Dodaj do ulubionych

Kto pojdzie w slady ?...

06.08.05, 16:41
Czarnycharakter uchyla rabka tajemnicy: pokazuje Wam troche mojej rodzinki i
miejsca, w ktorych chetnie bywamy latem. Znajdziecie mnie na tej stronce:
www.arcor.de/palb/alben_nach_kategorie.jsp?catID=50
Trzeby tylko kliknac na "czarnycharakter"...
czch
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Kto pojdzie w slady ?... 06.08.05, 20:52
      Jestem pod wrażeniem odwagi, miło poznać :D
      Wiesz, mamy kilka cech wspólnych, różni nas ich kolor. W Twoje ślady nie pójdę,
      nie mieszkam poza granicami kraju. B4 zna się w realu :)))
      Ze wszystkich zdjęć najbardziej podobało mi się, proszę o wybaczenie, to
      zatytułowane "mniam mniam" ;-)))
      Pozdrawiam
      • czarnycharakter Chetorku mily, 06.08.05, 21:27
        chyba lepiej bedzie dla Ciebie, jesli nie poznasz Jagodki... :-))
        czch
        • dodo66 Chcialam pojsc w Twoje slady CzCh....... 07.08.05, 11:08
          Bo takie "wyoutowanie sie" jest rodzajem pewnej uczciwosci i odwagi na forum,
          ale .. pojawil sie ten dziwny post z nickiem "lef_na_doopy" i zrezygnowalam. Nie
          chce, by tacy ludzie tez mnie przy okazji ogladali.
          A z wszystkich zdjec najwieksze wrazenie zrobily na mnie piekne nogi Twojej Zony
          (zdjecie na pomoscie).No i zobacz co do ludziom do glowy przychodzi, nawet jak
          sa porzadnymi kobietami :-)

• czarnycharakter Tylko do DoDo !!! :-) 07.08.05, 11:22
            Ich glaube, ich sollte über Deine wahren Neigungen nachdenken... :-))
            czch
            • dodo66 Re: Tylko do ChCh 07.08.05, 11:27
              Wenn es wirklich so ware haette meine Meinung nicht so offen gestanden.. Man bin
              doch schlau :-)
              • dodo66 Re: Tylko do CzCh 07.08.05, 11:33
                Noch einmal und diesmal rechtsschreibungsmaessig korrekt:
                Wenn es wirklich so waere, haette ich meine Meinung nicht so offen gestanden.
                Mann, bin doch schlau:-)
                • czarnycharakter Re: Tylko do CzCh 07.08.05, 11:57
                  Wnioskuje z tego, ze wg. Ciebie OSWIECENIE i POSTEP o Grudziadz sie nie otarly ???
                  czch
                  • dodo66 Re: Tylko do CzCh 07.08.05, 12:09
                    W zadnej innej kwestii nie ma tak duzej przepasci pomiedzy Polska a Zachodem jak
                    kwestia obyczajowosci. Na tym polu nastapil najmniejszy postep- stad brak
                    znaczacej roznicy w pogladach na ten temat pomiedzy mieszkancami G-dza, Poznania
                    skad pisze czy tez Warszawy, czego swiadkami bylismy niedawno.
                    • chetor Re: nie tylko do CzCh 07.08.05, 13:44
                      Ich gratuliere euch, aber nie wszyscy szprechają na tym polskim forum ;-)

PS. ChCh - zdjęcie(!) z nogami Jagodki też mi się podobało, ale nie chciałem
                      być obcesowy ;-)))
                      • czarnycharakter nie tylko do Chetorka 07.08.05, 14:08
                        ... to dlatego postawiles pstragi na pierwszym miejscu ?! :-))
                        Co jest "obcesowego" w chwaleniu cudzej zony ?
                        czch
                        • naata Re: nie tylko do Chetorka 07.08.05, 14:39
                          CzCharakterze, miło Cię, Was, poznać. ;-)
                          Mnie też podobało się zdjęcie mniam, mniam ;-))
                          Oczywiście, nie pominęłam Jagódki i jej sylwetki, wpadłam w kompleksy. Ale ja
                          to jeszcze nic, bardziej cierpiała ode mnie pewna 30 tolatka będąca u mnie w
                          gościnie ;-)))Coż dodać? Urocza z Was Rodzinka ;-)
                          Pozdrawiam

PS.. też nie uważam za "obcesowość" zwracanie uwagi na ładne kobiety i jej nogi.
                          • naata Re: nie tylko do Chetorka 07.08.05, 15:00
                            ..możecie pisać po niemiecku, ja rozumiem ;P
                            A swoją drogą nie głupia sprawa, jeden wątek poświęcić na j. niem.
                            Tym bardziej, że, jak widzę, jesteście w tym dobrzy. Można się przy Was
                            podciągnąć w poprawnej pisowni. Nauki nigdy za wiele. ..co Wy na to??? ;-)
                            • czarnycharakter mysle, ze watpie, naata........................... 07.08.05, 16:10
                              i nie sadze, aby mialo to wielki sens. Bylo to jednorazowa akcja, gdyz zrobilem
                              malo aluzje do wypowiedzi dodo66 i nie chcialem, aby wszyscy to czytali.
                              Kto ma chec na niemiecki, moze wskoczyc na odpowiednie forum, gdzie rowniez mnie
                              spotka (w innym wcieleniu :-))
                              czch
                              • dodo66 CzCh ma racje. 07.08.05, 16:31
                                Niewielka z tego watku bylaby nauka.
                                CzCh, moze podasz Nacie jakies ciekawe ogolnotematyczne fora niemieckie, bo ja
                                nie znam, a jej pewnie tez trudno bedzie cos znalezc?
                      • dodo66 Re: nie tylko do CzCh 07.08.05, 16:28
                        chetor napisał:
                        > Ich gratuliere euch, aber nie wszyscy szprechają na tym polskim forum ;-)
                        Dlatego tam bylo po polsku w temacie : Tylko do Dodo lub CzCh :-)
                        A swoja droga to ja mam wrazenie ze chyba nie masz racji :-)
                        • naata Re: nie tylko do CzCh 07.08.05, 16:42
                          Macie rację. Oczywiście, że znam fora niemieckie. Nie piszę jednak nigdzie poza
                          naszym, no i oczywiście zaprzyjaźnionymi;Brodnicą i Rudą Śląską. Czasem wpadam
                          na racjonalistę, alternatywę, też w innym "wcieleniu" ;-)
                          Poza tym wolę sobie poczytać, tradycyjnie, do poduszki ;-)
                          • dodo66 CzCh jak Ty to robisz ... 07.08.05, 16:55
                            Ze w ciagu 1 dnia na Twoim watku jest 17 odpowiedzi, a jak ja chce porozmawiac o
                            najwiekszych zakladach przemyslowych w G-dzu to taka ilosc uzbieram dopiero w 3
                            tygodnie i to dlatego, ze ja tam glownie pisze? :-))))
                            • czarnycharakter Jak to "jak" dodo - 07.08.05, 19:08
                              wszystko to ne nogi... :-))
                              czch
                          • chetor Re: nie tylko do CzCh 07.08.05, 16:56
                            Naatuś - czy czytając po niemiecku do poduszki można później spać spokojnie?! ;)
                            Dodo - mam wrażenie, ze wszyscy nie mają trochę racji ;-)
                            CzCh - będę obcesowy - dodaj jeszcze parę innych zdjęć z Jagódką, inni nie muszą
                            na nich być ;-)))
                            Pozdrawiam
                            • dodo66 Nie tylko ze pisza, ale tez ... 07.08.05, 17:02
                              Trzymaja sie tematu postu. A u na moich wszystko schodzi po jakims czasie na
                              tematy zastepcze ... Moze ja na innym forum powinnam pisac? :-)))))
                            • czarnycharakter sorry, Chetorku, 07.08.05, 19:10
                              ale nie jestem fetyszysta nog, dlatego - obawiam sie - nie mam zbyt duzo
                              adekwatnych zdjec... Moge Ci cos podeslac na prywatnego maila. :-))
                              czch
                              • czarnycharakter OK, Chetror - 07.08.05, 21:06
                                1x nogi dla Ciebie (poufnie i scisle tajnie!:-)
                                www.arcor.de/palb/einladung_accept.jsp?key=IJHVH84CZDNKQW4Vy04HiUkNc0UhIaQwrVM0KHUsrbc%3Dczch
                                • toja50 Re: OK, Chetror - 07.08.05, 21:54
                                  No,no ale poszlo,nawet przy niedzieli,hehe, nogi to jednak ciekawy temat;-)
                                  gratuluje ladnych obrazkow i chatki na kurzej sopce CzCh, a Chetor wiedzial co
                                  mowi piszac o tej obcesowosci:-)zna sie na sobie i tyle:-) Pozdrawiam wiec
                                  rodzinnie chociaz po porzednich postach myslalm, zes starszy Cz Ch no i chwala
                                  za odkrycie!
                                  • chetor Re: OK, Chetror - 08.08.05, 09:44
                                    CzCh - ja także nie jestem fetyszystą nóg, ani innych rzeczy lub części ciała
                                    więc nie podsyłaj mi specjalnie, ale za chęci dziękuję ;-)) Ogólnie zawsze miło
                                    popatrzeć na piękno :D

Toju - jak zwykle Ty jedna mnie zrozumiałaś, wiedząc w czym rzecz, dziękuję :D
                                    • naata Re: OK, Chetror - 08.08.05, 12:01
                                      Nooo, ja teeeż Ciebie zrozumiałam, ale nie zauważyłeś mnie ;D

CzCh, wyobrażałam sobie zupełnie inaczej. Może nie starszego, ale inaczej,
                                      wydawało mi się, ze powinien być brunetem. To pewnie przez Jego nick ;-)))
                                      • toja50 Re: OK, Chetror - 08.08.05, 12:08
                                        Przez nica Naata, na mur, a On ci tego bruneta trzyma w srodku,hehe, chociaz
                                        moze kiedys byl brunetem???:-))) Jednak calkiem sympatycznie wyglada jak na
                                        takiego zgryzliwca;-)
                                        • chetor Re: OK, Chetror - 08.08.05, 12:15
                                          Naatuś, zauważyłem, a jakże, ale to nie było to same zrozumienie co u Toji ;)
                                          Wyjaśnimy przy okrągłym stoliczku :)))

Nick Czch chyba taki specjany, dla odwrotnośći ;-))

Pzdr
                                          • toja50 Re: OK, Chetror - 08.08.05, 12:20
                                            Tak niby sie maskuje atakujac a w glebi dusza czlowiek? moze masz racje:-)))
                                            • naata Re:O CzCharakterze... - 08.08.05, 13:35
                                              Myślę, że Toja ma rację. Mnie się równiez wydaje, że to dusza człowiek, a że
                                              troszkę kontrowersyjny? My przeca lubimy takich.

Z przyjemnością, Chetorku, ale dlaczego przy okrągłym, coby kantów nie
                                              było? ;DD

Pozdro
                                              • chetor Re: nie O CzCharakterze... - 08.08.05, 14:19
                                                Owszem Naatuś, żadnych kantów ;-)
    • czarnycharakter Bedziemy powyzszy statemant 08.08.05, 18:08
      pewnej "kobiety" komentowac - sadze, ze nie ma potrzeby ? :-)
      czch
      Vide ponizej:
    • naata Re: Ty skurwys.nie z brodą spierd.alaj... 08.08.05, 19:59
      ..po steku wyzwisk, prokurator się kłania...
      • czarnycharakter naatus mila, 08.08.05, 20:09
        po "Gazecie" do ID po ID do operatora, po operatorze do gnidy. To jest naprawde
        proste. Ale: nie sadzisz chyba, ze cos takiego (nie KTOS taki) mogloby mnie,
        Ciebie lub kogokolwiek z normalnych na tym forum obrazic ? :-)
        czch
        • chetor Re: naatus mila, 08.08.05, 20:13
          Czary, proponuję natychmiastowe zablokowanie tych zdjęć. One mogą być
          wykorzystane przez durnotę.
          • toja50 Re: naatus mila, 08.08.05, 20:18
            Uwazam, ze nie ma najmniejszej potrzeby komentowac, to chamska dziecinada,
            pokracze i sie znudzi, sadzac po jezyku niziny nizin. Dajmy spokoj, a chlopaki
            na swoje miejsca, zachcialo sie Wam wolnosci. Swoja droga usmialam sie z tej
            glupiej bezradnosci malolaty.
          • czarnycharakter nie ma potrzeby, chetor: 08.08.05, 20:21
            doceniam i respektuje Twoje intencje, ale wierz mi, ze ani mnie ani mojej
            rodzinie nic nie grozi ani ze strony tej sierotki bozej, ani tez ze strony
            innych zyciowych polamancow. CZCH nie uciekal nigdy i przed nikim ! :-)
            czch
            • chetor Re: OK, CzCh :) 08.08.05, 20:43
              Twoje zdjęcia, Twoja decyzja :)
              • parkowy Re: OK, CzCh :) 08.08.05, 21:48
                .........Brak mi słów!! Tak dalej być nie może.Ktoś w końcu MUSI być modelatorem by ukrócić tego typu wpisy.Dziewczyny nie chcą,trzeba to po męsku rozegrać.CHETOR,WRACAMY!!
                • toja50 Re: OK, CzCh :) 08.08.05, 22:05
                  Nareszcie! prawdziwy men sie odezwal, na to czekalam, brawo Parkowy!!!!!!!!!!!
                  • naata Re: OK, CzCh :) 08.08.05, 22:09
                    Noooo! W końcu..................!! Dzięki Parkoś! Bo ju z myślałam, że więcej
                    na forum nie wejdę ;(
                    • dodo66 I to bylby blad .. 08.08.05, 22:27
                      • dodo66 Re: I to bylby blad .. 08.08.05, 22:29
                        Nie wejsc albo dac sie szargac. Bo zawsze oni to beda robic.
                        To nasze forum - i zawsze jest jakis sposob na intruza. Tylko trzeba myslec.
                        Brawo ChCh!! Niezla akcja!
                        • naata Re: I to bylby blad .. 09.08.05, 08:09
                          Nie jestem taka znowu strachliwa, ale moja energię wolę wyładować w lepszy
                          sposób, niz na prymitywne odszczekiwania. I chociażżem wcale nieświęta,doznałam
                          prawie szoku. Ktoby pomyślał? no? ;-)))

Na przyszłość, fotki, najbezpieczniej, pokazywać sobie w mejlach.
                          O mały włos chciałam tez się pokazać. Na pewno tego nie zrobię. A jednak, jakaś
                          korzyść/nauczka z tego zamieszania, wynikła.

Pzdr
                          • toja50 Re: I to bylby blad .. 09.08.05, 21:21
                            Jaka akcja i jakie brawo? dodo! chyba nie piszesz powaznie, i do czego to
                            myslenie? do takiej obrzydliwosci? cos CzCh sam sobie przeczy i niech sie
                            zastanowi o co mu biega, a moze pomylil fora?
                            • czarnycharakter Tojusiu najmilsza, 09.08.05, 21:26
                              kto sobie samemeu gdzie znowu przeczy ? Zdajesz sie miec jaki problem ze mna -
                              bo chyba nie kompleks ? ;-)
                              czch
                              • naata Re: CzCh... nie mam słów...... 10.08.05, 10:56
                                Ciekawa z Ciebie postać-zagadka. Ale, to nie Tojka, ma problem z Toba.
                                Zdaje się, że Ty masz "problem", z nami........;]]]]

aaaa i gdyby co, to...ja tez nie mam kompleksów ;-)
                              • toja50 Re: Tojusiu najmilsza, 10.08.05, 22:14
                                Mysle, ze najwiekszy problem to Ty masz ze soba, najpierw prosisz zeby nie
                                komentowac zaczepek a pozniej sam robisz to w dosc wulgarny sposob. I na tym
                                koniec.
                            • dodo66 Pisze poważnie Toju, a jak nie pisze poważnie to.. 10.08.05, 11:16
                              Wstawiam taki znaczek " ;-) " albo " ;D " .
                              Sadze, ze ta informacja pozwoli Ci na przyszlosc nie stawiac mi podobnych pytan.
                              • toja50 Re: Pisze poważnie Toju, a jak nie pisze poważnie 10.08.05, 22:16
                                Dodo! dzieki za instrukcje, zawsze to dobrze wiedziec dokladnie:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka