handziaa Re: Dzień dobry 19.02.03, 22:01 marysiawkropki napisała: > To ja. hehehhe....cos Marysia ostatnio "kropkuje" moje pomysly...kropka w kropke..trelemorele w trelemorele..... Tym bardziej zycze powodzenia. Ciesze sie, ze moja propozycja Ci sie spodobala, moze chociaz tym "odkupie" moja wine, ze nie jestem FACETEM.... pozdrawiam wszystkie zwierzeta: te w kropki, w paski i bez pierza. paappapapapapapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re:Do widzenia 19.02.03, 22:08 No, nie muszę już myśleć (a nie jest to moja mocna strona). Decyzję podjęto...........Matko Chrzestna ! Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re:Do widzenia 19.02.03, 22:14 m.a.r.y.s.i.a napisała: >Matko Chrzestna ! .....a ja w forum Jaslo na chrzcie dostalam na drugie "Norbert". I kto mnie tak ochrzcil????? Ty i Kwirynna! A za wami poszla cala reszta.......wiec nie spodziewajcie sie, ze zawsze bede milusia.....Teraz juz wiem jak czuje sie Jan Maria Rokita.......hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
marysiawkropki Re:Do widzenia 19.02.03, 22:27 handziaa napisała: > .....a ja w forum Jaslo na chrzcie dostalam na drugie "Norbert". I kto mnie tak > > ochrzcil????? Ty i Kwirynna! A za wami poszla cala reszta.......wiec nie > spodziewajcie sie, ze zawsze bede milusia.....Teraz juz wiem jak czuje sie Jan > Maria Rokita.......hehehehehe Marudzisz . Przecież już się przyznałam, że Norbert to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re:Do widzenia 19.02.03, 22:35 marysiawkropki napisała: > Marudzisz . Przecież już się przyznałam, że Norbert to ja. Marysiu, nie wierze ci....przed smiercia kazdy plecie jakies glupoty.... Nie zrobisz mnie w "bambuko". Do Norberta brakuje ci chromosomu "Y", tak na pierwszy rzut oka, ze o innych "cechach" nie wspomne...... Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re:Do widzenia 19.02.03, 22:10 Ja tylko Marysiu mam zly dzien, a ze sama stwierdzilas, ze "zdrowie psychiczne" wraca po ziemniakach z maselkiem.....nie jadlam dzisiaj nic takiego "autor kreujacy Handzie" jest dzisiaj nie w humorze, oj nie........dlatego i kreacja jest zalobna. Naprawde nie zycze zle. To, ze jestem szokujaca i agresywna i ze chce przekrzyczec kazdego, to kolejna iluzja. Ja sie tu bawie. Raz lepiej, innym razem gorzej, ale sie bawie...... Podatkow za "marysiewkropki" zbierac nie zamierzam....Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
marysiawkropki Re::) 19.02.03, 22:23 gofa napisała: > marysiawkropki - dziś są Twoje urodziny ;) Jestem noworodkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re:Do widzenia 19.02.03, 22:16 A więc poczekajmy na lepszy humor. To pewnie ostatni wpis m.a.r.y.s.i. Wypadałoby napisać coś wniosłego........ale co ????? Nie mam pojęcia. Może tylko ........paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa klepsydra 19.02.03, 22:29 No to JA cie wyrecze..... (moze mi sie tzw.nastroj poprawi...) .....S.P. M.a.r.y.s.i.a............ Kochani! Dzisiaj nadszedl kolejny tragiczny dzien w dziejach wirtualnego Jasla... W godzinach wieczornych, po dlugiej agonii, opatrzona Swietymi Sakramentami (przedsmiertny post, ostatnie logowanie) opoucila nasze ziemskie progi Szanowna Obywatelka, Cukier tego Forum, Matka Chrzesta M.A.R.Y.S.I.A. Jej zycie wypelnione bylo ciezka praca nad poprawa kondycji tego forum, kazdy wpis byl starannie przemyslany, z uporem godnym lepszej sprawy tepila zlosc, chamstwo i prostactwo. Jej najwieksza zasluga pozostaje jednak wklad w rozpracowywanie pierwszorzedowych cech plciowych niejakiej Handzii. ...pozostaje nieutulona w zalu, placzaca prawdziwymi lzami, ktore jak kropki, slynne "marysine" kropki spadaja z nieba deszczem rozpaczy na ciemny, zanieczyszczony wyziewami z "Gamratu" grunt jasielski............. CZESC JEJ PAMIECI!!!! (teraz Handzia oddala kilka salw w niebo) ......odprowadzenie zwlok na miejsce wiecznego pochowku odbedzie sie jutro. Pograzona w bolu: Handzia (chcialam dodac, ze i "inni" bywalcy forum, ale boje sie "komentarza" Kwirynny, ktora studzi moje zapaly, by wypowiadac sie w liczbie mnogiej......) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: klepsydra 20.02.03, 01:13 handziaa... a może teraz coś w stylu: dzisiaj na świat nasz wirtualny przyszła marysiawkropki... dalej nie mam siły, bo mi owce myślenie przyćmiły, znaczy ich liczenie przed spaniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa zal za pieskiem............. 20.02.03, 01:18 gofa napisała: > handziaa... a może teraz coś w stylu: Przepraszam Gofciu, ale Handzia nie prowadzi "koncertu zyczen".Niech sobie sama Gofcia cos pomysli.....Handzia jak bedzie miala fantazje, to napisze, a jak nie to pojdzie liczyc sztachety w plocie lub gwiazdy w ogonie Wielkiej Niedzwiedzicy.... .....ludzie...ratujcie!!!! Moj Piesek zdechl............mial tylko osiem tygodni......................nawet nie zdazylam go pokochac.................... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: zal za pieskiem............. 20.02.03, 09:00 Handzi faktycznie nastrój się obniżył :( Nie martw się - nie wszystek umarł. Posta ma ! Jak uczy doświadczenie pamięć o martwych zwierzętach na tym forum jest długa. Pewnie biega sobie po zielonych pastwiskach.. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: zal za pieskiem............. 20.02.03, 12:50 handziaa napisała: nawet nie zdazylam go pokochac.................... ... to nawet lepiej. Skoro nie zdążyłaś to w ramach wybijania klina klinem, spraw sobie nowego psiaka. Na pewno poczujesz się lepiej - czego Tobie, sobie i wszystkim forumowiczom życzę. :) ps. Co to za bestia była ? Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa watek "zasugerowany" 20.02.03, 16:59 Kochani Panowie "G"(dla kobiety ta litera znaczy wiele...)!!!! Skoro juz oplakalismy pieska....to nie ma co dalej rozdzierac szat nad jego mogila..... Juz pisalam, ze jestem chora i niedlugo umre. Marysia nie chciala mojej bielizny, pogardzila wloskimi koronkami i francuzka satyna.... Wiec oglaszam licytacje!!!!!! Ktory z Panow chce??? Ktory da wiecej??? Chcesz Gadacz???? Chcesz Georghe???? ....nie wstydzccie sie, wasze zony sie nie dowiedza, wiem, ze obaj jestescie seksistowskimi szowinistami i fetyszystami....smialo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: watek 'zasugerowany' 20.02.03, 19:27 handziaa napisała: > Kochani Panowie "G"(dla kobiety ta litera znaczy wiele...)!!!! > Skoro juz oplakalismy pieska....to nie ma co dalej rozdzierac szat nad jego > mogila..... > Juz pisalam, ze jestem chora i niedlugo umre. > Marysia nie chciala mojej bielizny, pogardzila wloskimi koronkami i francuzka > satyna.... > Wiec oglaszam licytacje!!!!!! Ktory z Panow chce??? > Ktory da wiecej??? > Chcesz Gadacz???? > Chcesz Georghe???? > ....nie wstydzccie sie, wasze zony sie nie dowiedza, wiem, ze obaj jestescie > seksistowskimi szowinistami i fetyszystami....smialo!!!! Zawsze twierdziłem, że jestem typową męską szowinistyczną świnią, co zrobić... trudno... nie wstydzę się, ale fetysz? HMMM..... Oddam Gadaczowi bez walki.. ps. dla mężczyzn ten tajemniczy punkt również wiele znaczy...... wierz mi :)) Idę żreć bo mi pizzę przywieźli - trzeba się wzmocnić przed meczem. WISŁA GOOOOLAAA ! Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: watek 'zasugerowany' 20.02.03, 23:31 georghe napisał: >Oddam Gadaczowi bez walki .........alez Georghe.....prawdziwy mezczyzna "walczy", walczy jak lew, jak smok.....nie pamietasz bajek o Rycerzach?????? ....co z tego, ze znasz znaczenie punktu "G", skoro zamiast "walczyc" obzerasz sie pizza.... Rozczarowales mnie Georghe. Wcale nie jestes taki meski jak myslalam. podpisano: zawiedziona Handzia Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: watek 'zasugerowany' 21.02.03, 00:27 handziaa napisała: > georghe napisał: > >Oddam Gadaczowi bez walki > > .........alez Georghe.....prawdziwy mezczyzna "walczy", walczy jak lew, jak > smok.....nie pamietasz bajek o Rycerzach?????? Kobieto, LWA to Ty lepiej zostaw w spokoju, dobrze Ci radzę (Wujek Dobra Rada),bo byczuś tudzież antylopa to mój ulubiony przysmak więc nie drażnij. Bajek o rycerzach nie znam bo czytałem tylko Andersena. Ps. Pizza wcale nie była tak dobra (nigdy więcej z Vivy) za to Beck........... mniaaaaaaaaaaam !!! :) WISŁA! WISŁA! WISŁA!! :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: watek 'zasugerowany' 21.02.03, 06:22 Oj, Zorzu, Zorzu... Czyli mam rozumiec, ze jestes Lwem (a jak u Ciebie sprawa "grzywy"????)????..... ...a biedna Handzia to byczus lub antylopa??? No, coz.....co do "byczusia" to sprawa jest prosta: byczus jest niedorosla forma byka - chyba nie posadzasz Handzi o niedorozwoj "meski"??? .....a antylopa??? Antylopa umie szybko uciekac......gon, Lwie, gon......antylopa jest bardziej swieza i chrupiaca niz jakies zatechle pizzopodobne ciasto z podrzednego lokalu..... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: watek 'zasugerowany' 21.02.03, 09:14 georghe napisał: >HMMM..... Oddam Gadaczowi bez walki.. Dzięki Georghu - jak tylko zechcesz to będę Ci pożyczał na weekendy. > ps. dla mężczyzn ten tajemniczy punkt również wiele znaczy...... wierz mi :)) Georghu Ty masz punkt "G" ?!!!! - musisz mi koniecznie powiedzieć gdzie. Może i ja mam tylko nie wiem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: watek 'zasugerowany' 21.02.03, 10:55 gadacz napisał: > Georghu Ty masz punkt "G" ?!!!! - musisz mi koniecznie powiedzieć gdzie. Może > i ja mam tylko nie wiem ?! No nie w tym sensie...... chciałem tylko powiedzieć, że dobrze wiedzieć gdzie TO jest.... ło matko....... jak mnie nera szarpie..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: watek 'zasugerowany' 21.02.03, 11:34 georghe napisał: > No nie w tym sensie...... chciałem tylko powiedzieć, że dobrze wiedzieć gdzie TO jest.... > ło matko....... jak mnie nera szarpie..... :( Dobra zostawmy... to śliski temat . Zwiodło mnie że napisałeś "tajemniczy" :) Nera Cię szarpie po oprożnionej Pychotce ? No nie.. chyba musze wrócić do rozpracowywania zdjęcia. Oczekuje jasnej deklaracji bo będę demaskował... ! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: watek 'zasugerowany' 21.02.03, 12:22 gadacz napisał: No nie.. chyba musze wrócić do > rozpracowywania zdjęcia. Oczekuje jasnej deklaracji bo będę demaskował... ! patrz wątek: "georghe" Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa szarpiaca nera Zorza 21.02.03, 18:06 > No nie w tym sensie...... chciałem tylko powiedzieć, że dobrze wiedzieć gdzie > TO jest.... > ło matko....... jak mnie nera szarpie..... Jakie TO, jakie TO????? ...co kolega Zorz mial na swej mysli??? "Nera szarpie"???? Macie Zorz kamienie w nerkach? Kiedy planujecie "porod"???? Potrzebna wam Akuszerka??? ...bo slyszalam, ze pewiem Pan "urodzil" kamienia, ktory wygladal jak przecietny otoczak z nadrzecznej plazy....Jak Zorz takiego splodzi, to obawiam sie, ze zadnego punktu "G" juz nie znajdzie w kobiecym ciele, bo nie bedzie mial urzadzenia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: szarpiaca nera Zorza 22.02.03, 14:57 handziaa napisała: > Jakie TO, jakie TO????? > ...co kolega Zorz mial na swej mysli??? > > "Nera szarpie"???? Macie Zorz kamienie w nerkach? > Kiedy planujecie "porod"???? Potrzebna wam Akuszerka??? Nie macie kamieniów ino mieliśmy kacora pomeczowego i nie dam głowy czy była to nera czy może wątroba, tak że póki co porody mi nie grożą, a już kamieni w szczególności. Zamiast akuszerki - masarzystkę poproszę :) A co ! Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa masazystka 22.02.03, 15:16 >Zamiast akuszerki - masarzystkę poproszę :) A co ! Doskonale umiem wykonac masaz egzotyczny za pomoca goracych kamieni. Musze tylko wiedziec, jaka czesc ciala mam potraktowac otoczkami i dlaczego. PS.Cena promocyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: masazystka 22.02.03, 20:42 handziaa napisała: > >Zamiast akuszerki - masarzystkę poproszę :) A co ! > > Doskonale umiem wykonac masaz egzotyczny za pomoca goracych kamieni. > Musze tylko wiedziec, jaka czesc ciala mam potraktowac otoczkami i dlaczego. > PS.Cena promocyjna. Handziu, kamienie, a w dodatku gorące to sobie..........yyyyyyy tego... Rączki - kobieto - rączki...... Kręgosłup mnie szarpie (błędy młodości [ Folusze i te rzeczy - Bolek wie] Chyba pójdę do żonki mojego najlepszego kumpla ... ło Jezu... znów mnie szarpie.... :(((( :( Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: masazystka 22.02.03, 20:49 georghe napisał: > Chyba pójdę do żonki mojego najlepszego kumpla ... ło Jezu... znów mnie > szarpie.... > :(((( > :( A nie pójdę, masażystaka przyszła do mnie :))))))))))))))))) chłe, chłe, chłe.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa nie wstydz sie Georghe 23.02.03, 04:58 > A nie pójdę, masażystaka przyszła do mnie :))))))))))))))))) Jak bylo? Czy udalo sie jej pokonac Twoje zesztywniale czlonki??? ....powiedz, powiedz, moze i Gadacz sie cos nauczy????? PS.Zron TO dla niego, on nic nie wie na temat masazy. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: masazystka 23.02.03, 04:55 > Handziu, kamienie, a w dodatku gorące to sobie..........yyyyyyy tego... > Rączki - kobieto - rączki...... ...oj Zorz, oj, oj.... Nie wiesz Ty, co potrafi zrobic z mezczyzna goraca kobieta z kamieniem zamiast serca. Nie probowales z takimi??? Nie probowales z bezwzglednymi samicami? .....raczki???? Wolisz raczkami???? Czyimi????? Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa punkty "G" w watlym ciele "G"eorhea 21.02.03, 18:00 gadacz napisał: > Georghu Ty masz punkt "G" ?!!!! - musisz mi koniecznie powiedzieć gdzie. Może > i ja mam tylko nie wiem ?! Oto "niezidentyfikowane" Punkty "G" w ciele Zorza: -gardlo -golen -glut sliny w ustach -gruzlica nerek -gorzala w zoladku -gruby brzuch -gola pupa, gdy odwiedza ubikacje -gamoniowaty wyraz twarzy -grzybica paznokci -gazy w jelitach -goraczka reumatyczna Masz Gadacz takie????...masz, masz...tylko jeszcze o tym nie wiesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: punkty 'G' w watlym ciele 'G'eorhea 22.02.03, 15:02 handziaa napisała: W związku z obrzydliwą imputację ze strony Handzi wyjaśniam : > -gardlo~............. jest > -golen............... dwa > -glut sliny w ustach...... odkąd kurzę zagramaniczne glut ustąpił > -gruzlica nerek......... a gdzie są nerki? > -gorzala w zoladku....... już nie ma > -gruby brzuch......... nigdy nie było i nie będzie > -gola pupa, gdy odwiedza ubikacje ............eeeeeeeeee > -gamoniowaty wyraz twarzy........ właśnie zszedł > -grzybica paznokci......... ostatni dawka antybiotyku zabia co trzeba i ci nie trzeba > -gazy w jelitach.......... patrz: stan wątroby > -goraczka reumatyczna..... brak Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: punkty 'G' w watlym ciele 'G'eorhea 22.02.03, 15:18 Bardzo wypieknieliscie w moich oczach, kolego Zorz. I o TO mi chodzilo. To byla tak zwana sprytna "strategia napoleonska", bo chcialam sie tylko czegos o Tobie dowiedziec...... PS.Jestes piekny jak Apollo. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: punkty 'G' w watlym ciele 'G'eorhea 22.02.03, 20:34 handziaa napisała: > o Tobie dowiedziec...... > PS.Jestes piekny jak Apollo. Wiem (khy, hhy, khy..............) :) Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa pochwal sie Georghe 23.02.03, 05:01 A w ktorym miejscu jesten najbardziej meski??? ...tylko mnie nie "zbyj" i nie mow, ze w watrobie.Nie uwierze.... Masz na pewno TAKIE miejsca, ze......ho,ho....... podpisano:ciekawa urokow ciala meskiego Handzia Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: pochwal sie Georghe 26.02.03, 10:59 handziaa napisała: > A w ktorym miejscu jesten najbardziej meski??? Czy ja kiedykowiek napisałem coś o jakimś męstwie ??!! Dzięki Bogu na facetach się nie znam i znać się nie chcę. Kobieto......... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek.s Re: pochwal sie Georghe 26.02.03, 15:50 Zapewne miała na myśli rozmiar twojego ptaka.Kobiety myślą tylko o jednym. Ja się mogę pochwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Dzień dobry 20.02.03, 08:30 marysiawkropki napisała: > To ja. "Jak ładnie Ci w tej sukni". Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Dzień dobry 20.02.03, 12:39 Kruca, ja to się chyba do tej nowej Marysi nie przyzwyczaję. Mam pytanie zasadnicze. Skąd wiadomo, że to właśnie kropki powodują całe to zamieszanie z portalem ? Piszą o tym gdzieś czy może zainteresowani, a w tym M.a.r.y.s.i.a dostali jakieś info od Gazety, że mają zmienić nick ? Ja bym tam nie zmianiał. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień dobry 20.02.03, 13:07 georghe, polecam od czasu do czasu forum o forum :) tam się te wszystkie tajemnice wyjaśniają... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Dzień dobry.........jeszcze żyję 20.02.03, 21:29 georghe napisał: > Kruca, ja to się chyba do tej nowej Marysi nie przyzwyczaję. Przyzwyczaisz się aż Ci obrzydnie ..he,he. Jeszcze żyję. Uśmiercają mnie pomału.Narazie zlikwidowali mi skrzynkę.Wysłałam listy sama do siebie i nie doszły. Ciekawe co oni z nimi robią ?? Ale dokąd będę mogła zalogować starą Marysię no to jeszcze nowa poczeka na swoje występy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Dzień dobry 20.02.03, 17:15 gadacz napisał: > "Jak ładnie Ci w tej sukni". .."... oni zaraz przyjda tu...lubilas swiatlo swiecy, bedziesz miala swiece dwie"...... podpisano: Handzia jako Nalepa czyli ......."kiedy bylem, kiedy bylem malym chlopcem...hej!!!!" PS.To byl wpis dedykowany pamieci S.P.Waldemara Goszcza, ktory w telewizyjnej reklamie maszynki do golenia spiewal ten refren do lustra......tesknie za Toba Valdi.....dlaczego wszyscy przystojni mezczyzni umieraja mlodo? (Kurt Cobain, Jim Morisson, Marek Hlasko, John Kennedy Jr....itd....ach, ach....moje niewiescie serce bardzo nad tym boleje.....) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Dzień dobry 20.02.03, 19:21 handziaa napisała: > gadacz napisał: > > > "Jak ładnie Ci w tej sukni". > > .."... oni zaraz przyjda tu...lubilas swiatlo swiecy, bedziesz miala swiece > dwie"...... > > podpisano: Handzia jako Nalepa czyli ......."kiedy bylem, kiedy bylem malym > chlopcem...hej!!!!" > > PS.To byl wpis dedykowany pamieci S.P.Waldemara Goszcza, ktory w telewizyjnej > reklamie maszynki do golenia spiewal ten refren do lustra......tesknie za Toba > Valdi.....dlaczego wszyscy przystojni mezczyzni umieraja mlodo? (Kurt Cobain, > Jim Morisson, Marek Hlasko, John Kennedy Jr....itd....ach, ach....moje > niewiescie serce bardzo nad tym boleje.....) Dlaczego ? Bo to DAWCY są ! Zyją szybko,kochają mocno, umierają młodo...... Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Dzień dobry 20.02.03, 23:34 georghe napisał: > Dlaczego ? > Bo to DAWCY są ! Zyją szybko,kochają mocno, umierają młodo...... ..lubie HONOROWYCH DAWCOW, co to w mlodym wieku umieraja z milosci.Wybrancy Bogow umieraja mlodo. Uwazam,ze idea przeszczepiania narzadow jest bardzo potrzebna w spoleczenstwie (hehhehehe...specjalnie chcialam, zeby takie "propagandowe" haslo mi wyszlo....) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Dzień dobry 21.02.03, 00:30 handziaa napisała: > Uwazam,ze idea przeszczepiania narzadow jest bardzo potrzebna w spoleczenstwie > (hehhehehe...specjalnie chcialam, zeby takie "propagandowe" haslo mi wyszlo.... > ) I TU AKURAT Z TOBĄ SIĘ ZGADZAM !! Jeżeli ktoś chce to chętnie oddam każdy organ [KHY, KHY - mój ulubiony cytat :)) ]może poza wątrobą, bo tu zdaje się potencjalny biorca mógłby sobie akurat pogorszyć.............. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Dzień dobry 21.02.03, 06:28 georghe napisał: > I TU AKURAT Z TOBĄ SIĘ ZGADZAM !! ....."Akurat" tu sie zgadzasz???? A gdzie sie NIE zgadzasz???? .....a co do moich organow, ktore chetnie ofiaruje komus posmiertnie to na pierwszym miejscu wymienilabym: kosteczki sluchowe i rogowke.Reszta jest absolutnie nie do przeszczepienia, bo potencjalni biorcy wiecej by na tej wymianie stracili, niz skorzystali.....Bynajmniej nie dlatego, ze sa to okazy stare, zuzyte lub brzydko wygladaja. Nie............. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Dzień dobry ??? 21.02.03, 09:07 handziaa napisała: dlaczego wszyscy przystojni mezczyzni umieraja mlodo? (Kurt Cobain, > Jim Morisson, Marek Hlasko, John Kennedy Jr ... ja też się nienajlepiej czuje...:( Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa chory Gadacz 21.02.03, 17:52 gadacz napisał: > ... ja też się nienajlepiej czuje...:( Czy zechce pan zatem, bym byla Panska pielegniarka? Moge ocierac pot z czola, masowac obolale czlonki, podawac do trawionycch goraczka ust krystaliczna wode... (ale Przystojniaku: licze na spadek) podpisano: Siostra Handzia Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa tylko dobranoc chcialam powiedziec 22.02.03, 02:46 przepraszam, ale mi odbija..... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: tylko dobranoc chcialam powiedziec 22.02.03, 07:48 handziaa napisała: > przepraszam, ale mi odbija..... Oby Ci tak zawsze odbijało Handziu. Twoje trelemorele w wątkach politycznych rozbawiły mnie do łez. Przysładzam ?? Być może. Ale komu innemu "rzuciłam debilem" więc już nie będzie się mówiło , że przysładzam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa good afternoon 22.02.03, 14:12 Przepraszam na wstepie wszystkich szanownych konwersatorow, ale jak do tej pory z Kostucha rozmawialo mi sie najlepiej. Kostucha wie, co mi zyczyc na pozegnanie:"milej pracy w nocy". Kostucha bowiem ma swiadomosc, ze praca na nocna zmiane w charakterze portiera na Oddziale Depresji Kliniki Psychiatrycznej wymaga wiele zaangazowania, samodyscypliny i odpornosci. Kostucha mnie rozumie, wiec mi niestraszna.Zapraszam Kostucho!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa teraz mnie cukier pokrzepil 22.02.03, 15:26 >Twoje trelemorele w wątkach politycznych > rozbawiły mnie do łez. ...............cala przyjemnosc po mojej stronie.Dziekuje. podpisano: Handzia=Pacjent w stanie krytycznym, wypisany do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Dzień dobry IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 10:45 witajcie słonko i kochane jasełko Odpowiedz Link Zgłoś