Dodaj do ulubionych

Rybny Legionowo

19.12.11, 11:17
Mam pytanie gdzie w Legionowie jest dobry sklep rybny???
Jedyny jaki do tej pory zlokalizowałem jest koło Kauflanda, ale pewnie jest coś bliżej w samym mieście.

Pozdrawiam
2du
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Rybny Legionowo 19.12.11, 12:11
      Jest przy Piłsudskiego w blaszakach. Na przeciwko starych zółtych pawilonow w centrum (tak na przeciwko Tele Pizzy).
      Pozdrawiam
    • jarexa Re: Rybny Legionowo 13.11.14, 19:38
      Fajna strona (rybnysklep.pl).
      Szkoda tylko, że nic konkretnego na niej nie ma.
      Za każdym razem żeby się dowiedzieć czy np. węgorz jest w sprzedaży mam dzwonić albo pisać maila?
      To po co ta strona i taki asortyment?
      Przerost formy nad treścią...
      A poza tym jeśli to mają być ryby prosto z kutra łowiącego na Morzu Bałtyckim to co robi w ofercie płoć, sandacz i szczupak?
      Może jednak podrzuci ktoś sklep w okolicy w którym SĄ ryby?
      • zchotomowa Re: Rybny Legionowo 13.11.14, 21:05
        są ryby w sklepie obok restauracji Złoty Okoń, na wjeździe do Serocka. Nie wiem jakie, bo bywają rożne, ale mają wybór i żywych i mrożonych, więc pewnie coś znajdziesz. Jeśli chcesz ładniejszą ekspozycję, to Auchan Żerań, ale nie jestem w stanie ocenić czy świeże.

pozdrawiam,

Marcin
    • amelka1341 Re: Rybny Legionowo 14.11.14, 07:05
      Też podobnie jak Marcin polecam ten sklep w Serocku - bo i ryba tam dobra i świeża, a i wybór też jest ryb wędzonych. Jak mi się nie chce jechać aż do Serocka to w blaszaku przy Piłsudskiego wybór też OK, ale i ceny chyba wyższe. Czasem na targu (bliżej Orlenu) stoją Panowie z rybami, jest też jeden samochód, ale raczej mało kto kupuje. W sezonie zimowym stoją z rybami wędzonymi i mrożonymi.
      Co do strony - to raczej polecić mogę: www.smacznarybka.pl - jak się dopiszecie do listy mailingowej to przypominają o terminie zamówienia - zamawia się do niedzieli - a przywożą w czwartek lub piątek (oczywiście czasem jest sztorm,a lbo zakazy połowów, więc w wakacje np nie wożą) - punkty odbioru są na Tarchominie, ale ten rybak w Warszawie stacjonuje gdzieś na Choszczówce i można się dogadać i rybkę odebrać w dogodnym miejscu. A naprawdę ryba świeża ;)
      A tak to raczej Warszawa... i np sklep przy Hali Mirowskiej...
      • clakier Re: Rybny Legionowo 14.11.14, 09:22
        stoisko rybne w Selgrosie - polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka