broneknotgeld 07.10.05, 17:29 Ło tym "jak" był tukej wontek Już cynzura wlazła w kontek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: "Jak...?" 07.10.05, 19:36 Żadna cenzura, a tylko życzenie założycielki wątku. Poczytaj inne, dowiesz się więcej. Wskazywał nie będę, pomęcz się sam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Jak...?" 07.10.05, 20:04 No a jak sie to mo do praw inkszych, kierzy już tam cosik dopisali? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Jak...?" 07.10.05, 21:43 Swojom drogom, latoś na wiosna wielokrotnie wiod żech dyszkyrs z administracyjom, ło to coby przeniyśli mi trocha wontkow ze rudzkego forum publicznego, na te "moje" fraszkowe. Szło mi ło take, kere jo zakłodoł i we kerych było 99% mojich postow. No i niywiela ze tego wyszło. Twierdziyli zowdy, że czimiom sie zasady niyprzenoszynio wontkow. Jak widać w tym przipodku prawa autorske mieli kajsik. Na starym rudzkim forum tyż żech na tych wontkach niy mog działać, bo aes moje nowe posty tam wycinoł. W drodze wyjontku yno mi trocha tymatow pokopiowali. No ja, możno za kara, żech śmioł ło to prosić, jednak przeniyśli mi dwa wontki z forum katowickego, choć na tych mi tam prawie zoleżało. Udowodniyli tym samym, że niy idzie ło regulamin, prawa autorske abo zasady. Liczy sie yno "widzimisie" admina czy aesa. Toż tako tyż jest ta forumowo "wolność słowa". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Jak...?" 08.10.05, 21:03 Chetor - czytać se moga, dyć przeca niy byda dowoł swojego posta do wontku kery we kożdy chwili może zniknońć - to już wiym. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Jak...?" 07.10.05, 22:08 Jak se fraszka traci ponoć Muza ślinto Przeca łona ciyngym Bebel Platz pamiynto forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=19671960&a=22976551 Odpowiedz Link Zgłoś
naata ...wszystko gra! 08.10.05, 09:47 Za tych co na morzu Za tych co w domu... Fraszkę wzmocnić trza nam rychło Muzom „ślintoć” zabraniamy By nam sensu życia stykło Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ...wszystko gra i buczy! ;) 08.10.05, 09:52 Nie tak źle, Bronku, tutaj Mała "wojna domowa" filmowego wydania Znowu pocieszym się słowem - do następnego "prania" Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ...wszystko gra i buczy! ;) 08.10.05, 10:02 Jo tam swoje zowdy wiym I "na zimne" dmuchać trza Jak se traci ślonski rym Może gorsze prziść tyż - pra? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ...wszystko gra i buczy! ;) 08.10.05, 11:09 Nowy premier śpiewał rzewnie i kolibał w takt muzyki Pewnie beera wypił troszku za zdrowie śląskiej polityki Wiy on przeca nieboroczek, Jak zawali do „biesiady” ino kroczek Zakryte jeszcze prawdy przed nami Jak sie ujawnią to się nie damy ;-]) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ...wszystko gra i buczy! ;) 08.10.05, 21:01 Po prowdzie to nawet nowego niy momy Yno kandydata ze PiSu już znomy Czy prymierym bydzie - historio pokorze I jako nabroji na tym polskim "dworze". Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Bronek - masz _wszystko_ co starciłeś, 1 post 09.10.05, 10:56 • Re: Jak... broneknotgeld 06.10.05, 22:24 + odpowiedz Anaiss Za wiela na roz wiedzieć zachciała By możno tako forsztelowała Co trza ze duszom swojom być w zgodzie Nawet w nojgorszy życio przigodzie. ---------------------- Tyle w tamtym wątku napisałeś, możesz teraz sobie bez końca przypowinać ten jeden post. Pozdrawiam zrozpaczonego. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronek - masz _wszystko_ co starciłeś, 1 post 09.10.05, 19:00 Ano - dziynkować niy byda, bo to yno naprawiynie feleru. Dyć chciołbych jednak wiedzieć jako tukej jest ze tymi wontkami. Czy richtig założyciel wontku, mo aż take do niego prawa, że niy paczonc na dobro inkszych piszoncych, może doprowadzić do jego wymazanio? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Bronek - masz _wszystko_ co starciłeś, 1 post 09.10.05, 19:26 Myślę, że właścicielka wątku ma prawo do wykasowania go. Osobiście nie mam nic na przeciw. W końcu wątków u nas pod dostatkiem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronek - masz _wszystko_ co starciłeś, 1 post 09.10.05, 20:54 Naata, przeca niy idzie być "właścicielkom" wontku w kerym szkryflajom tyż inksi. No, chyba niy godomy tukej ło właścicielach portalu. Kożdy za to może se poczuwać do jakiś formy własności swojich postow, bo przeca idzie tyż za tym łodpowiedzialność. Jak jo tu szkryflom w jakimś cudzym wontku, to niy chca tego robić ze świadomościom tego, co tyn kery wontek łotwar jest niby jego "właścicielym" (mojego postu). Mie sie zdo, że kożdy kto łotwiyro wontek tym samym zaproszo inkszych do dyszkursu, tako jakby swojym postym dzieli sie ze inkszymi. Jak niy chce sie tako dzielić, to niy łotwiyro wontkow i tela. No ja, dyć take jest moje zdanie. Inksi mogom widzieć to inaczy. Swojom drogom ciekawi mie to, kto tukej podzielo moje zdanie, a kto niy. Możno werci se ło tym podyskutować. Pozdrowiom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Odbierz pocztę gazetową n/txt 09.10.05, 21:24 Dziynki Anaiss. Dyć to niczego niy zmiynio. Na list żech ci łodpisoł. Odpowiedz Link Zgłoś