toja50 17.12.03, 23:20 Pozdrawiam obu, choc nie ukrywam, ze wole Was na wesolo i czesciej niz na powaznie i rzadko.]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 18.12.03, 00:01 Dzięki za pozdrowienia.:)Co robić ,taki czas nastał,ścigamy się ze starym roczkiem.:) Nadrobimy to później z nawiązką,będziecie nas miały dosyć.:) Mimo zimnej aury ślę uściski w imieniu swiom i Chetora (chyba nie będzie miał mi tego za złe).:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 18.12.03, 00:50 No musze napisać, że na Parkosia można liczyć, nie zapomina o "swoim" forum, tylko tyle chciałam powiedzieć, bo na więcej siły nie mam:)) Pozdrawiam i dobrej nocy życzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetor i Parkowy!! 18.12.03, 07:26 parkowy napisał: > Dzięki za pozdrowienia.:)Co robić ,taki czas nastał,ścigamy się ze starym roczk > iem.:) Nadrobimy to później z nawiązką,będziecie nas miały dosyć.:) > Mimo zimnej aury ślę uściski w imieniu swiom i Chetora (chyba nie będzie miał m > i tego za złe).:)) Także dziękuję za pamięć i podpisuję się pod postem Parkowego. I ściskaj stary, ściskaj za nas obu ;))) Jak gdzieś pisałem kiepsko u mnie z czasem do końca roku a na okołopółnocne pogaduchy nie mam siły. Pzdr PS. Naata - dobrze, że możesz liczyć chociaż na jednego z nas :) Ja też umiem liczyć ale przede wszystkim na siebie ;)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 18.12.03, 09:28 No to fajnie, że jesteście zgodni :)) A z tym liczeniem, to masz tak samo, jak ja, wie człowiek na co liczy :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Chetor i Parkowy!! 19.12.03, 07:14 chetor napisał: > Jak gdzieś pisałem kiepsko u mnie z czasem do końca roku a na okołopółnocne > pogaduchy nie mam siły. jednak siły znalazł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 19.12.03, 19:33 to dobrze, że chce tutaj wpadać, tylko się cieszyć Qbusiu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 28.12.03, 18:47 Gdzie Wy????????, czy wyjechali, czy komp. na klodke zamkniety????, czy nadrabiacie rodzinne zaleglosci?. Jutro normalny dzien pracy, nalezaloby sie przygotowac. No i pozdrawiam]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 28.12.03, 18:52 Jak znam życie mają dłuuuugie łykendy :)) Dopiero po Sylwestrze podejrzewam, przybędą. Ale tacy jedni to olewaja nasze forum, jak tak tylko, ja nic nic nie mówię!!! ]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 28.12.03, 19:08 Jakie namolne,he he he :)) Nie wiem jak Chetor,ja ciężko pracowałem na chlebek. Goście przyjechali z Grudziądza,nie mogę więc przesiadywać przy kompie jak dawniej.:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 28.12.03, 19:15 No tak my namolne...???? Niech no tylko Toja to przeczyta. Ja tam swoje wiem, czytam tu i tam :P :]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 28.12.03, 19:22 naata napisała: > No tak my namolne...???? Niech no tylko Toja to przeczyta. Ja tam swoje wiem, > czytam tu i tam :P :]]]]] ----------------------------------------------------- No właśnie "tam",to znaczy gdzie?Już coś kombinujesz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 28.12.03, 19:49 My namolne,? ooooooo wypraszam sobie. Zaniepokojone raczej dluzszym milczeniem, przecie wiemy, ze swieta i goscie , my tez tak mamy, ale na chwilenke pomachac wpadamy. Zegnam ozieble, przynajmniej do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 29.12.03, 13:54 parkowy napisał: > Ups...Toju wybacz,plisss Wychodzi na to, że to ja namolna...? nie odezwę się więcej ;( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Uffff, juz nie moge :( 28.12.03, 19:53 Pozdrawiam i dzieki za pamiec. Tak "ciezkich", przedluzonych, swiat nie mialem juz daaawno. Jestem wykonczony roznistymi przyczynami ale przy takich zlotach rodzinnych i bytnosciach w G i T trudno byc wypoczetym. Troszeczke podczytywalem ale nie bylo zadnych szans na pisanie. Nie wiem jak to bedzie do w przyszlym tygodniu ale cos tam postaram sie nagdyzdac ;)) Pozdrawiam Chetor - bezsilny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Uffff, juz nie moge :( 29.12.03, 16:44 No widzialam dzisiaj, tak ciezko chodziles po Grudziadzu, ze nie widziales znajomych hehe! Machalam, kiwalam, no i nie zdazylam, jakas wolna jestem ostatnio, to teraz pozdrawiam hahaha. Nie sluza nam takie dlugie swieta, wszyscy zmeczeni jacys. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Uffff, juz nie moge :( 29.12.03, 17:07 Faktycznie jestem zalatany. Czesc dnia tu a reszta gdzie indziej. Ganialem zeby cos tam pozalatwiac, spotkalem znajomych ale nie Ciebie - buuuuuuu :( Licho bedzie u mnie z czasem az do pierwszego poniedzialku 2004 roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Uffff, juz nie moge :( 08.01.04, 21:41 Chetor i Parkowy !!!!!!!! macie dzisiaj wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Uffff, juz nie moge :( 08.01.04, 21:45 o ruszamy stare wątki :-) czyżby nie pisali jak mają wolne? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Uffff, juz nie moge :( 08.01.04, 21:46 Wspólne!? Ocho cho, to się dzieje! he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Uffff, juz nie moge :( 08.01.04, 22:34 Naata! chcialam, staralam sie ,ale nie moge, nie znam sie na tym i juz mi sie nie chce. Zbyt powazna powaga i doslowna doslownosc. Nie moge, trudno.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Uffff, juz nie moge :( 08.01.04, 22:39 i po co ta tautologia? nie można tego powiedzieć prościej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Uffff, juz nie moge :( 08.01.04, 23:23 Pozdrawiam wszystkich niepokojących się o nasz (mój) los,zwłaszcza dziewczyny.:)W moim przypadku powód jest bardzo prozaiczny,pracuję.W sprawach bizesowych muszę też wyręczać żonę,dlatego późno pojawiam się na forum.Toju,odbijemy to sobie gdy się ociepli,obiecuję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Uffff, juz nie moge :( 08.01.04, 23:47 Przeoczyłam Was i dobrze ze jestes trochę wolny;) Ale czytam Ciebie, Toju i nie wiem teraz co sie stało? Czy to ja(?) czymś może uraziłam? nie kapuje zupełnie nic??? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Uffff, juz nie moge :( 09.01.04, 14:01 Naata, co Ty, nie moge juz gadac z mlodym, wcale sie nie rozumiemy i wprowadza nerwowy nastroj, a ja nie moge sie denerwowac, bo i po co. Chociaz mialam sympatie i chcialam miec dalej, ale zaczal mnie draznic. Wszystko nie tak, nie wiem o co mu chodzi i juz nie chce wiedziec. Musze spasowac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Uffff, juz nie moge :( 09.01.04, 17:26 Aaaa..to dobrze, bom sie wystraszyła, że klepnęłam cos bez pomyślunku :) Qba, powinieneś coś z tym zrobić...? Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Uffff, juz nie moge :( 10.01.04, 16:42 naata napisała: > Aaaa..to dobrze, bom sie wystraszyła, że klepnęłam cos bez pomyślunku :) > Qba, powinieneś coś z tym zrobić...? > nie muszę juz to za mnie zrobił wódz na c :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Uffff, juz nie moge :( 09.01.04, 20:48 toja50 napisała: > Naata, co Ty, nie moge juz gadac z mlodym, wcale sie nie rozumiemy i wprowadza > nerwowy nastroj, a ja nie moge sie denerwowac, bo i po co. Chociaz mialam > sympatie i chcialam miec dalej, ale zaczal mnie draznic. Wszystko nie tak, nie > > wiem o co mu chodzi i juz nie chce wiedziec. Musze spasowac.Pozdrawiam Wg mnie to i tak długo wytrzymałaś. To taki typ gucia-trutnia, który "wali" prawdę prosto w oczy - swoją wyłącznie prawdę, która niekiedy bywa również kłamstwem (vide: ilość skasowanych jego postów). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Uffff, juz nie moge :( 09.01.04, 23:23 No taki co dziury nie zrobi, a krew wypije. Szkoda mojej krwi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Uffff, juz nie moge :( 09.01.04, 23:51 chetor napisał: > toja50 napisała: > > > Naata, co Ty, nie moge juz gadac z mlodym, wcale sie nie rozumiemy i > wprowadza > > nerwowy nastroj, a ja nie moge sie denerwowac, bo i po co. Chociaz mialam > > sympatie i chcialam miec dalej, ale zaczal mnie draznic. Wszystko nie tak > , > nie > > > > wiem o co mu chodzi i juz nie chce wiedziec. Musze spasowac.Pozdrawiam > > Wg mnie to i tak długo wytrzymałaś. To taki typ gucia-trutnia, który "wali" > prawdę prosto w oczy - swoją wyłącznie prawdę, która niekiedy bywa również > kłamstwem (vide: ilość skasowanych jego postów). > Pzdr Prawda jest zawsze prawdą i nie dzieli się wodzu na twoją czy moją :-) jeżeli jednak myślisz że tak się dzieli to wydaje mi sie że bardziej ty kłamiesz niż ja :-) Do Naaty!! Starałem się omijać wypowiedzi wodza na c ale jak widzisz mimo mojego zaangażowania się w spokojne wypowiedzi znów mi się coś zarzuca :-) i kto tu się kogo czepia? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Uffff, juz nie moge :( 11.01.04, 13:12 Dajcie se po jednym i będzie spokój! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Uffff, juz nie moge :( 11.01.04, 15:38 Jak nie strefi ,będzie okazja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Uffff, juz nie moge :( 11.01.04, 15:49 godzenie jest najmilsze :) My postawimy po piwku! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Uffff, juz nie moge :( 11.01.04, 15:50 Lepiej nic nie pisz o stawianiu! Przecie zbankrutujesz!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Uffff, juz nie moge :( 11.01.04, 21:06 Moje możecie oddać trutniowi, mnie przy tym nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Uffff, juz nie moge :( 12.01.04, 07:49 Dziękuję! ale aż takiego poświęcenia truteń z twojej strony się nie spodziewał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Uffff, juz nie moge :( 12.01.04, 18:00 Kochani czy Wy się skądś nie znacie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 12.01.04, 22:05 Parkosiu? masz jakis mandacik do zaplacenia.? Radze zaplac, bo ostro sie w Twoim rejonie zabrano za tych co nie placa. Albo gotowka za wszystkie niezaplacone, albo samochod. Ot wpadli na pomysl, i jeszcze wszyscy go chwala. Moze cos w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 14.01.04, 00:04 Był taki okres w moim życiu,kiedy płaciłem systematycznie,i w kraju i za granicą.Mam nadzieję na siedem lat tłustych i nie ustaję....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 14.01.04, 10:54 No to ja mam "plus" w tym względzie he he he :P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 14.01.04, 15:33 Teraz zaczynaja wazyc psy / na oko / i w zaleznosci od kg maja miec kaganiec, obroze i wlasciciela. Ot glupota radnych nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Chetor i Parkowy!! 14.01.04, 17:39 niektórym właścicielom też by sie przydał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetor i Parkowy!! 14.01.04, 18:48 W życiu zapłaciłem JEDEN mandat oraz dostałem 3 pouczenia. Więcej "grzechów" nie pamiętam, innych udało się uniknąć :))) Podobno wzorem ważenia psów, mają być ważeni posłowie i od wagi będą mieli diety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 14.01.04, 19:54 ...i żeby głupota szczekała!!! Z wyłączeniem psów inteligentnych, jak moja pieska, oczywiście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 15.01.04, 22:41 My tu sobie gadamy wesolo, a biedny Parkos pracuje na tylu etetach, jeszcze jestes daleko w polu? czy juz wszystko wyliczone, podpisane i schowane do czekania? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 15.01.04, 22:51 Widzisz Toju? Trochę odpoczęłam i... dalej na forum :))) A Parkosia ni widu, ni słychu :) Pewnie, jak mówisz, zalatany chłopina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 07:51 On tak ciężko pracuje bo chce zrobić Wielkie Wiklinowe Forumowe Przyjęcie w Grudziądzu dla internautów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 11:19 No to fajnie, na pewno sie dolozymy. Tylko jak beda te stare wikliny to bedzie malo przyjemnie, ale w takim towarzystwie moze to niewazne. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 17:19 Pewnie, że nie ważne! Ważne, że Towarzystwo się spotka, a dołozymy się, a jakby inaczej! Nie puścimy Parkosia z torbami, przecież?! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 22:23 Parkosiu!!!!!!!, mozesz sie juz odezwac. Dolozymy sie, slyszales? Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 22:34 a wcześniej dołożą (czytaj odejmą postów)qbusiowi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 22:41 Parkowy, słuchaj!...A On nie słucha....Może jakaś,ten, no...dodatkowa fucha? :))) Eeee..myślę, że On padnięty jest??? A na poważnie to, zaniedbuje nas strasznie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 22:44 qba26 napisał: > a wcześniej dołożą (czytaj odejmą postów)qbusiowi :-) Qbuś, czy nie mozesz przestać płakać??? bidulek.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 22:45 to nie płacz to pokazywanie prawdy tym co na jej widok oczy zamykają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 23:06 Nie mów, bo patrzę w monitor, no nie mam okularów, ale jeszcze widzę! :P :)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 16.01.04, 23:28 Dopadłem wreszcie klawiatury!Jest tak jak pisał nieoceniony Chetor:mimo urlopu z podstawowej fuchy (:-) nie nadążam.Papierek goni papierek,wyjazdy,rozjazdy,jednym słowem mam dość.Mam nadzieję,że ten młyn skończy się pod koniec miesiąca.Za to jak się tylko ociepli...:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 17.01.04, 15:24 A zaczepisty pozostal zaczepisty, chociaz mowil, ze sie zmienia, to jeszcze wiele pozostaje do zyczenia. Parkosiu! zazdroszcze Ci tej roboty! i tych rozjazdow i wyjazdow, tez bym tak chciala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 21.01.04, 23:02 Parkosiu! znowu bedziesz noca tu sam buszowal? A pobuszuj sobie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 21.01.04, 23:39 He he he dobrze mnie poznałaś.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 22.01.04, 12:29 Tych nocnych markow jest coraz wiecej, ale ja sie nie nadaje, kurcze, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 22.01.04, 23:59 Właśnie stwierdziłam, że mam dość na dzisiaj, i oddam się w objęcia Morfeusza :)) Zbyt często siedzę po nocach, muszę to zmienić... Wyłamuję sie z "klubu nocnych marków" :)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 23.01.04, 13:23 hahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 23.01.04, 13:51 O te nocne marki mi chodzi hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 23.01.04, 20:35 Pożyjemy,zobaczymy.:)) Naatko,nie składaj obietnic nie do przyjęcia.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetor i Parkowy!! 23.01.04, 20:39 Właśnie Naatuś - nie przeginaj ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 23.01.04, 20:56 eee...tam, zaraz.... obietnice ....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 24.01.04, 15:55 No co Wy z ty przeginaniem, stara sie i tyle, a od rzucenia hasla do realizacji dluga droga. Ale starac sie mozna, no kto Jej zabroni, no kto? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 26.01.04, 16:59 Parkowy, zasypalo Ci granice i nie wiesz ktoredy wrocic do nas? Bedziesz czekal do 1 maja? Odezwij sie chociaz. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 26.01.04, 23:08 Właśnie z tym przeginaniem, to nie rozumiem, chyba mam pierwszy powód do wzniecenia sporu. Co Parkowy mi tu imputuje? Chetor takoż? Hę????? może sie odezwie??? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 26.01.04, 23:55 Ej Naatko,nie zacietrzewiaj się bo złość piękności szkodzi.:)) Wkurzam się trochę,mróz trzyma nic zrobić nie mogę.O zasypanych granicach nic nie wiem,chyba,że granice województwa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 27.01.04, 13:59 Hahahahahaha, powod zawsze sie znajdzie, jak sie tylko chce. A zima? no trzyma i tyle, jak to w zimie. Po cichu Wam powiem, ze juz niedlugo wiosna, niech tylko luty zleci, chociaz w tym roku, kurcze, dluzszy jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 29.01.04, 14:13 Mróz puścił i co? Parkowego znowu nie widać? Mnie juz nie zaszkodzi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 29.01.04, 17:57 Taka kolej, ze dzisiaj w nocy sie pojawi. Naata, grafik sobie zrob i wszystko wiesz, u niego cyklicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 29.01.04, 23:08 No Parkosiu! do roboty jak wrocisz z roboty.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 29.01.04, 23:34 Zaczynam się wkurzać,wolna chwila i dostęp do kompa nie oznaczają nawet przeczytania waszych wpisów.Teraz musiałem czekać ponad pół godziny aby się zalogować.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 30.01.04, 11:02 No wlasnie, opiekunowie naszego forum, nie mozecie gdzies dac komus popalic, To co sie dzieje u nas i za granica z forum GW jest niepojete.Wkurzcie sie i dajcie znac komu trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetor i Parkowy!! 30.01.04, 11:08 Już się zastanawiałem nad tym czy nie napisać do nich. Parkowy, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 30.01.04, 15:53 Czy juz gdzies pisaliście? Bo jakby sie ruszyło? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 30.01.04, 19:55 Mamy wolne? caly weckend, czy tylko do jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 01.02.04, 12:35 ...ja zrobiłam sobie wieczór filmowy...było średnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 01.02.04, 19:47 Parkowy! Twoje pory sa nieakceptowalne hehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 04.02.04, 00:07 ale zaraźliwe hehehe No to kończę na dzisiaj. Dobrej nocy życzę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 11.02.04, 18:22 A gdzie znowu Parkowy? Nawet o porach 'zwykłych' go nie ma????? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 11.02.04, 21:22 Powoli moje zaangażowanie w sprawy biznesowe ;) nabierają rumieńców.Mam nadzieję na pełny powrót o różnych dziwnych porach już w przyszłym tygodniu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 11.02.04, 22:05 A już myślałam, ze zmieniłes upodobania? Tyle nowych forów powstało ;))) No to czekamy na aktywność "ojca chrzestnego" :) Nawet pokłócić sie nie ma z kim ;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 11.02.04, 22:46 Oj tez bym sie z kims poklocila, to tak dobrze robi na zdrowie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Chetor i Parkowy!! 11.02.04, 22:57 Wedle Przekroju na zdrowie robi dobrze seks!He he he Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 11.02.04, 23:08 No to na forum mężczyzna heheheeeee :P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 11.02.04, 23:26 Niby masz racje,ale klotnia to jest to.Uwielbiam, jak to oczyszcza Parkosiu, zaraz czuje sie lepszym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 11.02.04, 23:33 Ha ha ha...najlepsze po kłótni jest godzenie się :)) Ile serdeczności w człowieku siedzi, aż dziw...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chetor i Parkowy!! 16.02.04, 18:10 Ja się do nich chyba nie odezwę, taka zawiedziona jestem ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetor i Parkowy!! 16.02.04, 19:14 Ktoś musi pracować na: emerytów, rencistów, wojsko, policję, nauczycieli, lekarzy, pielęgniarki, posłów itp. Czasami więc brakuje czasu na pisanie na forum, mimo iż pojawiają się na nim jakieś nowe Baabeczki ;P Pozdrawiam wszystkie Ba(a)beczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 16.02.04, 22:19 Ja uwielbiam babeczki z owocami i galaretka. Ale ta forumowa cos sie nie odzywa, to chyba jaks mloda osoba, nie wiem, tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 16.02.04, 22:22 Jak zwykle zapomnialam dodac, ze ja na siebie sama zapracowalam i prosze mi tu nie wypominac. A ogolnie praca to najlepsze lekarstwo na lenistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetor i Parkowy!! 17.02.04, 10:43 toja50 napisała: > Jak zwykle zapomnialam dodac, ze ja na siebie sama zapracowalam i prosze mi tu > nie wypominac. A ogolnie praca to najlepsze lekarstwo na lenistwo. To tak jak cała rzesza E/R. Wypracowali sobie, tylko ich składki sprzeniewierzyli na różne dotacje branżowe. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 17.02.04, 17:02 Niech bedzie twoje na wierzchu, nie chce mi sie tyle pisac, zeby wytlumaczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetor i Parkowy!! 17.02.04, 20:06 Ależ ja nie atakuję Ciebie personalnie, ja tak ogóem oskarżam tych co nasze (moje też) składki rozpieprz............. :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Chetor i Parkowy!! 17.02.04, 21:43 No przeciez wiem, ale ogolnie to najlepiej Leper gada. No a dzisiaj byla szopka w sjmie z ta minuta ciszy co? Te Kaczory rozzuchwalaja sie na maxa. Boszeee co my mamy za politykow,(((( Odpowiedz Link Zgłoś