aleks44 01.09.06, 22:50 zadnego wpisu dzisiaj ???? Zdrojowy gdzie sie podziewasz ????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdrojowy Re: Ale cisza..... 02.09.06, 08:46 Jestem, jestem:) byłem na "ballu" w hawanie:D Odpowiedz Link
aleks44 Re: Ale cisza..... 02.09.06, 09:49 orkiestra grala do bialego rana ..... w Hawanie bylem ze 20 lat temu i przyznam ze jakos mnie nie ciagnie,teraz kawka,lody,czy piwko to na swiezym powietrzu,oczywiscie latem. Przypomnialem sobie jeszcze o "Cichym Kąciku",ale tam ceny to byly $$$$$,nie wiem jak teraz Odpowiedz Link
zdrojowy Re: Ale cisza..... 02.09.06, 11:39 nic sie nie zmieniło. A mówiąc szczerze to mi sie hawana znudziła, no ale w Krynicy nie ma innych lokali gdzie mozna sie zabawić. Odpowiedz Link
zdrojowy Re: Ale cisza..... 02.09.06, 11:44 aleksis a ty z Nowego Sącza, to napisz co u was? Musze kiedyś odwiedzić wasz sądecki real...mmm:D:P Odpowiedz Link
magosiaa Re: Ale cisza..... 02.09.06, 13:48 Widzę, że Hawana nieśmiertelna:)) Czasem chodziliśmy do Koncertowej, ze względu na świetnego pstrąga z rusztu, marynowany też był niezły. Tam grał na klawiszach taki "puszysty" pan. Dawno tam nie byłam. Kieedyś były rewelacyjne ciasta wz-etki w cukierni, nie pamiętam jak ona się nazywa, w pasażu naprzeciw kościoła. Niestety po paru latach ponownie ją odwiedziliśmy mając nadzieję na Wz-kową ucztę, a tu "zonk" okropne były :(( Czy są już rydze? Widziałam na stornie Krynicy, że wreszcie ktoś się uporał z remontem "Lwigrodu". Trwało to chyba ze 20 lat jak nie więcej. Zawsze było mi żal, że taki piekny budynek niszczeje. Odpowiedz Link
zdrojowy Re: Ale cisza..... 02.09.06, 13:56 Mówiłaś "naprzeciwko kościoła" - chodzi ci o kościół w zdroju? A lubisz aromat oscypków na deptaku? Odpowiedz Link
magosiaa Re: Ale cisza..... 02.09.06, 16:22 o ten koścoół mi chodzi. Oscypki uwielbiam i bunc też i targ w Krynicy też. Odpowiedz Link
zdrojowy Re: Ale cisza..... 02.09.06, 18:00 Czyli podobnbie jak ja;) A czesto u nas bywasz? Chciała byś tu mieszkać? Bo nacodzień to w Warszawie przesiadujesz?? Tak??? Odpowiedz Link
aleks44 Re: Ale cisza..... 02.09.06, 20:11 >Oscypki uwielbiam i bunc też....... pod tym tez i ja sie podpisuje. a co do Sacza ,to ja jestem z Gorlic,wprawdzie mam kilka kilometrow wiecej do Krynicy,to jednak jest mi bardziej bliska,bo mialem i mam tam rodzine,u ktorej czasem bywam Odpowiedz Link
magosiaa Re: Ale cisza..... 03.09.06, 00:38 Na szczęście nie w Warszawie, ale w pięknym Olsztynie :)) W Warszawie tylko czasem mój ślubny pracuje, bo on z Warszawy rodem. W Krynicy jestem prawie co roku. Przeważnie na przełomie września i października, bo wtedy najpiękniej jest. Chciałabym mieszkać i tu i tu, bo nasza Warmia jest piękna, a gdy przyjeżdżam do Rytra czy Krynicy to czuję, że i tu jest moje miejsce. To pewnie przez Tatę, bo on z krakowskiego jest. Był kiedyś taki wątek "Dlaczego kochasz Ziemię Sądecką?" i tam sporo o tym pisałam. Czy rydze już są? Odpowiedz Link
zdrojowy Re: Ale cisza..... 03.09.06, 11:46 Są rydze śa:)) Olsztyn - byłem ale tylko przejazdem:/ Coś ostatnio tych Gorlic wszędzie dużo... jak tam szpotal w Gorlicach? Czy dalej jest to taka umieralnia? Odpowiedz Link
aleks44 Re: Ale cisza..... 07.09.06, 21:09 Zdrojowy pewnie na urlopie hehe rydze rosna w Olsztynie tez bylem dlaczego Gorlic duzo ??? sasiad i sasiadka wlasnie wrocili ze szpitala,wiec niej jest tak zle,choc wole ten przybytek z daleka omijac,zreszta nigdy nie wiadomo Odpowiedz Link
zdrojowy Re: Ale cisza..... 09.09.06, 10:01 Dużo bo dużo jakos na forach często o nich słysze. Odpowiedz Link
aleks44 Re: Ale cisza..... 09.10.06, 09:12 Zdrojowy gdzie przepadles ????? forum odlogiem lezy hehe Odpowiedz Link
zdrojowy Re: Ale cisza..... 11.10.06, 17:49 Jestem, jestem... tylko czasu jakos nie mam...:/ Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Ale cisza..... 29.10.06, 11:41 zdrojowy napisał: > Jestem, jestem... tylko czasu jakos nie mam...:/ A co robisz, że nie masz? Odpowiedz Link
aleks44 Re: Ale cisza..... 30.10.06, 22:57 zimnica na dworze,wiec nie ma to jak posiedziec przy kominku oczywiscie mialem na mysli kaloryfer pozdrawiam Odpowiedz Link
magosiaa Re: Ale cisza..... 30.10.06, 23:04 Ja mam kominek, ale jeszcze nie grzałam, na razie tylko kaloryfery są czynne. Na święta i nowy rok jadę do Krynicy i bardzo się cieszę bo zimą jeszcze nie byłam :))) Odpowiedz Link
aleks44 Re: Ale cisza..... 04.11.06, 19:15 Tak zima ma swoj urok,a Krynica jest ładna w kazda pore roku. Kominka zazdroszcze,nie ma to jak widok "zywego"ognia,od samego patrzenia cieplo sie robi.Ja mieszkam w bloku i dlatego kominek raczej odpada,choc ja wiem ??,przewody kominowe sa,bo wywalilem piece kaflowe jak zakladalem centralne,wiec moze ??. Odpowiedz Link
aleks44 Re: Ale cisza..... 16.11.06, 19:38 rozumiem ,dzien,dwa,moze trzy ale tydzien ciszy ????? spicie czy co ????? pozdrawiam Odpowiedz Link