0kowita 24.04.04, 05:53 ajlawju świat i tworzenie nowych wątków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: ajlawju 24.04.04, 06:03 Elle, ajlawju !!! nie krzyczę za głośno bo ludzie śpią. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ajlawju 24.04.04, 06:05 nie krzycz nie krzycz bo i ja przysypiam u mnie 10 w nocy, a u ciebie ciemno na polu tzn na dworze :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ajlawju 24.04.04, 06:06 Co TY ????? nas jasno i śliczna wiosenka....hej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ajlawju 24.04.04, 06:09 wiesz mnie sie wydaje ze o 5 rano to glucha noc, i gwiazdy na niebie mrugaja ,sorry,ja odkad wyjechalam z ojczyzny nie wstawalam tak rano,: (zal,troche ci zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ajlawju 24.04.04, 06:11 Zawsze nam się wydaje, że lepiej tam gdzie nas nie ma. Dobranoc Elle ALAWJU !!!!!!!! a co tam, krzyknę sobie.......hej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ajlawju 24.04.04, 06:27 prawda,trawa zawsze zielensza po drugiej stronie jak tu mowia AJLAWIU OKOWITA! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ajlawju 10.05.04, 22:00 bezwzgledne i niepodwazalne ajlawiu z mojej strony dla ciebie okowita:)adas sie zgorszy tylko nam, na niego to ajlawiu dziala jak plachta na byka.cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ajlawju 11.05.04, 05:47 ellenai napisała: adas sie > > zgorszy tylko nam, na niego to ajlawiu dziala jak plachta na byka.cmok A ja mam nadzieję, że się nie zgorszy lecz.......złagodnieje. Po to te wszystkie uczuciowe watki wyciagam i zakładam abyśmy wszyscy złagodnieli. Maj....miesiąc miłości.....badźmy dla siebie milsi.....apeluję cichutko. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ajlawju 31.05.04, 05:23 zgadzam sie z toba okowita,badzmy lagodniejsi i milisi dla siebie ,tak jak np aleks byl dzis dla mnie,bo wybral sie do mojej zapadlej wsi,odnalazl moja mame pogadal z nia i jeszcze zdjecia mi porobil zebym mogla zobaczyc jak tam jest! tak jak ty wyszperalas mi adres pewnej starszej pani i dzieki temu zmienilas wiele rzeczy na lepsze,dziekuje ci kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai okowita bo to juz nie jest fajnie! 01.06.04, 17:53 to paaaaaa to mialo byc na chwile a nie na zawsze,wiesz przeciez ze bez ciebie to jest strasznie do dupy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś