romek_z_trzcinicy 08.04.03, 20:28 dlaczego baby som takie wyrachowane? he? i choc mam dobre serce dla ludzi a zwierzat w szczegolnosci to zadna mnie nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biecz Re: dlaczego? IP: *.pl / 192.168.1.* 08.04.03, 21:47 BOŚ BYĆ DUPKIEM ilubioć miieszć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar. Re: dlaczego? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 11:52 Bo jesteś wulgarny i brak ci wyczucia oraz kultury osobistej.Zmień sie puki czas a może sama cie polubie. Znam twoje wypowiedzi z innych forum,tu nie chodzi o twoją gware tylko &hamstwo słowne. >no to pa. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: dlaczego? 09.04.03, 15:35 Gość portalu: mar. napisał(a): > Bo jesteś wulgarny i brak ci wyczucia oraz kultury osobistej.Zmień sie puki > czas a może sama cie polubie. Znam twoje wypowiedzi z innych forum,tu nie > chodzi o twoją gware tylko &hamstwo słowne. >no to pa. ja sie nie pytalem o moje chamstwo slowne, tylko dlaczego baby som wyrahownane? ka pe wu? Wole byc chamam bez baby niz nie umiec czytac slowa pisanego kwoczko. zdrowko! gdzies ty mnie znalazla ? he? na jakim to niby forum?he? he? moze to moj sobowtor? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy no dobra 09.04.03, 15:40 no dobra, ja jusz nie bede.Sie zmienie jak potrafie najlepiej. Ale co mam zrobic jak we wsi wszyscy tak gadajom niby ze po chamsku ale u nas to normalna rzecz czesto spotykana? Odpowiedz Link Zgłoś
potwora_ze_strasznego_dwora Re: no dobra 10.04.03, 16:54 romek_z_trzcinicy napisał: > no dobra, ja jusz nie bede.Sie zmienie jak potrafie najlepiej. > Ale co mam zrobic jak we wsi wszyscy tak gadajom niby ze po chamsku ale u nas > to normalna rzecz czesto spotykana? Nieprawda, nigdzie nie ma takiego chamstwa jak romkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: no dobra 11.04.03, 05:29 potwora_ze_strasznego_dwora napisała: > Nieprawda, nigdzie nie ma takiego chamstwa jak romkowe. a co potwora powie na chamstwo potwory=jaska z osobnicy=piwa nuklearnego=sex uczy i bawi = kwirynna no moze na tym zakoncze co by nie psuc ci poranka. Zdrowko droga pani! Baw sie dobrze o Romka sie nie martw! Odpowiedz Link Zgłoś
sex_uczy_i_bawi Re: no dobra 11.04.03, 08:54 Brawo Romku! Jednak potrafisz zauważyć chamstwo. Coś sie zmieniasz. To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwirynna Re: Gratuluję "Handziu" 12.04.03, 17:04 romek_z_trzcinicy napisał: potwory=jaska z osobnicy=piwa nuklearnego=sex > uczy i bawi = kwirynna > no moze na tym zakoncze co by nie psuc ci poranka. Zdrowko droga pani! Baw sie > dobrze o Romka sie nie martw! gratuluję dobrego samopoczucia "Handziu". Wszystkie nicki, które są przeciw tobie to ja. Inni Cię kochają - myśl tak złotko,myśl!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Gratuluję 'Handziu' 12.04.03, 17:17 ty suko Romkowi pogratuluj a nie jakiejs babie spruhniala wydro! i odejdz ode mnie bo czuje bul w rencach jak cie znowu wide.ka pe wu? Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa dziekuje, cala przyjemnosc po mojej stronie 13.04.03, 01:17 kwirynna napisała: > gratuluję dobrego samopoczucia "Handziu". Wszystkie nicki, które są przeciw > tobie to ja. Inni Cię kochają - myśl tak złotko,myśl!!!! Dziekuje. Do widzenia. PS.Tego klienta nie obslugujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: no dobra IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 10:20 romek_z_trzcinicy napisał: > no dobra, ja jusz nie bede.Sie zmienie jak potrafie najlepiej. > Ale co mam zrobic jak we wsi wszyscy tak gadajom niby ze po chamsku ale u nas > to normalna rzecz czesto spotykana? >Romku, znam Trzcinice o ile to ta niedaleko Brzostku i wiem że są tam i porządni ludzie a ty im psujesz opinie.A jeżeli chodzi o czytanie to chyba ty masz duże braki, nie mówie już o pisaniu.Jeżeli czytałbyś uważnie to doczytałbyś sie że dla dupka każda jest wyrachowana.Chyba jednak cie nie polubie. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: no dobra 11.04.03, 13:03 Gość portalu: Mar napisał(a): > >Romku, znam Trzcinice o ile to ta niedaleko Brzostku i wiem że są tam i > porządni ludzie a ty im psujesz opinie.A jeżeli chodzi o czytanie to chyba ty > masz duże braki, nie mówie już o pisaniu.Jeżeli czytałbyś uważnie to > doczytałbyś sie że dla dupka każda jest wyrachowana.Chyba jednak cie nie > polubie. babo kolo Brzostka to Przeczyca jest nie Trzcinica, ludzi nie obrazaj niewiedza. to co pszeczytalem w zyciu mi wystarcza najzupelniej do zycia . Jak widze ksiomszke to mam bul . wisi mi to czy mnie bedziesz lubiec bo sie z tobom nie kce zadawac zbytnio w zyciu realniejszym.Bywaj pannico! Odpowiedz Link Zgłoś