majka2903 04.03.09, 13:14 poszukuję adresów salonów sukien ślubnych we Włocławku i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setlersik Re: salony sukien ślubnych 05.03.09, 18:55 1. 3 maja - Studio Mody Slubnej - duzy wybor, rozne ceny - ale przemiła i chyba najlepsza we Włocławku obsługa 2. Przedmiejska (róg z Piekarską) - Salon Nina. Drugi Salon z tej sieci to Nina obok hotelu Wiktoria (jeden salon widać z drugiego 100metrów) 3. Seniorita Rosa (nie wiem jak nazywa sie ulica) ale jest to boczna od przedmiejskiej - jak bedziesz szła od jednej Niny do drugiej w Victorii to w prawo z 5 metrów 4. Urszula - na Zazamczu - budowlanych 5. Stoisko w Wiślaninie - a nawet dwa I to wszystko - co w okolicy - to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
grig11 Re: salony sukien ślubnych 05.03.09, 20:17 Jeszcze na Wienieckiej od strony Toruńckiej za przejazdem w ciągu pawilonów. Moja Córka Tam kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_l Re: salony sukien ślubnych 11.03.09, 14:29 Polecam salon w Aleksandrowie Kujawskim, jest tylko jeden . Sama tam szyłam suknię 5 lat temu i byłam mile zaskoczona i ceny też normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
pandaoliwka100 Re: salony sukien ślubnych 22.02.16, 00:15 Radzę omijać ten salon, byłam raz kiedy szukałam sukni dla siebie. Bardzo niemiła obsługa a ceny z rzędu 3000-4000zł za zwykłą, prostą sukienkę. Szczerze powiedziawszy byłam zawiedziona :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pandaoliwka100 Re: salony sukien ślubnych 22.02.16, 00:13 Studio Mody Ślubnej Dora, ul. 3-go maja 11. Miła obsługa, możliwość wypożyczenia nowej sukni za połowę ceny i uszycia sukni własnego projektu. Sama szyłam i jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś