jeszcze zalezy
                                              jak dla kogo/ tego nie zalatwi. Cos tu przekombinowano!
                                              • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 12.10.04, 21:57
                                                czas pokaże.Dla mnie liczy sie rzetelność i szybkość pokazywanych newsów.Ładna buzia jest sprawą drugorzędną,jednak jak każdy samiec lubię popatrzeć ładne kobiety.:)
                                                • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 09:53
                                                  Parkoś - masz rację, bużka też musi być w miarę przyjemna ;)
                                                  ToJu - nie mów, że nie liczy się twarz, chciałabyś np. oglądać w Wiadomościach
                                                  Marka Barańskiego?!!
                                                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 11:16
                                                    Przeciez kiedys go ogladalam,nie byl zly, ale czy byl wiarygodny? to inna
                                                    sprawa. Najlepiej jak jest wszystko w jednym ;-)
                                                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 12:36
                                                    Nie mówimy o wiarygodności, bo ta w przypadku Barńskiego to pusty śmich. Ale
                                                    buźki nigdy nie miał telewizyjnej.
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:17
                                                    z mordką barańskiego trafiłeś w dziesiątkę. Z taka twarzą to mozna pracować
                                                    tylko w więzieniu, MO albo reklamować zabawkę dla starszych dzieci "Warsztat
                                                    malego mordercy".
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:19
                                                    z twarzą jaruzelskiego mozna reklamować okulary p/słoneczne pn Skuteczna
                                                    amnezja.
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:21
                                                    z twarzą gomułki - możnaby reklamować najlepszą kapustę kiszoną pn Wesoła
                                                    beczka w wesołym baraku
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:24
                                                    z twarzą gierka - mozna reklamować poradnik "Jak inteligetnie narobić
                                                    niebotycznych długów"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:28
                                                    z twarzą millera - przystapić do gry pn - Kto ty jesteś ? - Zero małe.
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:29
                                                    z twarzą Kwacha - poradnik - " Jak skutecznie zaokrąglić sie na plapie"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:31
                                                    Kwach jest uniwersalny, doskonale nadaje sie do popularyzacji konkursu
                                                    pn"Efektywne bicie piany"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:34
                                                    jakubowska - świetna w reklamie śpiewogry pt "Grupa Trzymająca Władzę czyli jak
                                                    zrobić w konia cały naród"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:35
                                                    jaskiernia - reklama poradnika - "Konformista doskonały"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:36
                                                    dzewulski - reklama łysej policyjnej pały
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:39
                                                    pęczak - reklama serialu telewizyjnego - "Łódzka osmiornica czyli jak komuchy
                                                    potrafią kraść"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:40
                                                    martens - rweklama poradnika "Podkarpackie sposoby na ogranie belki"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:41
                                                    senyszyn - reklama poradnika "Jak być profesorką a jednocześnie kompletną
                                                    idiotką"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:43
                                                    roberto kwiatkowski -reklama poradnika " Jak wyćwiczyć grymas twarzy pn mam was
                                                    wszystkich w doopie"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:45
                                                    wenderlich - reklama wspomnień pt " Jak głodowałem... i czy to mi się opłaciło".
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:47
                                                    martyniak - "Jak trzymać za twarz bandę niesfornych debili"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:08
                                                    szmajdziński - poradnik "Jak tajne przekształcic w jawne ?"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:24
                                                    error - sorrrrry; miało być siemiątkowski - "Jak tajne przekształcić w jawne"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:09
                                                    oleksy - reklama pasty wszechstronnie polerujacej "OLIN-BŁYSK"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:10
                                                    dyduch - poradnik/wspomnienia - "Od barona wałbrzyskiego do generalissimusa.
                                                    Aparatczyk doskonały czyli po trupach do niecnego celu"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:11
                                                    urban - poradnik "Jak wyżywić się samemu ?"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:13
                                                    czarzasty - "Co oznacza dla mnie przyjań z R.K. i A. J. Idziemy w zaparte."
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:14
                                                    błochowiak - "Jak odnaleźć się w poziomych i pionowych ciągach komunikacyjnych
                                                    budynky Agory ? Rady dla początkujących."
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:15
                                                    szmajdzuiński - "Układanie bujnej fryzury. Rady dla niełysych polityków lewicy.
                                                    Konsultacja- oleksy"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:16
                                                    janik - poradnik "Jak walczyć z kościołem w oparciu o legalne związki
                                                    homoseksulane. Rady bałamutne dla idiotów.":
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:18
                                                    lewandowski - reklama eseju "Dlacvzego lewe oko nie może spotkać się z prawym ?
                                                    Komisyjne przemyslenia"
                                                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 18:19
                                                    czarzasty - poradnik "Jka zrobić, by czarne było białe a białe czerwone ? czyli
                                                    o tym jak skutecznie wybraunować przewodniczącego"
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 14:59
      Haha calkiem trafne oceny, usmialam sie szczegolnie Kwasniewskiego podobala mi
      sie, ale my sie smiejemy a on ci najbardziej sexony faet, w parze z Blchowiak w
      jakims rankingu zostal wybrany. A Baranski ma swoich zwoolennikow, ot co! :-)))
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 15:17
        Z tej sexowności Kwacha śmieję się cały czas. Gdzie te kobity mają oczy ????
        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 15:29
          Nie musz miec, jego jest tyle, ze sam sie pcha, ale to podobno wiekszosc
          facetow wybierala hahaha
          • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 16:05
            Wielki brawa dla Carrissimusa za trafne skojarzenia.:)
            Chetorku,dziwisz się kobietom za wybór Kwacha? Czy Błochowiak w/g Ciebie zasługuje na tytuł sexy??? To badanie musiało być zrobione w jakimś chorym kręgu społeczeństwa.
            • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 16:08
              Zapomiałem dodać w poprzednim poście,dziś start "nowych" Wiadomości.
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 14.10.04, 22:58
      No i przegralam, Chetor, niestety, hehe. Piwko postawione przy pierwszej okazji
      i ciesze sie, ze tak sie stalo i bylo "sympatycznie". Ogolnie dzisiejszy
      program byl super, takie tuzy, az milo bylo sluchac, ale czy maja nami rzadzic,
      tu bym watpila. No i program sie chyba rozkreca, Lis staje sie swobodniejszy.
      Pozdrawiam!
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 15.10.04, 08:47
        Taaaak, w takich sprawach to ja mam nosa, szczególnie gdy dotyczy to LW, a nawet
        TL. Program był chyba najlepszy ze wszystkich. Lis się rozluźnia i od razu
        program jest lepszy. Co prawda dopomogli mu goście, którzy są jednak na wiadomym
        poziomie. Lechu też był całkiem wporzo, a jak skomplementował Lisa! Może chce
        mieć chody u przyszłego prezydenta ;-)))
        Pozdrawiam
        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 15.10.04, 11:24
          Czekalam jeszcze na jakiegos misia, tak bylo slodko, ale sie starali, a dobor
          gosci to polowa sukcesu. Juz pisalam wyzej, bylo dobrze.
          • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 15.10.04, 11:47
            Misiu to by było przegięcie ;-)) Mam takie wrażenie, że oni obaj naprawdę się
            lubią i szanują, czuję to w głosie, i wyrazie twarzy.
            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 15.10.04, 11:50
              Juz teraz wypada mi tylko Tobie wierzyc :-))) DD
              • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 15.10.04, 12:09
                Dzięki, dobrze, że wreszcie to zrozumiałaś ;-)))))))))
                • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 15.10.04, 16:51
                  Żałuję,nie oglądałem.:( Musiało być całkiem ,całkiem sądząc z Waszych zachwytów.Litości! Nie róbcie za Kwacha,nie mam dziś głowy do łamigłówek,Lechu jednak zawitał,no,no...
                  • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 15.10.04, 23:06
                    ..symbol zadeklarował (na 99%) że wystartyje w wyborach prezydenckich. Symbol
                    jest symbol i niech się nie ośmiesza.
                    • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 16.10.04, 10:55
                      SYmbol, jak Go nazywasz, będzie startował wyłącznie po to aby owieścić światu
                      swoje recepty na wielkość Polski. On po prostu jest chory na Polskę. Dobrze
                      gdyby ta choroba mogła zarzić wiekszość polityków.
                      • zenta1 Re: Co z tym Fox'em ? 16.10.04, 23:22
                        chetor napisał:

> SYmbol, jak Go nazywasz, będzie startował wyłącznie po to aby owieścić światu
                        > swoje recepty na wielkość Polski. On po prostu jest chory na Polskę. Dobrze
                        > gdyby ta choroba mogła zarzić wiekszość polityków.
                        Recepty na wielkość Polski miałem okazję poznać, kiedy skłócił klasę polityczną
                        związaną z obozem solidrnosciowym. Po tym jak potraktował Turowicza wiem że
                        jest cham i tyle. Mimo wszystko jest symbolem i tego nikt mu nie odbierze,
                        nawet on sam. Co do polityków - to krajowi nie są potrzbni "chorzy na Polskę"
                        tylko sprawni i uczciwi politycy, bardziej menedżerzy niż chorzy wizjonerzy.
                    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 16.10.04, 10:56
                      Przecie bylo widac, ze zartuje i tego powaznie nie traktuje ;-) Stawia na Lisa
                      tym razem?
                      • zenta1 Re: Co z tym Fox'em ? 16.10.04, 23:17
                        żartuje ? Z wdziękiem młota kowalskiego.
                        • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 17.10.04, 13:02
                          sorki - zenta1 i carrissimus1 to ten sam osobnik. Na moich
                          forach "ogólnoprywatnych używam nicka zenta a na regionalnych carrissimus1. Ot,
                          niedopatrzenie.
                          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 17.10.04, 18:14
                            Dobrze, ze wyjasniles, tak podejrzewalam, po podobnych wypowiedziach. No i
                            szkoda, ze nie mamy wiecej takich mlotow kowalskich, bo mlotkow to u nas
                            dostatek.Pozdrawiam
                            • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 21.10.04, 08:23
                              Dzisiaj Lis wielką szansę na pokazanie swego nowego oblicza. Zobaczymy jak
                              zamacha kitą Kwachowi. Chociaż Olo potrafi dużo mówić żeby nic nie powiedzieć.
                              Ale na miejscu Lisa bym mocno wykorzystał sznasę zadania baaardzo niewygodnych
                              pytań.
                              • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 21.10.04, 12:56
                                Tez jestem ciekawa tej rozmowy, prezydent cos nerwowy ostatnio, oby Lis nie byl
                                za grzeczny! Do jutra zatem!
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 22.10.04, 11:38
      Mdle to bylo jak zwykle z Kwasniewskim, ble,ble,ble Szymczycha w tle:)
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 22.10.04, 11:40
        Masz rację, trochę zagadał Lisa i gadał byle gadać. On się ma za nieskazitelnego
        i nieomylnego :(((
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 22.10.04, 16:02
      Zapomnialam zapytac, jak Wam sie podobaja puczysci z Girtychem i Rokita na
      czele?., hehe, ale sie usmialam z tego pelzajacego przewrotu.
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 23.10.04, 11:58
        Puczyści, jak na razie, są OK. Kwachu aż zgrzytał zębami gdy mówił o Rokicie.
        A tak w ogóle to Kwachowi się odbijało w czasie wywiadu. Myślałem, że to moje
        przewidzenia ale inni też zauważyli. Musiał się obeżreć przedtem :(((
        • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 23.10.04, 18:02
          Nie sposób oprzeć się wrażeniu,że kto podniesie palec na Kwacha,ten nie chce
          stabilności w Polsce.:) Tak samo przemawia Oleksy...:)
          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 23.10.04, 21:29
            Tego odbicia staralam sie nie zauwazyc heheale widac, ze zjesc lubi, co?
            Najbarzdiej sie usmialam z tych pełzajacych puczystow, ale troche Lis
            stronniczy, kurcze. Walesie tak przytakiwal z usmiechem a temu najlepiej by
            przylozyl. Nie powinien sie tak odslaniac ze swoimi pogladami.
            • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 24.10.04, 09:12
              Nie ma dziennikarza idealnego, który pozostałby obojętny na to, kto przed nim
              siedzi.
              • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 24.10.04, 15:08
                Wiem, ze to trudne, ale trzeba sie starac byc neutralnym, jak np Olejnikowa!
                • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 25.10.04, 14:22
                  Monia obojętna?!! Chyba wtedy gdy jej się uda, ale bywało różnie.
                • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 25.10.04, 15:24
                  Lubi napadac, wiec robi to na kazdego, ale ciekawe, czy wiesz z kim sympatyzuje?
                  • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 25.10.04, 21:02
                    Chyba nikt nie może na pewno powiedzieć,komu sprzyja Monika O.Chyba jedynie Ona jest dziennikarzem przed którym politycy mają pełne gacie.:) Ta nowa formuła jej programu jakoś nie dotarła do mnie...
                    • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 26.10.04, 10:08
                      Chyba i z tymi gaciami już nie jest tak jak dawniej. Nowa formuła też jakoś nie
                      dociera do mnie.
                      • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 26.10.04, 19:30
                        To jest za krotko i pobieznie. Kropka byla w sam raz. I ta twarz troszke inna,
                        jak mowia u mnie w domu u gory drapiezna na dole lubiezna / caly czas mowa o
                        twarzy/:-)
                        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 27.10.04, 10:00
                          Drapieżno lubieżna - znakomite określenie.
                          Pozdro dla Domowego i dzięki za pocztę.
                          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 27.10.04, 11:54
                            Ttaaaaaak, niektorzy sie lubuja w takich doslownych okresleniach hehe, ale i
                            tak ja lubie.
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 28.10.04, 11:29
      Ciekawe kto dzsiaj bedzie gosciem Lisa, gorna polka wyczerpana, zatem???
      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 28.10.04, 14:04
        Monisia, drapieżno -lubieżna? Eeee, mnie się widzi, ze pazurki schowała, a jak
        już, stosuje je tam, gdzie nie będa szkodziły wyzszym lotom. Co do reszty,
        zauważyłam, ze jest bardziej elegancka, perły i w ogóle.. nareszcie jedyna co
        nie obuwa nóżek w "szpice choinkowe" he he he
        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 28.10.04, 15:04
          Tylko ta fryzura zaslaniajaca, ja bym nie wytrzymala nerwowo tak ciagle te
          wlosy odgarniac, a moze maja wlasnie zaslaniac, cholera wie!
          • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 28.10.04, 15:10
            Dziś u Foxa:
            Jaruga-Nowacka, Henia Bochniarzowa, Roberto Smoktunowicz, Petr Ikonowicz - moze
            byc ciekawie i smiesznie.
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 28.10.04, 18:00
      O rany, od tej zalogi nie dowiemy sie co z ta Polska, najwyzej bedzie smieszno:-
      (((
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 28.10.04, 22:45
      Najslabszy wystep Lisa, moim zdaniem. Powielenie tematu i zaproszonych gosci
      Olejnikowej z wieczora. Szkoda, bo Debata zaczyna sie na ten sam temat ale
      bardziej interesujaco, jednak oczy juz mi nie pozwalaja nie mowiac o uszach,
      lozeczko wola. Chyba bede ogladala tylko Przeswietlenie. Jak dotad ciekawe,
      dowcipne i aktualne i chlopaki sa zywe:-)
      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 29.10.04, 11:58
        Podzielam, Toju Twoją opinie co do Przeswietlenia, a przede wszystkim co
        do "życia" w chłopakach ;-)
        Tego poweru zabrakło Bogusiowi, osobiście nie poznaję Go. Gdzie ta jego
        dziennikarska pasja? Stał się jakiś - takiś, wypalony? A może wraz ze
        zmianą "image" zmienił "marki"? Lubiłam Lisa i jeszcze Go lubie ale jak dalej
        będzie przynudzał, jak wczoraj, to tez zmienie "uczucia".. oczywiście, Jemu i
        tak na tym nie zależy ;-))
        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 29.10.04, 12:23
          Oj zalezy, zalezy temu Tomusiowi, cos musi zrobic, bo jest nadety i nijaki, tez
          go lubie i zycze mu jak najlepiej. Pozdrawiam
          • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 05.11.04, 10:05
            Wczoraj było wg mnie OK. Przekonałem się poraz kolejny, że zdebilniała polska
            lewica, typu Szaruga, Ikonka, to gorsze od miesięcznego braku piwa.
            Żałość bierze gdy ich się słyszy, żadnych pomysłów, tylko żadania, i
            rozdawnictwo z pustego lub cudzego.
            • naata Re: Co z tym Fox'em ? 05.11.04, 12:39
              No tak, co by tu powiedzieć?
              Odniosłam wrażenie, że głupich to u nas wcale nima, wszyscy sa
              najmądrzejsi ..ale ino tełoretycznie. Ikonowicz jedyny który wierzy w to co
              mówi, wiadomo ideowiec, tylko po co on tak krzyczy i psuje Tomkowi wizerunek,
              nie mógł mu Tomciu przed programem wytłomaczyć, że u niego ma byc kulturalnie i
              już? A tak na wizji, wyszedł na złego gospodarza co to swoich gości przy
              wszystkich strofuje? Jedyny, który, jak się wydawało ma rację i zdrowy
              rozsądek, to Gudzowaty, ale wiadomo, kto ma kasę tego słuchaja, co potwierdził
              Lis, wspominając milionera - w rządzie węgierskim.Ciekawa jestem czy u nas by
              taki milioner się znalazł,co mógłby z czystym sumieniem pokazać kwity??
              A może nie doceniamy "talentów", którzy zaczynali ze 100 $ i plasuja sie na
              pierwszych miejscach najbogatszych nie tylko u nas ale i w świecie? Może
              powierzyc im naszą gospodarkę, niech kombinuja, byle nareszcie efekty były? I
              odsunąc teoretyków od władzy, bo z pustego i Salomon nie naleje.
              A "sprawiedliwość społeczną" przeżywaliśmy nie tylko teoretycznie, ale na
              własnej d... odczuliśmy jej skutki.
              Został jeszcze "wielki nieomylny", to prawda, mądry facet, tylko z jakiejś
              innej planety...

• chetor Re: Co z tym Fox'em ? 05.11.04, 13:05
                Z mieszanymi uczuciami przeczytałem Twoje refleksje. Bliżej Ci do Ikonowicza niż
                do Lisa, niby niegrzecznego, bo zwrócił palantowi uwage na temat zachowania i
                kultury rozmowy?!
                • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 05.11.04, 13:59
                  Tomek popełnił błąd zapraszając "niereformowalnych" (Jaruga, Ikonowicz).
                  Skomuszała, bolszewicka lewica nigdy nie zrozumie, że aby dać trzeba mieć.
                  Gudzowaty i Bochniarz wypadli nieźle, powiem więcej - Gudzowaty wypadł -
                  dobrze. Trochę mnie zdziwił swoim wyważeniem, spokojem. Bochniarz złosliwa (jak
                  zawsze). Tomek okazał się nieneutralny (by nie powiedzieć - stronniczy).
                  Trzymał stronę przedsiębiorców, zresztą nie poraz pierwszy okazał swoje
                  neoliberalne oblicze. Zresztą, jeśli ktoś zarabia miesięcznie 10 tysięcy
                  baksów, to trudno spodziewać się, że będzie trzymał stronę bolszewickiej
                  lewicy. No nie ?
                  Wydaje mi się, że problem jest troszkę bardziej skomplikowany i byłoby
                  prostactwem odnosić go do dylematu - wędka czy ryba. Rzecz w tym, że w wielu
                  miejscach Polski nie ma ryb i wtedy wędka jest na cholerę ....
                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 05.11.04, 15:11
                    Przychylam sie do zdania carrissimusa. Taki dobor gosci byl zapewne zamierzony,
                    wszyscy zachowywali sie jak zwykle, ale bylam zaskoczona spokojem Gudzowatego,
                    a zlosliwe kobitki lubie. No i nie bylo do smiechu, niestety. Rozczarowal mnie
                    Balcerowicz, ta stuprocentowa nieomylnosc troszke mi przeszkadzala, chcial ale
                    mu nie dali, troche sie upodobnil tym do Walesy/ tak z grubsza / a kiedys juz
                    mowil o swoich bledach i byl przy tym bardziej ludzki. Lis wczoraj szczegolnie
                    kreowal sie na przyjaciela ludzi, chyba wystartuje w wyborach, takie odnioslam
                    wrazenie, no i ciut nie panowal nad towarzystwem. Ale dobrze sie ogladalo,
                    przelaczylam pozniej na debate i tego juz nie dalo sie sluchac.
                    • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 06.11.04, 15:56
                      mówcie mi "car" lub "carr". Będzie prościej :-)
                • naata Re: Co z tym Fox'em ? 05.11.04, 19:13
                  Chetorku, ani mi bliżej do Lisa a tym bardziej do Ikonowicza, wiesz, mówią że
                  jak sie ma 20 lat i się jest socjalista to jest ok! ale jak się ma 50 i jeszcze
                  się jest socjalista to nie ma się wyobrażni i ... nie chcę obrażać socjalistów,
                  bo każdy ma prawo wierzyć w co chce, byle to było szczere, nie moje zmartwienie.
                  Lisa nie potępiam o niegrzeczność, to nie jego rola, ale o stronniczość i pozę
                  sędziego. Tyle. Nie popieram wiecowego zachowania Ikonowicza, wiadomo.
                  Tełoretykiem nazwałam Jarugę, choć nie wymieniłam jej z nazwiska, osobiście nie
                  lubię słuchać jej przemądrzania się, nic z tego nie wynika i jest drętwe.
                  Bochniarz i Gudzowaty mieli dużo racji, ale uważam, że oni również nie spadli z
                  nieba, w biznesie trza mieć kontakty, teraz naraz wszyscy wiedzą jak uzdrowić
                  gospodarkę? A gdzie byli i co robili do tej pory???
                  I jeszcze jedno, przypominam sobie dokładnie jak to było z niektórymi ludźmi
                  Solidarności, tymi u władzy też. Osobiście nie wierzę nikomu, szczególnie teraz
                  kiedy widać kto z kim i jak. A przede wszystkim widać bezpardonową walkę o
                  władzę, stołki, kasę, i jeszcze raz kasę...Liczę na ludzi nowych, nie
                  spapranych naszymi grzechami głównymi... :(

ps.. moje ciągoty może i trochę są na lewo, ale w granicach błędu ;P
                  politycznych nie mam, staram się jednak nie wylewać dziecka z kąpielą, znam
                  kilku socjalistów, biednych bo głupich? albo bo uczciwych he he he
                  Znam tez ludzi z prawicy, tez biedni, może już wkrótce? Ogólnie, nie mam
                  bogatych znajomych, taki spokojny hajlajF he he he
                  Samotny żeglarz ze mnie ;P
                  Pazdrawlaju ;)
                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 06.11.04, 15:12
                    Widzisz, ja głownie pisałem o samym programie i jego uczestnikach. A na
                    marginesie uważam, że w przyrodzie powinna byćrównowaga, więc jedni i drudzy są
                    potrzebni - oczywiście z wyjątkiem Ikonowicza.
                    • naata Re: Co z tym Fox'em ? 06.11.04, 18:10
                      No widzisz Chetorku, a Tomek Lis widział COŚ w Ikonowiczu i go zaprosił he he he
                      To co czytałam o Ik. to niezły człowiek, ale ideologia to bałamutna sprawa tym
                      bardziej, że oparta na utopiiii, niejednego wyprowadziła w pole.
                      A równowaga musi być, masz rację, z tym, że po lewej nie może być więcej he he
                      he
                      No dobrze nie będziemy sprzeczać się o drobiazgi ;DD
                      • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 06.11.04, 23:24
                        A wiadomo, ze diabel tkwi w drobiazgach/ czy szczegolach/ :-)))
                        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 07.11.04, 12:16
                          Naata, Czy my się sprzeczamy, sądzę, że nie?!
                          A czy Lis coś w Ikonie zobaczył?! Sądzę, że nie, to czysta socjotechnika, że go
                          wziął do programu.
                          • naata Re: Co z tym Fox'em ? 07.11.04, 12:56
                            Oczywiście, kogo jak kogo, ale Lisa nie podejrzewam o sympatie do "wieców".
                            Chociaz ręki bym nie dała ;)
                            Pewnie, że się nie sprzeczamy, ale trochę szkoda... ja tak bardzo lubię się
                            godzić ;DDD

Pozdrawiam ;-)
                            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 07.11.04, 14:04
                              Hahahahahaha)))))))))))
                              • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 08.11.04, 10:52
                                Naatuś jam pierwszy do TAKIEJ zgody,
                                choć wcalem nie pierwszej już urody ;P
                                • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 08.11.04, 12:35
                                  Naata sie wkurzyla, bo widze, ze wczoraj sama tu byla. Ale mysle, ze jak Jej
                                  przejdzie, reke do zgody Chetorowi wyciagnie:-))) Dobrze mysle niepytana?
                                  • naata Re: Co z tym Fox'em ? 08.11.04, 13:53
                                    Widzę, Tojuś, że znasz mnie już prawie dobrze ;-)) Ale, nieee, nie wkurzam się,
                                    to ze ja mam za dużo czasu nie znaczy, że i Wy musicie mieć,jam ci szczególny
                                    przypadek ;-) Wczoraj odwiedziła mnie moja bardzo "stara" koleżanka,
                                    poplotkowałyśmy, jak na baby przystało, tzn.delikatniej niz faceci ;P a
                                    konstruktywnie za to,jak "byznesŁomen" he he he
                                    A "rękę" do zgody mogę podać, Chetorkowi, a co... ;P ;-))))
                                    • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 08.11.04, 14:35
                                      Delikatniej, konstruktywnie itp., itd. - bobochwalstwo, ot co ;-)))
                                      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 09.11.04, 10:47
                                        Miało być oczywiście - Babochwalstwo ;-)
                                        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 09.11.04, 10:51
                                          No sie domyslilysmy, przecie:-)
                                          • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 10.11.04, 10:55
                                            Dziś program Lisa pt.: "Polska - nienormalny kraj, nienormalnych ludzi?" - ale
                                            nic nie wiem o gościach.
                                            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 10.11.04, 20:34
                                              Dzisiaj??????????
                                              • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 10.11.04, 21:17
                                                No wiadomo przecie, że "dziś" znaczy jutro ;-)) Sorki
                                              • naata Re: Co z tym Fox'em ? 10.11.04, 21:18
                                                Sprawdzałam i dzisiaj nie ma, ale odkryłam przy okazji, ze Lis prowadzi
                                                wiadomości wraz z H.Smoktunowicz, gdz. 18.30, a to niespodzianka ;-) jednak
                                                ciągnie "lisa" do lasu he he he
                                                • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 10.11.04, 22:11
                                                  Czulam, ze tak myslisz, ale nie bylam pewna :-)))
                                                  Wydarzenia ogladalam, ale Lisa nie widzialam!
                                                  Ale chetor czujny :-))))))))))))))))))))))
                                                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 12.11.04, 18:59
                                                    Czasami ten program jest jesdnak za krótki. Gdy dyskusja zaczynała przybierać na
                                                    "wadze" to trzeba było skończyć :(
                                                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 12.11.04, 21:11
                                                    Nie ogladalam, mam czego zalowac? pilnowac na powtorke?
                                                  • naata Re: Co z tym Fox'em ? 13.11.04, 14:53
                                                    Mnie się tam, Tomek podobał. Jak, Chetor, pisze, program troche za krótki.
                                                    Olga Lipińska, Niesiołowski, Głowacki i Ziemkiewicz, towarzystwo o ciekawych
                                                    poglądach, kontrowersyjni pisarze i ogólnie na poziomie. Tomciu na luziku, tak
                                                    mnie się odebrało, no i spoko ;) Oczywiście Lis zebrał,juz tradycyjnie, cięgi i
                                                    wszelkiego rodzaju pouczenia, nawet co do fryzury, ale jak to bywa, "krytcy"
                                                    zwykle sami nic lepszego nie maja do zaproponowania, no i.. ta nasza
                                                    polska "życzliwość" o której było w temacie programu ;-))
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 22.11.04, 13:38
      Dzisiaj ciekawy art w GW min o Lisie, tak troche sie pokrywa, ze wiecej bylo
      oczekiwan no i o samokreacji, mysle podobnie.
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 22.11.04, 14:12
        Lis jest taką postacią, że cokolwiek by robił wszyscy będą o nim gadać, lepiej
        lub gorzej.
        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 25.11.04, 14:32
          Dzisiaj u Lisa będzie największy polski polityk: Giertych. Ciekawe na ile Lis go
          przyciśnie?!
          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 25.11.04, 15:12
            Jak zwykle we czartek jestem cala epi czekam na Gliny i wieczor super dzien
            szkoda, ze predostatni :-(
            • naata Re: Co z tym Fox'em ? 25.11.04, 19:05
              Zrobiłam sobie małą drzemkę i jako odpocznięta pooglądam sobie program do
              oporuu ;-) Giertycha muuuszę zobaczyć ;P
              • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 25.11.04, 22:58
                Calkiem sympatycznie bylo, i zagospodarowal rowniez czas przeznaczony dla
                Walesy, no,no,ma gadanego, i kreci rowno,i nie da sobie przerwac, ale
                najbardziej podobaly mi sie " sądownie "jako sądażownie, co za slowa, hehe, nie
                moglam.DDD
                • naata Re: Co z tym Fox'em ? 25.11.04, 23:30
                  No tak gaduła, ale strasznie wrażliwy niedyplomatycznie, nie poznał się
                  na "żartach" Lisa o chłoście he he Z cierpieniem "spokojnego wulkanu" słuchał
                  o sobie, wypowiedzi Niesiołowskiego i Księdza /zapomniałam nazwiska/ No niech
                  on dojdzie do władzy to on tą Wyborczą zamknie i da "szkołe" niektórym i nam
                  tyż ;]]]
                  Rozbawił mnie jego radosny uśmiech na wypowiedź panienki, która w "ogień" by
                  dla niego skoczyła, to na początku wypowiedzi, pod koniec, gdy panienka mówiła
                  coś o "równości dla wszystkich" chyba go zatkało he he ... No nic, fajnie
                  było ;DD
                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 26.11.04, 11:01
                    Generalni to był udany program. RG nawet całkiem dobrze wypadł w moim odczuciu.
                    Łapanie się za słowka i szybkie, grzeczne riposty - to lubię. RG hyba jednak
                    obawiał sie Lisa, stąd może lekkie spięcie. Podoba mi stanowczosć TL w
                    prowadzeniu programu, grzecznie ale przerywa gościom. Przecież ktoś musi
                    rządzić, a to on jest gospodarzem.
                    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 26.11.04, 12:00
                      Panienka byla za,,,,,,a, skad takie sie biora? Ciemnota i szowinizm z oczu jej
                      patrzyly i te warkoczyki i loczki, no nic, czas wziac sie do pracy.:-((((,
                      druga strona tez sie nie popisala, w debacie mlodzi ludzie sa bardziej
                      elokwentni i jakos tak bardziej z jajem!
                      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 26.11.04, 12:02
                        A co Wam, moje Panie, ta panienka wpadła w oko?! Nie macie co pisać o
                        interlokutorach?!
                        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 26.11.04, 12:17
                          O interlokutorach napisalam wczoraj, dzisiaj bardziej rozrywkowo, tak trudno to
                          dostrzec?
                          • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 26.11.04, 12:28
                            Mam krótką pamięć, zapomniałem o czym wczoraj pisałać. Przepraszam, teraz będę
                            sprawdzał 3 dni nazad ;-)))
                            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 26.11.04, 12:42
                              No, to sie chwali:-))))))))
                              • naata Re: Co z tym Fox'em ? 26.11.04, 18:23
                                No właśnie, dzisiaj też nie mam "natchnienia" na poważne tematy, ale należy chyba przyjrzeć się bliżej poglądom R.G. są niebezpieczne, a szczególnie ohydny dla mnie, jego wywód o ewentualnej ciąży zgwałconej dziewczyny, której to nawet by pomagał, współczuł itp, ale "wytłumaczyłby" jej, że nosi pod sercem człowieka... Nie wie co bredzi Toto! Podobnym rajcom należy polecić złapać się za swoje 4 litery, i zakazać żerowania na uczuciach i emocjach, nie tylko nie związanego z przykazaniami - które, z resztą są odzwierciedleniem naszych naturalnych, wrodzonych cech, jako gatunku - ale nie mającego nic wspólnego z ŻYCIEM KOBIET!! W ogóle temat aborcji, wykorzystywany przez kolejnych dyskutantów służący jedynie do podnoszenia "szczebli w drabinkach" karier politycznych, powinien być zabroniony! Niech każdy SAM odpowiada za swoje "grzechy" !Demokracja to nie nakazy i zakazy, które jak widać,właśnie na przykładzie zakazu aborcji, stworzyły ogromne podziemnie, lewą kasę dla lekarzy i wiele tragedii kobiet a przede wszystkim tragedie, MORDOWANYCH, NIECHCIANYCH, URODZONYCH DZIECI!!
                                • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 27.11.04, 08:51
                                  Już kiedyś próbowaliśmy dyskutować na ten temat. Pozostanę przy swojej opinii,
                                  mogę rozmawiać na spotkaniu, pisanie nie zawsze oddaje emocji lub jest niezbyt
                                  dobrze odbierane.
                                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 27.11.04, 15:05
                                    Wlasnie, wlasnie odnosnie emocji to zoatawiam sobie takie smakowiete kaski na
                                    spotkanie osobiste, moje pisanie krotkie, a mowa moze byc dluuga hehehe, tylko
                                    nie uciekajcie:-)))prosze!
                                    • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 28.11.04, 10:42
                                      OK - przywiąże się do czegoś i wysłucham do końca ;-)
                                      • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 29.11.04, 13:15
                                        Mysle, ze przywiazywanie nie bedzie potrzebne hehe
                                        • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 30.11.04, 07:39
                                          Nie ma jak praca w nocy.:) Dzięki temu obejrzałem powtórkę odcinka z RG.W pełni zgadzam się z Waszymi wypowiedziami.Mną również wstrząsnęła wypowiedź panienki,mówiącej o demokracji.Śmiech na sali.:)RG przypomina trochę kLepeera w dążeniu do władzy,robi to jedynie bardziej inteligentnie.
                                          • naata Re: Co z tym Fox'em ? 30.11.04, 11:00
                                            Ciekawe, jak nazywałaby się demokracja w wydaniu Romcia? Demon -kra-kra-kra-
                                            kreacja? ;]]]Oczywiście, myślę o formie rozrywkowo/kabaretowej...bo zycie
                                            KABARETEM jest, jak głosi piosenka ;P
                                            A panienek, Drogi Parkosiu, u nas moc ;DD
                                            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 30.11.04, 11:55
                                              Zdecydowanie za duzo.
                                              • naata Re: Co z tym Fox'em ? 30.11.04, 16:12
                                                Ale nie tylko panienek, Toju. Chłopcy, mają czasem gorsze notowania od
                                                blondynek, a zważywszy dominacje w każdej dziedzinie życia poza rodzeniem,
                                                oczywiście, mamy tak jakoś do d***. A ciągle nam się wydaje, że to my
                                                rządzimy "głowami" ;]]] Wolałabym się jednak ożenić... ;P
                                                • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 30.11.04, 18:32
                                                  Dyplomatycznie pominę milczeniem wywody Naaty.:-)
                                                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 30.11.04, 22:15
                                                    Patrz komisja sledcza buhahahahahahabuuuuuuuuuuuuu, ani jednej panienki, tylko
                                                    same gwiazdy:-)))
                                                  • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 02.12.04, 22:08
                                                    Oglądam Lisa Z Ukrainy i na bieżąco piszę>:) Zaczyna mi się podobać ten program,szkoda,że nie mogłem obejrzeć wcześniejszych.Julka Tymoszenko,no,no..;)
                                                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 02.12.04, 23:08
                                                    A mnie bardziej Anna German, hehe tak ogolnie oczywiscie, bo gadane lepiej ma
                                                    German. Program mnie rozczarowal, Lis za bardzo sronniczo nawracajacy i chyba
                                                    przegiety, no, mieszane uczucia mam. No i nieodpowiednio sie ubral na takie
                                                    zimno!
                                                  • naata Re: Co z tym Fox'em ? 03.12.04, 00:12
                                                    No właśnie, tak samo pomyślałam, czy Mu nie zimno? No i jeszcze pomyślałam, że
                                                    straszny z Niego wrażliwiec, trudno było Mu opanować emocje, mnie się osobiście
                                                    to podoba, ale czy to dobre cechy dla przyszłego prezydenta? ;-)
                                                    Julia, jak Helena trojańska, ładna...
                                                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 03.12.04, 08:29
                                                    Lis to jednak zwierzę dziennikarskie. Podobał mi się ten program ze środka
                                                    "pożaru". Podobał mi się też stronniczy, w tym temacie, Lis. Zdobył się na
                                                    rozmowę z drugą stroną dając wyraźnie do zrozumienia co myśli o tych
                                                    wypowiadanych triuzmach i sloganach.
                                                    Świetnie wypadła nasza młodzież ze swymi poglądami. No i pokażcie mi
                                                    dziennikarza, który wchodził do tych namiotów i kładał się do rozmów. Myślę, że
                                                    materiału zrobił więcej i jeszcze da nam obejrzeć.
                                                    Brawo Lis.
                                                  • naata Re: Co z tym Fox'em ? 03.12.04, 09:39
                                                    chetor napisał:

> Lis to jednak zwierzę dziennikarskie. Podobał mi się ten program ze środka
                                                    > "pożaru". Podobał mi się też stronniczy, w tym temacie, Lis. Zdobył się na
                                                    > rozmowę z drugą stroną dając wyraźnie do zrozumienia co myśli o tych
                                                    > wypowiadanych triuzmach i sloganach.
                                                    > Świetnie wypadła nasza młodzież ze swymi poglądami. No i pokażcie mi
                                                    > dziennikarza, który wchodził do tych namiotów i kładał się do rozmów. Myślę,
                                                    że
                                                    > materiału zrobił więcej i jeszcze da nam obejrzeć.
                                                    > Brawo Lis.

A mnie podoba się Twój komentarz. Brawo Chetorku ;-)
                                                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 03.12.04, 10:45
                                                    Taaaaaak, te wyjazdowe programy zawsze lubil najbardziej, no i dobrze.
                                                    Chetor! a jakie miales wczoraj okulary ? rozowe, czy tylko pomaranczowe?
                                                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 03.12.04, 11:01
                                                    TV oglądam bez zapasów ;-)
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 06.12.04, 22:25
      Ciekawe co tym razem wymysli, moze na zywo z Moskwy!
      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 07.12.04, 01:13
        Nie zdiwiłby mnie wcale, reportaż Lisa prosto od Putina!
        Ale czy Lisy lubią "niedźwiedzie"?? he he he
        Tka, jak Chetorek napisał, prawdziwe "zwierzę dziennikarstwa" ;P
        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 07.12.04, 20:26
          Naata! nie podlizuj sie :-)))
          • naata Re: Co z tym Fox'em ? 07.12.04, 21:33
            ja tylko tak, troszkę he he he he he
            • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 09.12.04, 08:45
              Dziś u Liska: przydupasy artystyczne Kulczyka, m.in. Rodowicz, Strzelecki. Po
              drugiej stronie red.Ziomecki, którego wczoraj słyszałem. Ma zdrowy pogląd na ten
              apel, pod którym takie "dobre" nazwiska się podpisały.
              W drugiej części akcja z lwicą lewicy - Olką Jot.
              Będzie ciekawie.
              • naata Re: Co z tym Fox'em ? 09.12.04, 09:27
                Chetorku, to nie "przydupasy" to przyjaciele",ciekawa jest lista nazwisk z
                Kultury, które otrzymały ostatnie odznaczenia w Międzyzdrojach chyba???
                Oczywiście Jasio był opiekunem imprezy , która by można zatytułować, "oskar" w
                dresie...;]/
                • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 10.12.04, 08:36
                  To był ciekawy program mimo, że nie wszyscy goście powinni tam być.
                  Niepotrzebny był Starowieyski, dla którego, o zgrozo, najważniejsze są maniery.
                  Wg niego spotkał się dżentelmen Kulczyk z burakami-śledczymi. Staruszkowi odbija
                  na starość, albo się poddusił tym pretensjonalnie zarzuconym szaliczkiem, który
                  miał pewnie podkreślić jego artystyczną dżentelmeńskość.
                  Zawiódł mnie Strzelecki, któremu pewne rzeczy się pomieszały generalnie i
                  zapomniał o sensie tej rozmowy. Jedynie Grabowski wypowiadał się sensownie, ze
                  zdziwieniem zerkając na Franka S. Oczywiście nie zgadzam się ze stanowiskiem
                  aktorów, którzy nie występowali w obronie dobrego imienia innych „opluwanych”
                  ludzi (nawet Rywina), a Kulczyka bronią jak niepodległości. Z drugiej strony
                  zaskoczył mnie ugodowy Macierewicz, a Ziomecki, jak dla mnie był konkretny i
                  gadał do rzeczy.
                  W drugiej części programu z przyjemnościa oglądałem zdeptaną Jakubowska, z
                  wielką przyjemnością, nie ukrywam. Ani odrobiny nie jest mi żal tej chamskiej i
                  bezczelnej baby bolszewickiej. Gdzie podziała się buta i pewność siebie tej
                  lwicy? Opowiadanie o rodzinie męża, o jego wychowaniu w tak cudnej rodzinie,
                  absolutnie wyklucza go z kręgu podejrzeń o przestępstwa. Zgodnie z bolszewickim
                  swoim wychowaniem powinna natychmiast się z nim rozwieść, jak prawdziwa
                  komunistka. Niech cieszy się, że jej mąż żyje i wie gdzie przebywa. To nie 13
                  grudnia 1981r., gdy tysiące żon i dzieci nie wiedziało dokąd wywieziono ich
                  mężów, ojców, i czy jeszcze żyją.
                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 10.12.04, 15:35
                    Nie ogladalam, wie ktos kiedy powtorka?
                    • naata Re: Co z tym Fox'em ? 10.12.04, 20:41
                      Tomek Lis robi postępy ;) Program, był bardzo dobry.
                      Starowieyski, może dobrze, że był? Może Lis chciał pokazać "przekrój" ludzi,
                      podpisujących listę "obrony", kierujacymi się różnymi przesłankami w ocenie
                      doktora Jana? Starowiejski, jak się okazało, przedkłada koligacje, heraldykę
                      nad rzeczywistość ;-) a tak naprawdę, to wcale nie jest w tym odosobniony,
                      bo „bon-tonem” jest obecnie, szczególnie „głośno”, mieć dobrze urodzonych
                      przodków, a przynajmniej ich podobizny na starych sztychach. Wielu ma przodków,
                      a wielu tylko obrazy ;-) Ciągoty do monarchii wciąż żywe; "Królewski my Ród
                      piastowy". Starowiejski, chciał przekazać społeczeństwu, że majątki się
                      dziedziczy a nie kradnie, Kulczyk, jego zdaniem, jest właśnie DZIEDZICEM, co
                      automatycznie wyklucza go spod podejrzeń o pospolite, przynależne tylko
                      PLEBSOWI, przestępstwa! Coś jest na rzeczy, jak się modnie, lecz nieelegancko
                      mówi ;-) bo i Jakubowska OLKA, „udowadnia” niewinność swojego męża, dowodząc
                      tego samego co Star-BYK, wymieniając dodatkowo zasługi rodu męża, dla
                      społeczeństwa. Nie wątpię, że tak jest. Można wnioskować, że spadkobierca
                      RODOWEGO NAZWISKA ma zarazem status człowieka honoru, nieskazitelnie czystego,
                      wolnego od wszelkich przypadłości motłochu i będącego poza wszelkimi
                      podejrzeniami.Wszystko, to ładnie, pięknie, jest tylko jedno ALE!?
                      Jak to się stało, że bardzo hermetyczne towarzystwo dobrze urodzonych o
                      przeważnie odmiennych poglądach niż socjalistyczne, tak „rodzinnie” występuje z
                      niżej postawionymi, ale RZĄDZĄCYMI i na dodatek lewakami, nie od dzisiaj z
                      resztą??Obie strony miały i mają korzyści, jak widać. Zatuszowaniu układów
                      służy dobrze, obecna nagonka jednych na drugich,walka o wałdzę i apanaże?
                      Trendy jest być wrogiem lewicy, a tak naprawdę tonu socjalistów
                      "walczących", już od Solidarności, o biednych i chcących równości dla
                      wszystkich / wynika to choćby z nauk Jezusa, stąd może ta „religijność”?/ chce
                      prawica! Prawica zaczyna „rozgrzeszać” ale tylko tych, jak widać, którzy za
                      bardzo wyrośli z „korzeni”.Ludzie z nazwiskami czy też nie, z lewicy czy
                      prawicy, tak samo unurzani są w większych lub mniejszych złodziejstwach,
                      aferach, jednych dla pokazu, i tak spalonych, ukarze się pokazowo, innym uda
                      się w „przedawnieniu” np. sprawy FOZZ...!
                      Nie wierzę ani jednym, ani drugim, dlatego czekam, może zdarzy się jakić cud, i
                      trafi się POLITYK, dla któ®ego HONOR I ZASZCZYT reprezentowania Narodu , nie
                      będzie wynikał tylko z „dobrego urodzenia” świetlanej przeszłości i zasług, ale
                      z powierzonego mu zaufania NA/SZEGO/RODU. HONOR POLITYKA, który sam w sobie
                      eliminuje jakiekolwiek sprzeniewierzenie się, nie idei, ale ideałom,
                      wartościom, wynikającym z bycia po prostu, mądrym, uczciwym człowiekiem....

PS.. wkurzyłam się trochę tym cyrkiem i mnie poniosło...
                      www.radiozet.pl/wiadomosc.html?wid=6289891&kat=340&katn=Informacje&widn=Afera+FOZZ

• chetor Powtorki w poniedzialki o 0:35 13.12.04, 13:11
                        ToJu - tak jak w temacie, powtórka w poniedziałek-wtorek (dziś) o 0:35 (niestety)
                        pzdr
                        • toja50 Re: Powtorki w poniedzialki o 0:35 13.12.04, 13:33
                          Dzieki, juz znalazlam w telewizyjnej, oczywiscie obejrze, to dla normalna pora!
                          • chetor Re: Powtorki w poniedzialki o 0:35 16.12.04, 12:16
                            Dzisiaj zanosi się na ciekawe dyskusje: Środa, Pieronek itd, wiadomo o co chodzi.
                            • toja50 Re: Powtorki w poniedzialki o 0:35 16.12.04, 12:27
                              Wiadomo, ale moze byc magielek. Sroda wzmocniona reprymenda Belki moze byc
                              bardziej agresywna. Pieronek jak czasem, ale i tak swoje wie! trudno tak
                              rozmawiac.
                              • naata Re: Powtorki w poniedzialki o 0:35 16.12.04, 13:43
                                Reprezentanci dwóch NAUK, które od zarania się zwalczają, zdaje się, ze Środa
                                będzie w defensywie, nie może pozwolić sobie na następna "reprymendę". W sumie
                                chyba o to chodzi, by ustąpiła trochę na rzecz prawd objawonych?
                                • chetor Re: Powtorki w poniedzialki o 0:35 16.12.04, 18:16
                                  Oj Naatuś, pogadałbym z Tobą przy piFku o wyższości człowieka nad kobietą, oj
                                  pogadał, ku uciesze ToJi ;-))))
                                  • toja50 Re: Powtorki w poniedzialki o 0:35 16.12.04, 20:02
                                    I tu sie mylisz, nie mam zadnej uciechy z tego, tylko mi smutno, ze przypadek
                                    tak wiele znaczy!
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 16.12.04, 23:18
      Niestety, musze stwierdzic, ze Lis zaprasza za duzo gosci na jedno posiedzenie,
      mysle, ze nad czworka, a jeszcze lepiej dwojka umialby zapanowac, a tak to jest
      nijakie, mialkie, slizgajace sie po temacie, takie nic powaznego. Chyba nie ma
      do tego daru. Durczok w swojej debacie wypada bardziej zdecydowanie. Natomiast
      druga czesc, miodzio, ale tez mial ekstra partnera, bez wzgledu na wzglad:-)
      Dobranooooooc.
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 17.12.04, 09:31
        Faktycznie, było za dużo gości, dopuszczalne max. to 4-ry. To rozpłyca dyskusję.
        Zaskoczyła mnie pozytywnie Domagalikowa.
        Część z Urbanem była dobra - żywe dziennikarstwo, jak trza.
        Durczoka też obejrzałem. Tam jest inna formuła programu i prowadzoący ma inną
        władzę. Wczoraj było ciekawie.
        • naata Re: Co z tym Fox'em ? 17.12.04, 12:17
          Podzielam Wasze zdanie.
          Mnie, właściwie, nie zaskoczył, Pieronek, swoim "apelem" hehe "mężowie nie
          bijcie żon" ...to takie postępowe, na miarę czasów.. ;]]]]
          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 17.12.04, 13:19
            No, ale powiedzial, ze to nic nie da. Jak wszystko co sie w kosciele mowi
            byloby sluchane inny bylby swiat. Czyli jest autorytet,? ja mowie, ze nie
            maaaaaa i tu jest problem. Polska katolicka jest do bani mowiac tak poprostu!
            • anaiss Re: Co z tym Fox'em ? 17.12.04, 21:49
              Obejrzałam ten program wczoraj po raz pierwszy i muszę przyznać, że według mnie jest on prowadzony nieciekawie. Wiem, że to nieładnie tak uogólniać zwłaszcza gdy widziało się coś tylko jeden raz, ale wczorajsza dyskusja jakaś płytka mi się wydawała.
              • carrissimus1 Re: Co z tym Fox'em ? 18.12.04, 00:01
                Lis - jest coraz lepszy. Nabiera werwy
                Pieronek - spięty, coskolwiek stremowany. Nie dziwota - koledzy, biskupi wsiądą
                na Niego jak na łysą kobyłę. Trochę mu dziwię się, że wziął udział w tej
                dyskusji.
                Domagalik - strzeliła gafę, zwracajając się do Pieronka "eminencjo",
                należało "ekscelencjo" lub prościej "księże biskupie". Eminęcją tytułujemy
                kardynała.
                Rybiński z Rzepy - stary satyr.
                Kinga D. - tzryma w-g mnie, "intelektualny fason". Niegłupia i do tego odważna.
                • naata Re: Co z tym Fox'em ? 18.12.04, 09:35
                  carrissimus1 18.12.2004 00:01 + odpowiedz

Domagalik - strzeliła gafę, zwracajając się do Pieronka "eminencjo",
                  należało "ekscelencjo" lub prościej "księże biskupie". Eminęcją tytułujemy
                  kardynała.
                  -------
                  Myślę, że poglądy Domagalik,podziela większość wierzących Katoliczek i
                  Katolików.

Rybiński z Rzepy - stary satyr.
                  -----
                  Rybiński, nie dość, że satyr to w dodatku wodolej, wydaje sie mu, że nikt poza
                  nim nie był za granicą, chrzanił dyrdymały o "rodzinie" w Niemczech.
                  50% "singli", owszem,może i jest, ale to wynika z wcześniejszej samodzielności
                  ludzi młodych, uczących się, robiących kariery. Nasi młodzi mogą jedynie o tym
                  pomarzyć.

Kinga D. - tzryma w-g mnie, "intelektualny fason". Niegłupia i do tego odważna.
                  -------
                  "intelektualny fason" trzyma, lub będzie trzymać coraz więcej młodych
                  wykształconych, zniechęconych poczynaniami niektórych przedstawicieli kościoła.

Osobiście, bardzo chłodno obserwuję podniecenie jednych i zażartość drugich.
                  Idą nowe czasy, ale czy lepsze, co nas jeszcze czeka?
                  Pozdrawiam. Carissimusa ;)

• toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 18.12.04, 13:33
                    No i wyszlo, ze lewa strona, chociaz prawa wyszla kiepsko na czele z ta pania
                    od rodzin koscielnych, blee. Domagalik zna swoja wartosc i ma gdzies takie czy
                    inne wypowiedzi. Duninowa wierna sobie i nie da sobie w kasze dmuchac i to mi
                    sie podoba. Czytam jej felietony w WO i podobaja mi sie. Czyli jestem za:-)
                    Reszta byla do ozdoby.
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 24.12.04, 15:17
      Alez mnie sie wczorajszy program podobal. Pierwsza czesc palce lizac Mann i
      Materna najwyzsza klasa i tak od niechcenia, szkoda, ze tak malo i Lisek troche
      przy nich cienko wypadl, ale co tam, wazne, ze ich zaprosil. Druga czesc to juz
      szczyt, to co lubie, szybko, konkretnie inteligentnie, troche zakowski
      przysypiala, ale on ostatnio rzeczywiscie troche nudzi, moze jak ta demoniczna
      brode zgoli bedzie sympatyczniejszy, ale ogolnie ekstra Olejnikowa super, a i
      Najsztub pokazal sie z lepszej trony. Specjalnie obejrze powtorke, bo drugiego
      takiego programu nie bedzie, bo i z kim. chwala Lisowi, ze pomyslal, ale
      prezent. Pozdrawiam zadowolonych!
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 25.12.04, 14:59
        RE_WE_LAC_JA !!! Takie "występy" można długo oglądać. Pierwsz i druga część
        znakomita, Lis też świetny (przy M&M miał tremę!). DOpiero widać kto jaką
        "grzeszy" inteligencją.
        • naata Re: Co z tym Fox'em ? 26.12.04, 18:27
          Nie oglądałam,nie było możliwości, ale na pewno zobaczę powtórkę, lubię M&M.
          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 26.12.04, 18:31
            No! nareszcie sie pdezwala, ale, ze w tym samym momencie, no, no, no :-)
            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 27.12.04, 11:42
              Naata! dzisiaj powtorka 12;30 Polsat, nie przegap, szkoda wielka by byla dla
              Ciebie ozywiscie! Pozdrawiam !
              • naata Re: Co z tym Fox'em ? 28.12.04, 11:28
                No i obejrzałam ale tylko drugą część czyli "dziennikarską trójcę" na topie,
                Monisię, Najsztuba i Liska oczywiście. Okularki dla Monisi, baaardzo wymowny
                prezencik od Tomcia, może szkoda, że nie od Versace, może Monisia nie założyć
                ;-))
                • naata Re: Co z tym Fox'em ? 28.12.04, 11:29
                  Zapomniałam Pozdrowić Tojkę!
                  To przez pogodę, strasznie przygnębia.
                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 28.12.04, 21:35
                    Dzieki za pozdrowienia, o pogodzie juz sie nie wypowiadam, okropnosc, powoli
                    zaczynam sie przyzwyczajac, a tu od jutra zapowiadaja mrozik! POZDRAWIAM
                    niepewnie!
                    • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 29.12.04, 09:50
                      Naata - poczytaj zapis rozmowy TL z M&M na WirtualnejPolsce.
                      Wybrałem końcówkę dl Ciebie:
                      ------------------------

TL – ..... więc ja życzę (te życzenia mają dla niektórych być może jakichś
                      podtekst alkoholowy), ale procentów Wam życzę, żeby to się oglądało, żeby ZYSK
                      był, żeby wszyscy byli zadowoleni, żeby Panowie byli zadowoleni, spokoju ducha...

KM – Panie Tomku, to Pan tylko dla ZYSKU, a my dla satysfakcji! (tu był totalny
                      śmiech publiki i ich samych!)

(riposta Liska prawie natychmiastowa)
                      TL – Spojrzałem w garderobie i od razu taka iluminacja, pierwsza myśl: przyszedł
                      Wojciech Mann i MISTER ALTRUISTA. Panowie, wesołych świąt, wszystkiego dobrego.
                      Dziękuję bardzo.

KM/WM – Dziękujemy i wzajemnie.
                      -------------------------------------

• naata Re: Co z tym Fox'em ? 29.12.04, 12:11
                        No właśnie, zarzucaja Tomkowi, ze karierowicz, że kasa dla niego najważniejsza,
                        tak jakby reszta pracowała "społecznie" he he
                        Wywiad z M&M bardzo dobry!
                        Dzięki Chetorku! pozdro!
                    • naata Re: Co z tym Fox'em ? 29.12.04, 12:12
                      ..dlaczego niepewnie? ;-))) Pozd
                      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 29.12.04, 12:17
                        Toju..coś mi się wcisnęło i wyszło nieskończone... miało być ...
                        Pozdrawiam, pewnie nie dostałas "listu" na czas ...ja dostała dopiero dzisiaj,
                        miałam trzy trojany, być może dlatego "poszatkowało" Ci pocztę, spróbuję raz
                        jeszcze ;-)
                        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 29.12.04, 22:21
                          Nic nie dostalam, niestety, a ciekawa jestem niemozebnie.
                          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 30.12.04, 23:26
                            Dzisaj znowu miodzik, jak slodko i sympatycznie. Bardzo dobre wrazenie zrobil
                            na mnie Zebrowski i Pani z Fundacji od ksazek/ zapomnailam nazwiska/ Rokita w
                            normie prywatnej, cale szczescie. A Otylka, sama mlodosc i urok i czar, i zycze
                            im jak najlepiej i wiecej takich programow sobie. Pozdrawiam, a usmiechniety
                            Lis robi na mnie wrazenie calkiem mile:-)
                            • naata Re: Co z tym Fox'em ? 31.12.04, 00:25
                              ...nie oglądałam,gościna ;-)) Ale miło czytać naszą Tojkę zadowoloną, tzn.
                              musiało byc fajnie ;-) zdaje się, że Tomciu, dojrzewa jak wino ;-) czym starsze
                              tym lepsze ;-)
                              • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 31.12.04, 08:13
                                Nie widziałem całośći ale to zobaczyłem było całkiem dobre, JMR był "wporzo",
                                reszta też :)
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 06.01.05, 15:35
      Bez Glin czwartek jakis inny, dobrze, ze chociaz Lis zostal, no i ciekawe, czy
      bedzie ciekawe?
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 07.01.05, 10:49
        Qrcze, nie widziałem całości, tylko końcówkę. Muszę załapać się na powtórkę.
        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 07.01.05, 17:15
          Mnie sie wczorajszy kawalek zle ogladalo, zniesmaczyl mnie Lis, w/g mnie jeden
          na jeden jest slabiutki. Doszlam do wniosku, ze goscie robia mu program, jak
          ciekawi to sami zalatwiaja sprawe, a on tylko bywa i jest ekstra. W innym
          przypadku jest chaos i wrzawa, nie panuje jednym slowem. Wczoraj byl Oleksy,
          pierwszy slizgacz slowny i byl moment, ze chcial wyjsc, wcale sie nie dziwie,
          nie bylo nic nowego,tylko atak, moim zdaniem nieudolny, a juz Krzaklewski dal
          popis smiesznosci. Drazni mnie tez wejscie i to szczatkowo-zdawkowe witanie a w
          trakcie takie tam odpytywanie publicznosci,bleeeee. Chyba przestane ogladac,
          tym bardziej, ze zmieniono godziny i pokrywa sie z Debata, ktora wole, jest
          zywsza. I jeszcze te czerwone fotele, w ktore wszyscy wpadaja i wyjsc z nich
          nie moga, no trudno, mialam nadzieje, ale niestety. Pozdrawiam
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 14.01.05, 21:06
      Fox na moje ucho i oko slabnie, juz mnie nie porywa, a rozmowa z psychologiem
      raczej nijaka.
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 14.01.05, 21:16
      Zapomnialam dodac, ze po wczorajszym wystepie Zyty Gilowskiej u Lisa mam duuze
      watpliwosci co do PO, duzeeeeee.
      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 14.01.05, 23:29
        Nie oglądałam całego programu, ale jeśli chodzi o PO, to MariaBoruta tez jakiś
        zmieniony, już premier? Gilowska się gubi, chyba?
        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 15.01.05, 14:57
          Ona sprawia wrazenie, ze juz nie wie o co chodzi i jakas taka spiaca ostatnio.
          Wcale jej sie nie dziwie:-)
          • naata Re: Co z tym Fox'em ? 15.01.05, 15:23
            Ona, tak ja ja, tez już nie wiem o co chodzi, tylko, ze ja nie jestem profesorem
            i posłem ;-)))
            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 15.01.05, 22:00
              Dzisiaj byla u Pietrzaka, nawet zabawna, dosyc, he? ha? czy ja wiem ? jakos
              tak:-) Szkoda, ze nie ogladalas, bo fajny program byl, taki wspominkowy troche.
              • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 21.01.05, 10:38
                Wczorajszy program mnie zawiódł. Lis nie dał rady, niestety, Mulatowi, który
                jest totalnym zagadywaczem wszystkich. I ten małpio-ironiczny uśmieszek, bleeee.
                Nałęcz na swoim poziomie, ale widać jak nie znosi Mulata.
                • naata Re: Co z tym Fox'em ? 21.01.05, 10:44
                  Oglądałam Lee w sejmie, potem u Lisa....te sms-owe 71% na tak myślę, że świat
                  zwariował!
                  Nałęcz dał się wyprowadzić, moim zdaniem, z równowagi, faktycznie, nie może na
                  niego patrzeć, a Lis? Może on celowo pozwala na taki rozpi...l ????
                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 29.01.05, 20:30
                    W ostatni czwatek tez bylo do bani, zaprosil kwiat "wrzeszczaczy". Tego juz sie
                    cholerka nie da ogladac. Ogladal ktos moze nowy program na TVN 24 o 22;00
                    prowadzi Miecugow w towarzystwie jakiegos humorysty, byl Poniedzielski, Andrus
                    Jakis Jakimek, smieszny facio, i komentuja sprawy dnia , na razie roznie to
                    wypada i jeszcze dzwonia widzowie. Ciekawa jestem waszych opinii, dla mnie to
                    nic humornego, chociaz sie sila.
                    • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 30.01.05, 09:02
                      U LIsa zowu było ich za dużó i zaczęli wrzeszczeć. ToJu - mówisz o programie
                      "Szkło kontaktowe" - jak na razie nic, dla mnie specjalnego. Ani to rozrywkowe
                      ani poważne - takie, na siłę, gadanie.
                      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 30.01.05, 11:08
                        he he.. .to już koniec świata, jak Humoryści zaczynają zajmować się polityką ;)))
                        Ale dlaczego nie??? Przynajmniej będzie i śmiesznie, a nie, tylko strasznie, a
                        może Lis, jak też Miecugow, branżę z pożytkiem dla rozrywki, zmienią? :D

• toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 31.01.05, 16:12
                          Takie ble, ble i Miecugow nieprzygotowany, wole go w innym punkcie,czyli
                          bardziej na powaznie. Ale moze???????????jeszcze poczekajmy, jeszcze sie nie
                          spieszmy....
                          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 04.02.05, 12:10
                            To szklo kontaktowe zaczyna mnie sie podobac hehe, tylko zycie to jednak nie
                            kabaret i wszystkiego na wesolo nie da splentowac. Lis Wczoraj przestal mi sie
                            podobac i juz. Podpuszcza fatalnie naokolo, za duzo slow za malo zdecydowania.
                            Bylam za, jestem przeciw. Zwykly taki plotkarz i oczywiscie mysli,ze cacy.
                            Przykro mi, bo liczylam na dobry program.
                            • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 11.02.05, 08:49
                              Wczorajszy Fox jakoś mnie nie wciągnął. Mam chyba przesyt tego wszystkiego.
                              Pewnie chwilowy, ale mam.
                              • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 11.02.05, 19:48
                                Ja mysle, ze to nie przesyt, to po prostu Lis jest tak slaby, ze nie umie tego
                                ciekawie wykorzystac. Trzeba sobie powiedziec wyraznie: Lis sie do tego nie
                                nadaje. Za duzo macha i gada dookola,powstaje jeden jazgot, i nikt niczego nie
                                powie do konca i jeszcze te reklamy, ja juz nie wytrzymuje a jestem mu
                                przyjazna, wiec coz mysla inni?
                                • naata Re: Co z tym Fox'em ? 11.02.05, 20:03
                                  Do wyborów niedługo i Tomek zmieni może "studio" i wtedy usłyszymy,konkurencja
                                  odkryła już przed nim karty i.. he he he hiiiii
                                  • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 11.02.05, 20:39
                                    Watpie, zeby Lis sie szykowal, za cienki, sam widzi,ze z tymi goscmi nie tak
                                    prosto w programie a dopiero na zywo:-(
                                    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 12.02.05, 14:54
                                      Czytaliscie w GW o tej niby debacie czwartkowej? juz i tam cwierkaja, ze Lis
                                      sobie nie radzi. Ciekawe czy te uwagi do niego dochodza?
                                      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 12.02.05, 15:20
                                        Nie wiem dlaczego, ale wierzę, że Tomek sobie poradzi, a jak nie, to faktycznie
                                        może lepiej na prezydenta? :))))
                                        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 12.02.05, 20:26
                                          No co Ty, gdzie na prezydenta, juz jeden lalus nam wystarcza, nie mowiac o
                                          lalusiowej.A tak obok, gdziez to sie nasza pani prezydentowa podziewa? Cisza
                                          taka od czasu Olejnikowej. Prezydent tez malo aktywny w kraju, bo za granicami
                                          to jeszcze gdzies tam przemknie.
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 16.02.05, 15:09
      Jutro u Lisa ma byc o rydzykach z rydzykami, moze bedzie interesujace i
      odkrywajace, zobaczymy?
      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 16.02.05, 20:20
        Nie wiem dlaczego, ale Tomek L. nie kojarzy mi się z lalusiem, myślę, że nie
        powiedział ostatniego słowa. Troche, mało energiczno-przebojowy, jakby
        przygaszony, ale...może poczekajmy, założę się, że sie rozwinie, oby tylko w
        pożytecznym dla ogólu, kierunku. Jestem również ciekawa jutrzejszego programu,
        z tym, że nie tyle, rydzkowa /można sobie wyobrazić:(/ ile postawy i pytań
        naszego Tomasza ;-)
        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 16.02.05, 21:46
          LIsek w żadnej mierze nie jest lalusiem, to facet dość twardy i wysportowany.
          Zobaczymy kogo jutro zaprosi (lub kto się zgodził) do studia, bo od tego dużo
          zależy. Cóż najlepsza byłaby para Wałęsa - rydzyk !!!

PS. Wyjaśniam, że rydzyk piszę z małej literki, dokładnie tak małej jak mój osąd
          o tym człeku.
          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 17.02.05, 11:57
            No to sie nie zgadzamy, moim zdaniem nie powinien startowac na prezydenta.
            Kiedys bylo mi to obojetne, teraz zdecydowanie NIE. A jego "twardosc"
            i "wysportowanosc" nie ma tu nic do rzeczy:-) Niech robi to co umie.
            • naata Re: Co z tym Fox'em ? 17.02.05, 12:03
              Ustanowiliśmy zatem, że Tomek L. ma jeszcze troche poczekać, dojrzeć na
              wytrawnego polityka, a potem sie zobaczy? ciekawe co On na to? :-)))

PS..tez, z tych samych względów piszę małe "r"

• chetor Re: Co z tym Fox'em ? 17.02.05, 13:16
                Jeśli kiedykolwiek pomyśłał o prezydenturze to albo teraz albo nigdy. Czy byłby
                dobrym(!) preziem tego nikt nie wie.
                • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 18.02.05, 16:04
                  I zadnego komentarza? Nikt nie ogladal? Ja nie zmienilam zdania,nie panuje, co
                  chwile wraca, zadaje pytanie i juz odchodzi, jakis chaotyczny jak diabli, moze
                  jak przestanie Macierewicza zapraszac, nie mowiac o Michalkiewiczu, ludzie!!!
                  co za towarzystwo, Walesa nie wytrzymuje, ja tez chyba pekne. No wiem, moge nie
                  ogladac, ale ciagle mam nadzieje.
                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 19.02.05, 08:15
                    Chaos, chaos, chaos. Za dużo ludzi - ciągle ten sam błąd.
                    • naata Re: Co z tym Fox'em ? 19.02.05, 13:22
                      No, niestety dla Tomka, macie rację. Przyjemnie ogląda się Prześwietlenie,
                      temat wyczerpany do końca, widomo o co chodzi, jednak dalej będę oglądała Liska.
                      • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 19.02.05, 18:30
                        Ja pewnie tez,:-))) ale widac, duzo zalezy od gosci i ich ilosci. Z drugiej
                        strony nie bardzo jest z kogo wybierac. Wszedzie ci sami i juz wiemy co maja do
                        powiedzenia. NIC
                        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 19.02.05, 19:49
                          Widzisz ToJu, dlatego do Ciebie przychodzimy w pojedynkę lub góra dwójka :))
                          • naata Re: Co z tym Fox'em ? 19.02.05, 20:09
                            ..ale czas antenowy i tak by nam nie wystarczył ;-))
                            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 19.02.05, 21:16
                              Ostatnio nie mam wizyt, nawet pojedynczych :-), widocznie musi przyjsc
                              odpowiednia pora?
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 24.02.05, 20:45
      No to jeszcze jedna proba, dzisiaj. zobaczymy. Pozdrawiam!
      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 24.02.05, 21:25
        Właśnie już robię sobie wolne, ciekawe towarzystwo, zobaczymy :)Pozdrówki!
        • naata Re: Co z tym Fox'em ? 25.02.05, 10:29
          No nie wiem, czy ktokolwiek poradziłby sobie z towarzystwem, jakie Lis gościł
          wczoraj.
          Biorący udział w wiekszośći koledzy, wywodzący się jak jeden z Etosu, gadają,
          jak przekupy na jarmarku, poza Mazowieckim. Ci sami, co na wzór swojego
          żenującego zachowania budowali II i III, teraz chcą budować IV Polskę?
          Racje miał Kutz i były premier, ale ta racja też nie jest odpowiedzią na
          pytanie, co dalej?
          • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 25.02.05, 14:50
            Już mnie Lis wkurza z zapraszaniem tylu gości. Na dodatek jeszcze takie gaduły
            jak Kaczor-przemądrzały. Tylko Kutz i Mazowiecki mówili sensownie, reszta
            stosowała osobiste wycieczki.
            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 25.02.05, 18:02
              To wszystko prawda co piszecie, ale najbardziej wkurza mnie Lis, robi sie
              normalna Drzyzga, przegina z tym blablaniem, wkurzajacy gosc i tyle, niech
              lepiej czyta, bo gawedziarz z niego zaden, łeee! ale pewnie jeszcze raz obejrze.
              • naata Re: Co z tym Fox'em ? 25.02.05, 21:38
                To prawda, też uważam, że Tomek za dużo przerywa, jaka się, gada ze wszystkimi
                naraz, i jest zbyt ugrzeczniony dla niektórych. Durczok robi to lepiej, ale i
                gości ma innych. Ale obojetnie, program Liska mimo wszystko przyciąga, może
                przez te kontrowersje, właśnie? :-)

• toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 04.03.05, 15:21
                  Dzisiaj to byl jazgot, czyli Giertych nadawal ton a Lis siedzial cicho i nie
                  mogl nic wyczytac z karki, ranyyyy, co on wyprawia? Mazowiecki wolniutki,
                  chociaz jakos tak prawdziwy, Frasyniuk bardzo wyrazisty, szczegolnie krawat, a
                  pani zyta jakas taka przekupkowata, cholerka, nie mogla sie przebic, to wbijala
                  co nieco. Chaos i dalej nic nie wiadomo, ze tez nikt temu G. nie wytlumaczy
                  prosto i wyraznie, ze najpierw byl okragly stol a potem przerazenie, ze S.
                  wygrala wybory i co dalej. Pamiec taka krotka i ten sadzi swoje na okrglo. Ech!
                  • parkowy Re: Co z tym Fox'em ? 04.03.05, 17:51
                    Giertych jest niereformowalny.Cokolwiek by się jemu nie mówiło,on i tak ma rację.Jest on po prostu intrygantem,śmiejącym się wszystkim w oczy.Ta jego odzywka o miejscu jego partii w centrum,z drwiną na ustach,żenujące.
                    Bałagan,rzeczywiście był ostatnio niezły.Każda zzaproszonych osób ma swój najlepszy sposób na dojscie do koryta.Kompletny brak kompromisu,a to wszystko w imię Polski...
                    • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 07.03.05, 21:26
                      To jest właśnie to u Lisa za co go cenię:

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,2587430.html
                      • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 08.03.05, 10:30
                        Zawsze mowilam, ze Lis lepiej pisze jak mowi. Cos w tym jest, sluze Jego
                        ksiazkami na potwierdzenie.
                        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 10.03.05, 13:32
                          Dzisiaj zanosi się na kichę. Ma być 3 na 3, a w tym niestety znowu Giertych. Po
                          jakie licho tak często go zaprasza?! Kalisz też nie dopuści nikogo do głosu.
                          Zagadają się wszyscy wzajemnie :((
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 10.03.05, 23:16
      Wiele halasu o nic!!!
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 11.03.05, 08:47
        Masz rację, o nic, tzn. o prezia tylko.
        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 24.03.05, 12:21
          Dzisiaj Religa, chyba nic ciekawego, to facet, jak dla mnie, bezjajeczny.
          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 24.03.05, 13:28
            Ostatnio wszedzie Go pelno. Przedwczoraj byl w Przeswietleniu i wlasnie tak Mu
            powiedzieli, ze jest za mialki, nie bylo to fajne ale prawdziwe. Dobrze, ze
            napisales, nie bede ogladac, On juz nic nowego nie powie i prezydentem tez nie
            zostanie, szkoda wiec czasu.
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 25.03.05, 11:11
      No i jak sie "podobalo"? Mldlawo? Druga czesc zaskakujaca. Plazynski zaproszony
      w takim towarzystwie? nie wiedzial, ze tak sie wkurzyl? Niesmacznie sie
      zrobilo, ale taka jest pewnie ta parlamentarna codziennosc.
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 25.03.05, 11:26
        Zobaczyłem kawałek Religi i zrezygnowałem. Nie widziałem, że będą inni. Może
        załapię się na powtórkę, ale cóż ciekawego moze powiedzieć Florek, albo Rutkowski?
        • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 25.03.05, 11:37
          NIC i to bylo makabryczne i do tego ten na wysokich tonach, obrazony Plazynski
          i odszczekujacy Lis /hehehe/. Mysle, ze nie warto, to nie bylo sympatyczne.
          • naata Re: Co z tym Fox'em ? 26.03.05, 10:30
            Nie było sympatyczne, fakt, ale można było poznać prawdziwe twarze
            delikwentów.. no poujeżdżali sobie po Tomciu he he he
            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 31.03.05, 16:07
              Dzisiaj tez kwiat naszej polityki, o rany, Leper i Giertych, ciekawe ktory
              ktorego przegada, tylko co z tego? :-((
              • naata Re: Co z tym Fox'em ? 02.04.05, 10:11
                Tomciu, tom razom zaprosił tylko dwóch! co jak do tej pory jest dość
                szczególnym wydarzeniem .. pewnie przewidywał, że znamienici politycy i tak nie
                pozwolą dojść do głosu innym.. najlepsi( Giertych - "We Are The Champions")
                najmądrzejsi i w ogóle..co na to publika?? ano, zobaczymy na wyborach, ale
                pamietać należy, że "reklama" jest dźwignią handlu .../;\
                • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 02.04.05, 11:43
                  Ale wejscie mieli super,hehe zaskoczyli samego Lisa i witali kazdego, sami sie
                  cieszyli, ze tak ladnie im poszlo :-)))Para z nich wysmienita:-(
                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 04.04.05, 08:04
                    Bardzo podobał mi się Lis we właściwej sobie roli - prowadzącego wiadomości.
                    Dobrze mi się słuchało jego komentarzy, wywiadów w tych cięzkich dniach. Widać
                    było, że autentycznie to przeżywa.
                    • naata Re: Co z tym Fox'em ? 04.04.05, 09:23
                      Lis, już dawno okazywał wielki szacunek i atencję dla Papy, jego relacje z
                      wizyt Papieża miały bardzi osobisty charakter, nawet z łezką w oku, strasznie
                      wrażliwy z niego człowiek, za wrażliwy nawet, jak na przyszłego prezydenta :)
                      • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 04.04.05, 11:54
                        Wydarzenia w wykonniu Lisa i Smokt. byly rzeczywiscie spokojne, wyciszone,
                        troche dziwi mnie Hanka, taka spieta w towarzystwie Lisa, cos Jej te wejscia na
                        zywo nie sluza, Lis jak Lis na swoim dawnym poziomie. TVN wkurzajace, czekalam
                        tylko na Miecugowa i noca wlasnie jego sluchalam, tez moim zdaniem bardzo
                        naturalnie to tego podchodzil. Naata! myslisz, ze Lis na prezydenta? watpie.
                        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 04.04.05, 16:04
                          Smoktunowicz była tylko dobra w teleexpresie, potem lipa.
                          • naata Re: Co z tym Fox'em ? 04.04.05, 17:12
                            myślę, że Lis na prezydenta, ale może jeszcze nie teraz.. a może, któż to
                            wie? ;)
                            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 04.04.05, 19:37
                              Oj Naata, Naata, co Ty masz za marzenia, zagadal by nas i zamotal, ale nie
                              zapanowal niestety, chyba za cieniutki:-( moze kieeeedys!
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 06.04.05, 11:11
      Dzisiaj program z Rzymu, czyli Lis na wyjezdzie, chyba to lubi najbardziej!
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 06.04.05, 12:52
        Dzięi za wiadomość, będe oglądał bo na pewno będzie to dobry program.
        • naata Re: Co z tym Fox'em ? 06.04.05, 16:38
          Ja tam nie marzę, ale jak pomyślę o ...tych od księżyca..i jeszcze tych od tego
          nooo to.. eeech!
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 08.04.05, 22:23
      Alez mi sie rozmowa Lisa z Bonkiem podobala, mowil, mowil i jeszcze mial cos do
      powiedzenia. Pierwsza czesc normalna jak to w tak ksiezym gronie, za to z
      naszym kardynalem Glempem bardzo slaba, bylam zaskoczona nijakoscia
      Glempa,niektorymi sformulowaniami, wyrazeniami, moze chory, moze stary/ nie
      wiem, Papiez, kardynal Wyszynski to sa osobowosci a tu nic, no nic i tyle. Moze
      dlatego Boniek wypadl super, widac, ze byl bardzo przejety jak opwpiadal o
      Papiezu no i mial to cos, czego zabraklo Glempowi. Oj smutno bedzie w panstwie
      Polskim.
      • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 09.04.05, 08:51
        Lis był w całym tym tygodniu na wysokim poziomie. Glemp jest okropny, coraz
        więcej złych opini wypowiadają o nim też duchowni. Cóż, to nie "krakowiak", nie
        czuje ducha, chyba nigdy nie czuł.
        Boniek był sobą, on jest naturalny.
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 15.04.05, 20:30
      Nikt nie komentuje?, czyzby nie ogladano?
      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 16.04.05, 12:07
        Oglądałm, ale nie do końca, wszystko jakieś takie niby wzniosłe, ale nadęte,
        nieszczere.. Jedynie Kutz coś tam mówił o skuteczności regionalnych działaniach
        obywatelskich, organizacjach pomocy (dobrosąsiedzkiej he he ) ..wyszło że od
        rządu i państwa najlepiej nic nie oczekiwać, oni będą nas tylko reprezentować
        gdzie się da i za ile się da! .. e tam.. robię swoje.
        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 16.04.05, 14:01
          Obejrzałem, ale nie poruszył mnie program, ani nikt z biąrących w nim udział -
          standard.
          • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 16.04.05, 19:24
            No to nic nie stracilam. Zauwazyliscie, ze ostatnio wszedzie Kutza pelno?
            Bardzo mi sie podobalo jak gdzies powiedzial, ze on o kobietach to juz tylko
            jak o PRLu wspomina:-)))niestety.
            • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 16.04.05, 19:30
              Kutz jużsię niestety starzeje, na filmy by chciał tylko dotacje, jak to ongiś bywało
              • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 16.04.05, 19:44
                Rzeczywiscie na nim dosc widac to starzenie, juz abstrahujac od tych dotacji:-)
                Ale go lubie czasami.
                • naata Re: Co z tym Fox'em ? 16.04.05, 22:20
                  Też lubię Kazika (imiennik mojego taty ;) ale po co On się do tej polityki pcha?
                  Wziął by się za jakiś film? ;-))
                  • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 22.04.05, 10:58
                    Ach cóż za wolnomyśliciele intelektualni wczoraj byli, ktt i urban. Niech sobie
                    myślą co chcą, nie piszą co chcą. Tylko dlaczego pozbawieni są normalnych
                    ludzich uczuć i jeszcze tym się szczycą?!! Jak dla mnie to jest ich klęska życiowa.
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 22.04.05, 15:34
      Nie widzialam buuu, moze mi sie uda zalapac na powtorke. Towarzystwo ciekawe,
      wiec chyba nie bylo tak zle?
      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 22.04.05, 16:36
        Chetorku, wiem, że nie lubisz Urbana, i byc może Tepliza, ale mnie denerwują ludzie typu hołownie, chca zastąpić "ozonem" zwykły tlen?
        Osobiście mam już dość tematu zastępczego, jak słusznie Toja napisała, nie idzie już słuchać tej całej GADANINY!
        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 22.04.05, 17:16
          Naatuś, nie zrozumiałaś mnie. Jest mi ich żal, ten brak uczuć wyższych u tych
          "otwartych" przeidealizowanych głów jest dla mnie przerażający. Według nich, po
          ich własnej śmierci nikt nie powinien się smucić, tylko analizować czy byli
          mądrzy czy nie.
          • naata Re: Co z tym Fox'em ? 22.04.05, 17:39
            Wiesz Chetorku, masz racę, tylko żałować, i jednych /w tym wypadku Urban jest szczery,jak sam powiedział, ma płytką uczuciowość/ i drugich, jednak gorsi są ci co to udają bez skrupułów licząc na " medialność" swych poglądów i "występów"!
            To jest już chore.
            • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 23.04.05, 08:33
              Ci drudzy to zwykli faryzeusze, ale to już inszy temat.
              • naata Re: Co z tym Fox'em ? 23.04.05, 15:26
                W dużej mierze winię nasze media, które z niezwykłą "swobodą" promują na siłę wszystko czego normalny człowiek powinien się wstydzić..no i za tę kampanię reklamowo-wyborczą tym co po....księżyc!
    • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 29.04.05, 11:04
      Nikt nie ogladal? nikt nie komentuje? Bylam zazenowana atakiem, chociaz caly
      czas byla mowa o pojednaniu, Rokity i Lisa:-( na Jaruzelskiego. Nawet
      Niesiolowski, za ktorym nie przepadam, umial powsciagnac jezyk i zachowac jakas
      miare. Ci dwaj panowie, fe, chyba nie wyjdzie im to na zdrowie, no i nie chce
      miec takiego premiera i takiego prezydenta, nigdy!
      • naata Re: Co z tym Fox'em ? 29.04.05, 12:07
        Moje sympatie do Tomcia-Wiktora wygasały powoli az wygasły zupełnie, nie
        oglądam go więcej.. nie można wierzyć fanatykowi swojej nieomylnośći. A szkoda,
        bo kiedys wydawał się być naprawdę dobrym w tym co robił..Szkoda!

Co do reszty, zgadzam sie z Toją, jakiś umiar, do kolery, musi być!
        A, na marginesie, gdzie są odnawiajace moralnie, nauki naszego JPII???
        • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 29.04.05, 12:42
          Nie widziałem, ale program Lisa nigdy nie był obiektywny, bo chyba taki nie ma
          być. On w zasadzie prezentuje swoje(?) upodobania. Coż tv prywatna, jakby nie było.
          Dobrze, że nie widziałem, bo nie wytrzymałbym gadania "bohaterskiego" jenerała.
          • chetor Re: Co z tym Fox'em ? 06.05.05, 11:29
            Co to wczoraj miało być i po co?! Nie rozumiem.
            Lisek cieniuje.
            • toja50 Re: Co z tym Fox'em ? 06.05.05, 11:34
              Tez nie rozumiem, a pan W. wypada coraz gorzej:-(((
              • naata Re: Co z tym Fox'em ? 06.05.05, 13:42
                Oni, zachłysnęli się samouwielbieniem, piękni, wspaniali i nieomylni...ale co
                tam, póki co - kasa leci.. wiatr zawieje z innej strony, to i temat się zmieni
                i image też...]]]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka