toja50 Re: hyde park 10.01.07, 23:27 Dzisiaj zaczela sie prawdziwa era kolesiow. Jeden Skrzypek do NBP drugi Marcinkiewicz do PBH, inni koleise z LPR do spolek weglowych, chociaz na razie gornika widzieli na obrazku, a jeszcze inni, ech, szkoda czasu na to wyliczanie ,mam nadzieje,ze to sie niedlugo zmieni, bo jednych kolesi zastapia inni. Tak jak za SLD:-( A tyle uczennic w ciazy! i co z ta lista zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 20.01.07, 23:35 ...ja tak ogólnie, wracam do początków draństwa. historia lubi się powtarzać... Do prostego człowieka /Julian Tuwim? Gdy znów do murów klajstrem świeżym Przylepiać zaczną obwieszczenia, Gdy "do ludności", "do żołnierzy" Na alarm czarny druk uderzy I byle drab, i byle szczeniak W odwieczne kłamstwo ich uwierzy, Że trzeba iść i z armat walić, Mordować, grabić, truć i palić; Gdy zaczną na tysięczną modłę Ojczyznę szarpać deklinacją I łudzić kolorowym godłem, I judzić "historyczną racją", O piędzi, chwale i rubieży, O ojcach, dziadach i sztandarach, O bohaterach i ofiarach; Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin Pobłogosławić twój karabin, Bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba, Że za ojczyznę - bić się trzeba; Kiedy rozścierwi się, rozchami Wrzask liter pierwszych stron dzienników, A stado dzikich bab - kwiatami Obrzucać zacznie "żołnierzyków". - - O, przyjacielu nieuczony, Mój bliźni z tej czy innej ziemi! Wiedz, że na trwogę biją w dzwony Króle z pannami brzuchatemi; Wiedz, że to bujda, granda zwykła, Gdy ci wołają: "Broń na ramię!", Że im gdzieś nafta z ziemi sikła I obrodziła dolarami; Że coś im w bankach nie sztymuje, Że gdzieś zwęszyli kasy pełne Lub upatrzyły tłuste szuje Cło jakieś grubsze na bawełnę. Rżnij karabinem w bruk ulicy! Twoja jest krew, a ich jest nafta! I od stolicy do stolicy Zawołaj broniąc swej krwawicy: Bujać - to my, panowie szlachta! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 26.01.07, 16:42 Ludzie tacy smutni i jeszcze ten brak slonca, w slonecznych krajach chyba latwiej znosic taka prawa i sprawiedliwa po swojemu wladza:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 26.01.07, 21:02 eee, ile tam nieustannych wojenek. Karuzela czeka... Na brak słońca nadal polecam Bonda. Jamesa Bonda. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 28.01.07, 21:51 Za Bondem nie przepadam, niestety:-) Dzisiaj gdzies wyczytalam, ze odkryty w Egipcie kalendzarz, po rozszyfrowaniu okazalo sie,ze jest tylko do 2007 roku. Az strach pomyslec do dalej:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 29.01.07, 19:50 I cóż tam jeszcze Jareczek sobie połamał, albo wstrząsnął, że taka wielka tajemnica? Może poczuł się zmieszany? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 15.02.07, 21:15 Czy to nie mozna uszyc dla premiera marynarki z rozszerzonym u dolu rekawem, albo temblaczek? przeciez to zdrowiej i estetycznie. Juz ponad 500 dni tej meki...ile jeszcze...? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 26.02.07, 15:35 Mozna,mozna, tylko troszeczke to trwalo:-) No, fajnie jest, i tak nie ma sie z czego cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 27.02.07, 00:59 wiadomosci.wp.pl/kat,69314,wid,8747491,wiadomosc.html pierwsza Dama, robi co może by zmienić wizerunek, może się jej uda? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 27.02.07, 21:20 Jaki jest prezydent, kazdy widzi i nawet zmiana wizerunku duzo nie pomoze:-( za wolny, do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 06.03.07, 17:01 spsiała władza, spsiały jej parki i okolice, bez obrazy kochane pieski,to nie do was odesłanie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 06.03.07, 17:32 Alem wdepnął ostatnio, ufff jakie przykre to było, kochane paniusie pieskowe ;( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 07.03.07, 22:01 ostatnio dużo sie mówi na ten na temat i dobrze a wizualnie, przytaczana jest scena z filmu "Dzień świra" :-) naata Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 09.03.07, 21:47 Chetor! toz to samo szczescie wdepnac w co zlotego, i "nie, mile panie", bo panowie tez chodza z psami :-) A w polityce fajno jest:-( Trzymajcie sie holota! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 15.03.07, 15:50 I jak wam sie podoba panowanie ojca dyrektora_? a niektorzy nie wierzyli,ze to rzad sterowany radiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 15.03.07, 17:04 Łociec tadzik dał czadu, będzie z tego smrodek, już jest. Niech mu miłosiernie się odbija czkawką. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_54 Re: hyde park 16.03.07, 03:12 Lubię ludzi miłosiernych i serdecznych. Całe szczęście takich na tym forum nie brakuje.. Można byłoby potraktować łojca dyrechtora w kategoriach żartu, ale...Ale to juz nie jest śmieszne. Zaczyna być niebezpiecznie. Odzywają się jakieś dziwne osły którym wydaje się, że Orwell pisał dla nich, a nie o nich! A, brak skromności i dobrego smaku był zawsze napiętnowany. Najpierw przez intelektualistów, potem przez lud. Ten ostatni jest bardziej groźny, szczególnie, jak idioci chcą pozbawić go Głosu! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 16.03.07, 18:30 Wojna religijna chyba rozpoczeta, a tak niewinnie sobie gaworzyli w pewnym radio. Niesmaczne to wszystko,zle sie czuje w pisowym kraju. Ciekawi mnie, czy jest ktos na tym forum, kto glosowal na PiS i jest zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 16.03.07, 18:57 Sobecka już legalnie i oficjalnie w KOALICJI. To słowa Edgara. Łojezuuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 16.03.07, 19:06 Ponoc nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak. Nie moge sie z tym pogodzic,ze takie cudo/ nie mam na mysli urody/ nami rzadzi i rozstawia prezydenta po katach a ten na to,ze mu przykro:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 17.03.07, 14:59 Niech juz ten Rokita wezmie przyklad ze swojej malzonki i wyjdzie z PO. Jak siegam pamiecia, gdzie sie pojawi to maci. Wypad i juz, a sio... tam gdzie jego miejsce:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 17.03.07, 15:12 Znowu coś kombinuje, szkoda w sumie, że taki zamotany. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 17.03.07, 16:07 On nie pasowal do PO nigdy, za bardzo na prawo. Ale i PO jakas senna. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 20.03.07, 09:30 nawet wiosna cofnęła się od tej zimnej, cynicznej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 20.03.07, 11:33 Cynizm i pogarda jest teraz na czasie. Wczorajsza wizyta Premiera hahaha Dorna u Moniki Olejnik mnie rozbawila. Unikac trudnych tematow yyyyyyy i wciskac propagande yyyyyyy, no i ukarac nas nieobecnoscia przez nastepne 3 m-ce w programie w/w. To ci dopiero:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 20.03.07, 12:35 Na każdym kroku starają się powiedzieć; "spieprzaj dziadu..." Oni nas nie lubią ;) Aaaaa, wiecie jak wyglądałby kaczyński jaruś w spodniach romka wielgiego? ..nie? - przez rozporek! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 20.03.07, 20:00 i proszę jaki Szmak ambitny, fotel tvp. Zawsze ciągnęły go kabarety, począwszy od Odnowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaporka7 Re: hyde park 20.03.07, 23:22 Decyzja dojrzewa. Trzeba walczyc. Dla Narodu. I o Narod. Potrzebuje kilka infor- macji: 1) konspiracyjny adres jakiejs organizacji podziemnej, 2) od jakiego do jakiego roku zycia mozna sie zglaszac, 3) co nastapi po naszym zwyciestwie. Odpowiedzi sa pilnie oczekiwane, poniewaz wiosna osuszy glebe, a wtedy las da nam schronienie. Dojrzewam; czuje to. Albo swiruje. W tym kociokwiku i tak nikt tego nie zauwazy. I chyba lepiej pojde do knajpy, zamiast do lekarza. Szlag by to trafil!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: hyde park 21.03.07, 09:35 U lekarzy kolejka,niekoniecznie związana z wiosennym przesileniem.:)Zaporka,moze lepiej knajpa,choć i tam ludziska leczą się z rzeczywistości.Las mam za oknem.Jak widzę,tu również wałęsają się osobnicy z wymalowaną rozpaczą na twarzy.Wiosna będzie nasza ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 21.03.07, 16:22 Parkos! jak daleko Twoj hopel? i kiedy Ty z nami do knajpy pojdziesz? Stowko! pan Szmak od zawsze byl nadambitny i troche awanturniczy,chyba Go znaja:-) Mysle jednak, ze juz przesadzone,ze Urbanski i tylko Urbanski ponad wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 21.03.07, 17:11 też tak sądzę, a Szmaczek znowu mógł zaistnieć. A może znowu dojrzał? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 23.03.07, 16:06 W krowim placku siedza dwa robaki, ojciec i syn. Ktoregos dnia syn wyjrzal i zobaczyl piekne, blekitne niebo, slonce, zielona trawke. Wrocil do ojca i pyta; tata! dlaczego my siedzimy w tym g...e, przeciez tu smierdzi i jest ciemno, a na zewnatzr taki piekny swiat. Ojciec zamyslil sie i odpowiedzial: ale widzisz synu,tu jest nasza ojczyzna! Niby stary, ale ciagle aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
zaporka7 Re: hyde park 25.03.07, 00:03 Toju,zgoda. Mocno pouczajaco. Kochane. Nie chce by moja Ojczyzna byla w g....e. Tato Robaku, probowalezc wylezc z tego gnoju? To, ze urodzilem sie robakiem, skazuje mnie na trwanie w g....e? Tato, powiedz mi; "synu,podoba sie tobie inny swiat - walcz". "Boze cos Polske przez tak liczne wieki..." spiewajac w kosciele z dreszczykiem na plecach, bo przejmujace. Dzisiaj kicham. Nawet Kosciol nie ma wstretow Faryzeusza posadzic na prymasowski tron. Chociaz robak w g....e - bede rzygac. Tworcy "Boze cos Polske..." nie przewidzieli, ze Polske trzeba strzec przed Polakami. Komentarze internautow na onet, interia, wp wiadomosci itd. itp, odnosnie aktualnych wydarzen - paranoja!!! Nie mysle o ortografii, gramatyce... Chce wylezc z gnoju!!! Kto jeszcze???!!! Polska nie jest g....m!!!! Tak dlugo, dopoki my sie z tym nie pogodzimy, ze .... Toju, to nic osobistego. Ja wyyyjeee! Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 25.03.07, 10:25 A mówią "nie ruszaj gó..a bo będzie śmród". Stare łajno ma skorupkę i nie śmierdzi, ale tylko je rusz... To tak jak Polska. Moim zdaniem skorupka dziurawa jak sito. Tym ,co to przeszkadza, bawią się dziś wieczór na SOHO. Ja też dziś bym wiał, ale som okolyczności, które nie pozwalają. Pozdrowienia dla "gówniarzy". Inaczej wykształciuchów. Prosimy nie kasować .To szczere , ale nie ma nikogo obrażać. Tak mi się skojarzyło, bo sam się czuję jak "gówniarz". Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 25.03.07, 20:10 Jeszcze nie jest calkiem zle, ale fakt, ze mlodzi napieraja, chca, zeby im zwolnic miejsca pracy, mysla,ze robia rewolucje,moze, na razie jest balagan... "Jeszcze nie! jeszcze w zielone gramy, pozniej poumieramy, a poki co sie cieszmy, gdyz wreszcie wiosne mamy. Nie bedziemy juz w klopocie, ani na rozpaczy dnie,jescze nie, chwile nie... Jeszcze w zielone gramy... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 30.03.07, 16:14 Podsluchiwanie na calego, lustracja, deubekizacja i co tam jeszcze, czuje sie jak w wesolym miasteczku, tylko cos mnie nudzi i chce mi sie z...ć. A chlopcy sie bawia i konca nie widac:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 30.03.07, 18:25 Jeszcze TW M.Damięcki. Jak to wszyscy donosiciele "uważają", że nikomu krzywdy nie zrobili?! To jest dopiero pójście w zaparte, tak ich wyuczono, taka linia obrony śmierdzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 30.03.07, 23:42 Kwachu polegl na lotnisku,razem z Oleksym, do tego nigdy nie byl moim idolem. Ja nie lubie odwetu, ktory caly czas trwa, do tego jednych teczki sa prawdziwe innych nie. I mam dosc tych zawzietych gąb z glupim usmieszkiem, z betonowymi pogladami. Jezeli juz do tego doszlo prosze otworzyc archiwa i niech kazdy kogo to interesuje idzie i czyta i oglasza.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 31.03.07, 09:32 No właśnie tak jest, możesz iść i poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 04.04.07, 13:50 Stowko! bylas zdziwiona? zaskoczona? hahaha ale wcisk,przy takich kandydatach tylko Andrzej Urbanski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 04.04.07, 14:33 oczywiście, że nie. Nie było innej opcji. Znam to z pracy. Jak to leciało: " co się polepszy to się popieprzy". Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 04.04.07, 15:32 znowu krok do przodu w "odzyskiwaniu" Polski. małymi kroczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 24.04.07, 22:11 A jak Wasserman Wam odpowiada na Marka Jurka?? Moim zdaniem decyzja bedaca gwozdziem do trumny PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 28.04.07, 09:31 ..no i się narobiło, duszno, doorno i końca nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 02.05.07, 16:19 Kaczorkowi za malo swiat? jeszcze jedno by sie przydalo? Pewnie, lepiej swietowac niz pracowac:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 03.05.07, 19:17 "Oporu tego się nie ulękniemy i będziemy walczyć aż do chwili, gdy w Polsce prawo będzie równe dla wszystkich - podkreślił." -powiedział nasz "Napoleon I" - zapominając jednocześnie, kogo trzyma w rządzie! Niech se walczy, a my możemy dołączyć do naszych dzieci w Anglii, Irlandii, Włoch, Hiszpanii, itd!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 10.05.07, 10:34 Szara siec oplata mnie Czerwony smok podnosi łeb Uklad kąsa tyłek moj To ostatni jest juz boj. Szkoda slow, jak mawia stoweczka. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 12.05.07, 11:07 Krajobraz po bitwie :) Dostał pis po łapach, ale jak należy podejrzewać i tak obrócą to na SWOJE zwycięstwo.. to mistrzowie robienia ludziom wody z mózgów! Jak miło było posłuchać prof Stępnia. Inteligencja, wiedza i kultura osobista! a tymczasem rządzą nami szare... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 12.05.07, 18:05 Proponuję używać przede wszystkim swoich komórek, ale nienasączonych tubą propagandową różowo-czerwonych. To naprawdę korzystne dla zdrowia psychicznego. Myślenie ma przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 13.05.07, 09:54 niezależnie od opcji przydałoby się używać też trochę więcej komórek... jajowych, ale nie w wydaniu żulerskim. To wyjdzie Polsce na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_54 Re: hyde park 13.05.07, 15:50 Dziękuję Chetorku, korzystając z dobrej rady i używając komórek, pozostanę jednak przy własnych poglądach, nawet jeśli są one "zabarwione". :_) Odpowiedz Link Zgłoś
joan76 Re: hyde park 13.05.07, 21:14 w temacie komorek jajowych, smutno mi z powodu posiadania jednego potomka, ale w naszym krajobrazie nawet kuszenie mnie perspektywą miniemerytury po urodzeniu kolejnych nic nie da naprawde mi przykro, jak pomysle o tym, co przed nami Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 14.05.07, 11:36 Hahaha! Chetor dalej w rozowych okularach, a niby nie lubi tego kolorku. Ja ostanio nie przepadam za bialym, ktory jest czarnym. Joan! bardzo dobrze Cie rozumiem, tez nie dalabym sie nabrac na zadne becikowe czy nawet dwa. To nie ten kierunek, ale czy posly uzywaja komorek? Precz z TK, sluchac Rydzyka, a bedzie dobrze,... tak,tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 14.05.07, 19:50 pajacyki pociągane za sznureczki, łapkami machają, rączkami klaszczą. Mój świat zadziwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 15.05.07, 11:09 Ciekawi mnie juz teraz tylko to,co braciszki jeszcze zakwestionuja, czego nie znosa, co im sie nie spodoba, a co zdenerwuje, co wymazac z historii a czego wogole nie bylo, ot taki qwiz sobie robie, na nic innego juz nie mam sily, no moze jeszcze na pewna umowiona kawke. PS. Bardzo wolno chodzi mi gazetka, czy tylko ja tak mam? buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 15.05.07, 11:33 Pajace i marionetki są po każdej stronie, tylko czas machania łapkami jest różny. Polityka to groźna choroba, gorsza od wściekłych krów. Odpowiedz Link Zgłoś
specjaljasny Re: hyde park 15.05.07, 20:00 zyjemy w prawie faszystowskim panstwie Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 15.05.07, 21:36 No, moze na razie za ostro powiedziane,ale Bialorus tuz,tuz:-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 17.05.07, 14:15 Przechowajmy się Zostawmy się Na czasy lepsze Poczekajmy Aż się zmienią: Czas I ludzie I powietrze to chyba Poniedzielski, mysle sie tego trzymac, bo zwariuje:-( A do tego znowu pada, nie,nie pada,lejeeee Odpowiedz Link Zgłoś
zaporka7 Re: hyde park 18.05.07, 19:00 ...a ja slysze chichot... To Historia... Nie zmieni sie czas, nie zmienia sie ludzie, i powietrze pozostanie to samo... TEN KRAJ BYL, JEST I BEDZIE CHORY!!! I ja niestety TEZ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: hyde park 18.05.07, 19:10 Można zacząć leczenie od nas samych.Wtedy nie będziemy wybierać chorych reprezentantów.Mam ciągle nadzieję,że nie będę musiał mieszkać w kraju-rezerwacie UE.Inaczej znów na granicach pojawią się szlabany,tyle,że to nie będą nasi strażnicy.:( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 18.05.07, 21:55 nadzieja to rzeczywiście za mało. Od nas też zależy, dużo. Zwłaszcza gdy nie będziemy tylko patrzeć wstecz, ale widzieć jutro. Może zatem bez machania toporem lustracji? Bo to gówno i tylko wojowanie zwiastuje. Dlaczego zatem tak wielu potrzebuje brudu uzdrowienia? Jakiego uzdrowienia? Dlaczego znowu przeciwstawianie młodych i dojrzałych? Zadajmy sobie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 09.06.07, 10:36 Toju, dzieje się, dzieje. Ale... Nie wiem, czy tylko mnie się wydaje, ale na większości forów jakby coraz mniej dyskutantów? Strach? Czy zmęczenie zniechęceniem? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 12.06.07, 20:11 A ja mysle,ze zmeczenie zniecheceniem:-) ale niech te upaly mina, a niektore ugrupowania zgina, to my nabierzemy do zycia checi i nikt nas tak predko nie zniecheci:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 13.06.07, 22:45 ..aby do rymu było -prawie wszystko się tu zdarzyło ;-)) no to - "przekuwajmy miecze na lemiesze", zapalmy fajki pokoju z .. pierwiastkiem "gandzi" :DD Odpowiedz Link Zgłoś
zaporka7 Re: hyde park 14.06.07, 13:11 Skonczyla sie wlasnie konferencja prasowa liderow PO. Moje wrazenie; powtorze tylko slowo syna Marcinkiewicza: "cieniasy". Ci ludzie nie maja za grosz charyz- my, nie rozumieja istoty Unii (jak zreszta wiekszosc Polakow), system pierwiast- kowy nie ma szansy ("...Nicea, albo smierc..."). Kon by sie usmial. Moje refle- sje: 1) nie ma w opozycji przy tych "szefach" alternatywy przeciw PiS-owi. 2) dyplomacji ucza sie wszyscy prawdopodobnie w Toruniu. 3) wszyscy szanowni uczestnicy tego forum (np. Parkowy, Toja, Naata, Chetor itd.) powinny raczej byc przygotowani na dalsze trwanie w nastroju "anty", w moim odczuciu jeszcze okolo 7-8 lat. Somobojstwa sa zle oceniane przez ksiedza z parafii. :-< pzdr.! Ps; ...a wiosna miala byc nasza... Odpowiedz Link Zgłoś
zaporka7 Re: hyde park 14.06.07, 13:34 Konferencja prasowa wiceministra zdrowia. Cyt; "...nie ma takiego systemu na swiecie, gdzie minister zdrowia okreslalby wysokosc zarobkow pracownikow medycz- nych...". Nie mozna zaprzeczyc. Trzeba tez dodac, ze nigdzie na swiecie, poza Polska, lekarz zarabia mniej od maszynisty kolejowego lub kierowcy DHL. Cos sie o tym wie, bo i w swiecie sie bywalo, no i lekarz w rodzinie. Uuhhh! Sluchac hadko... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: hyde park 14.06.07, 16:58 Zaczynam się okopywać na kolejne 7-8 lat,jak napisałeś.:)Coż,ja również zauważyłem "miotanie się" PO.Od kiedy PIS straszy wszystkich liberalizmem,Po unika jak ognia tego wyrazu.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 14.06.07, 22:30 "Od kiedy PIS straszy wszystkich liberalizmem,Po unika jak ognia tego wyrazu.pzdr" ************************************************************* ..że PO się miota i unika to zgoda. Ale, że PiS straszy liberalizmem? qrcze, oni są bardziej lewicowi niż lewica razem wzięta! Właściwie, to ja się nie dziwię. Solidarność walczyła o poprawę życia nam ludziom a nie złodziejom. To jest ten sam poziom co za prl-u. I nie tylko w pisie. przyzwyczajenie staje się drugą natura człowieka ..co widać. /Właśnie w tej chwili przeleciała nad nami stacja kosmiczna -widziałam! :-)/ a my tu o pierwiastkach! :D pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 14.06.07, 22:54 To,ze PO cieniasy, to wiadomo od dawna, i to jest dopiero tragedia, bo na kogo, bo z kim? a ze pis przepadnie niedlugo to mamy jak w banku i to bedzie moj najszczesliwszy dzien, obym dozyla. O ministrach zdrowia to nawet szkoda mowic, jednego sekretarka namawia do badan kontrolnych a drugi przewaznie bredzi teoretycznie. A co z nami? Daleko nam nam do normalnosci, oj daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 18.06.07, 08:23 pytanie zasadnicze, czy ktoś wie na czym dokładnie polega to pierwiastkowanie, które jest proponowane? Bo gdy to mówią owi prawnicy zupełnie nic nie wiadomo. Matematyka, to jednak królowa nauk. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 18.06.07, 10:22 Z Onetu: "...Dlatego Warszawa proponuje system pierwiastkowy, w którym głos każdego kraju jest obliczony na podstawie pierwiastka kwadratowego z jego liczby ludności. W efekcie siła głosu przeliczona na pojedynczego obywatela mniejszego państwa członkowskiego jest dowartościowana, większego zaś - osłabiona." Odpowiedz Link Zgłoś