Dodaj do ulubionych

poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab...

30.03.07, 09:24
Obserwuj wątek
    • gologolo Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 30.03.07, 09:45
      Przypomniałem sobie. Przecież jest Partia Kobiet. Tam sobie można pozrzędzić. A
      w domu do garów, jakąś zupę może ugotować...
      • naata Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 30.03.07, 13:13
        Znowu przesadzasz, Partia Kobiet, to nie partia zrzędzących "bab".
        Coś mi się widzi, że Ty, lekkim(?) mizoginizmem się podpierasz?
        Z "babami" nie radzę wojować! :-)))
        • toja50 Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 30.03.07, 15:22
          Klub Akcent, pierwszy wtorek kazdego miesiaca:-)))
          A od PK z daleka, moj panie, bo Ci kompleksy wylaza.
          • chetor Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 30.03.07, 18:10
            Podobno ma być remont od kwietnia, taki kompleksowy ;-)))
            • gologolo Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 30.03.07, 19:32
              Kompleksowo: "Chłop jak żaba lepszy jak każda baba!" hola, hola.
              • misshka Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 30.03.07, 21:49
                Panowie radzę nie lekceważyć, może w najbliższych wyborach nie bedzie to
                samodzielna większość, ale z pewnością najpważniejsza partia w parlamencie. To
                naprawdę niedługo, nie takie rządy, (te obecne), przetrzymaliśmy. I będę mógł
                powiedzieć - A nie mówiłem albo - "Ja wiedziałem, ze tak będzie". I nie jest to
                tylko wiosenny optymizm.
                • toja50 Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 30.03.07, 23:31
                  Panowie! prosze sie nie martwic, znajdziemy odpowiednie miejsce:-)))
                • naata Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 30.03.07, 23:34
                  Cokolwiek, byś Misshka nie przepowiedział, toto, co jest teraz nie było
                  przewidziane przez największych "jasnowidzów". ORWELL się chowa!
                  A, zawdzięczamy, toto, naszej męskiej populacji, niestety... Układnym popieraniu
                  SIę - bliżniacy to przewidzieli? Bo, choć CHłOP, jak żaba - nigdy nie baba! Całe
                  szczęście dla "bab" i żab!
                  Jeśli, dziewczyny z PK są na razie "niewyraźne", to tylko dlatego, że pierwsze
                  "pociski" są i będą skierowane od "PANóW", zdziwionych, że baby nie chcą żyć
                  "jak pan bóg przykazał". Do garów, do dzieci! Osobiście, nie mam nic przeciwko
                  takiemu podziałowi ról, bo naturalna to rola byc matką i żoną(?), Allllle...???
                  Czy, faceci rozumieją naszą misję na tej planecie??? Myślę, że nie! Bo gdyby
                  rozumieli, mając przewagę wszędzie(!) (a tak nas niby kochają),
                  to KOBIETY nie musiałyby jednoczyć się w WALCE O SWOJE PRAWA!!!
                  Rodzi się WIELKA KONKURENCJA DLA OSZOłOMóW! I choć do żadnej partii nigdy nie
                  należałam, to nie wiem, czy pozostanę wierna swym zasadom.
                  Popieram, więc, nawet "w ciemno" Parię Kobiet, jakby nie patrzył, naszą
                  "Rzeczpospolitą Babską"! Niech się święci! :-))) Alleluja i do przodu! ;D
                  • chetor Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 31.03.07, 09:39
                    Naatuś, ale feministyczne babsko z Ciebie wylazło ;-)))
                    • gologolo Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 31.03.07, 14:50
                      a daj Jej wiertarkę, to będzie ubijać białko...bo wiertarki nie poradzi ani
                      umysłowo ani fizycznie. Wiercić to rzecz męska. Hola,hola.
                • trawolta Poparcie PK 02.04.07, 10:27
                  Witam,
                  Przy całej mojej sympatii do ruchu feministycznego oraz szacunku dla
                  grudziądzkiej liderki PK - na początku będzie zupełnie dobry wynik sondażowy,
                  po kilku miesiącach PK zejdzie do poparcia na poziomie błędu statystycznego.
                  Trochę szkoda, odświeżyłaby się scena polityczna.
      • bizu5 Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 02.04.07, 10:30
        Spodziewałam się...że i mnie się oberwie, wszystkich to tutaj spotyka.
        Niezwykle interesujące! macie tu wyjątkowego speca w osobie gologolo. Już na
        wstępie wie, że kolejna niedouczona wykształcona....Ło matko jedyna, ale z
        Ciebie radykalny człek. No i coś jeszcze: nastawienie do kobiet, pozostawia
        wiele do życzenia, delikatnie mówiąc, jeśli w ogóle coś tu można powiedzieć.
        Współczuję PANIOM, które mają z Tobą do czynienia. A Tobie Naata dziękuje za
        słowa pocieszenia.
        • gologolo Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 02.04.07, 13:17
          jeżeli ktoś ocenia moje kompleksy nie znając mnie, niech się nie dziwi obrony z
          mej strony...
    • bizu5 Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 00:07
      Ale ten gologolo to zakompleksiony facet, czy "niefacet"? A tak w ogóle to nowa
      tu jestem, kolejna baba, przez duże B.
      • gologolo Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 12:26
        coś mi tu śmierdzi... dużo pasuje... a jakie są Twoje kompleksy? Syndrom
        niedouczonej wykształconej Baby? Za małe coś? Za duże coś? Za krzywe coś? Nie
        szukaj kompleksów u innych ,prędzej znajdziesz je u siebie. A ja swoje mam, jak
        każdy, oprócz premiera. Dlatego mam dyspepsję.
      • naata Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 12:29
        Cześć! Bizu5! :-)
        Nie przejmuj się "gologolo", w jego przekonaniu i tak nikt nie dorówna MU
        intelektem - o subtelności młota pneumatycznego. To umysł, nielada... ;)

pozdrówki
        • gologolo Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 12:36
          o witam Naatkę, czyżbyś szła w ślady V.?
          • naata Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 12:43
            Witaj Gologolousiu!

"V" - Vammpirrka masz na myśli???

nie dorównam MU w prawieniu 'komplementów" :D
            • gologolo Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 12:49
              Nie dorównasz mu ,bo facet. Mam pewną przewgę nad Tobą, ale nie wiesz jaką . I
              chyba sie nie dowiesz.
              Magdalena Środa moim idolem. Zaraz za nią Kazia itd. Sorry, ale mam to w genach.
              • naata Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 13:10
                o przewadze - świetna znajomość informatyki?

O Paniach, które wymieniłeś - masz dobry gust.
                Lubię Je obie.

Obojętnie co masz w genach- nie musisz "sorrować". Wszak ich posiadanie, to
                dzieło matki Natury.
                • gologolo Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 13:23
                  Jedna między nami różnica: Ty masz XX, ja XY. I tak już zostanie do końca
                  świata. Kazia nawet fajna sz(cz)tuka. A pedziem nie jestem i nie będę już raczej!!!
                  • naata Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 16:17
                    "Mam pewną przewgę nad Tobą, ale nie wiesz jaką . I
                    chyba sie nie dowiesz."

-------------------------------------------------

odnośnie tej wypowiedzi, było moje pytanie!
                    To, że mamy odmienne geny to chyba, jasne?

Co do fajnych "sz(cz)uk".. "nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak" :-))
                    Kazia ostatnio wypiękniała, zrobiła się jakaś taka delikatna, z wyglądu. :-))

To dobrze, że nie jesteś "pedziem" (dlaczego prowokujesz tematem gejów?) - tyle
                    samotnych dziewczyn na tym świecie! :P
                    • toja50 Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 01.04.07, 20:23
                      Wlasnie, i po co to?
                      • naata Re: poszukuję kawiarni dla zrzędzących bab... 04.04.07, 15:38
                        bo nie znalazł knajpy dla zrzędzących "bab", u nas Mu najlepiej ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka