isoxazolidine 14.10.02, 19:12 Najpierw hala, potem modernizacja stadionu, teraz basen. Co dalej w planie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tefał Re: Co dalej ? IP: *.promontel.net.pl / 10.2.0.* 25.10.02, 02:52 To może złomowisko ? Można by zacząć od MIG-ów 21 <-] Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Co dalej ? 26.10.02, 13:42 pytałem poważnie ... moze korty tenisowe z prawdziwego zdarzenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rafalsn Re: Co dalej ? 27.10.02, 01:30 Jeśli poważnie to wolałbym kino.Tylko małe ALE.Musiałaby to być prywatna inwestycja i prawdopodobnie wyświetlaliby najbardziej "kasowe" filmy.Ale co do tenisa też jestem za.Kiedyś sam grałem w coś co przypominało tenis [oczywiście w świetnych warunkach ;)].Teraz już może nie korzystałbym z kortu , ale chętnie obejrzałbym na żywo jakieś zawody na w miarę przyzwoitym poziomie.Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Co dalej ? 27.10.02, 12:56 Zdaje mi sie ze w Kozienicach było swego czasu kino. Co sie z nm stało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tefał Re: Co dalej ? IP: *.promontel.net.pl / 10.2.0.* 27.10.02, 19:51 Sala kinowa znajdowała się w budynku straży pożarnej.Kiedy zawitała u nas tzw. demokracja znów przejęli cały budynek.Szczegółów nie znam. p.s. Jeszcze mały aneks do kortów tenisowych.Nic nie wspomnieliśmy o finansach.Do tej pory bardzo dużo pieniędzy na różne inwestycje płynęło z elektrowni.Już teraz dużo mówi się o prywatyzacji El.K-ce.Oczywiście wiadomo już że będą duże zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Co dalej ? 28.10.02, 09:35 i siła rzeczy dużo mniej pieniedzy na inwestycje .... szkoda, Kozienice to takie fajne miejsce .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tefał Re: Co dalej ? IP: *.promontel.net.pl / 10.2.0.* 29.10.02, 00:51 Może takim pozostanie? Pewnie dużo będzie zależało od tego czy dotychczasowe będą rentowne.Tylko kto może dać gwarancje, że będą nimi zarządzali odpowiedni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Co dalej ? 03.11.02, 20:43 Ale bez kasy nic nie bedzie. Z pustego i salmonella nie naleje .... (chyba ze do kibla) ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tefał Re: Co dalej ? IP: *.promontel.net.pl / 10.2.0.* 06.11.02, 01:24 No może nie do końca z pustego.Basen mamy pełny a wstęp nie jest darmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Co dalej ? 06.11.02, 10:07 czyli gdzies ta kasa idzie. a propos basenu - za mało sie troszke reklamujecie. ludziska jezdza do jakies zasranej kieleckiej perły a do kozienic nie - cos tu nie tak ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tefał Re: Co dalej ? IP: *.promontel.net.pl / 10.2.0.* 07.11.02, 03:00 Delikatnie powiedziane.Przydałoby się komuś trochę oliwy nalać w czerep.Chyba że wolą wodę z basenu ;).Domyślam się ,że ludzie o których wspomniałeś,że jeżdżą do perły mieszkają blisko Kozienic.Zupełnie jak za PRL-u.Po co się męczyć i zarabiać.Może samo przyjdzie ? ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Co dalej ? 08.11.02, 19:31 Myslalem o ludziach z szeroko rozumianego regionu radomskiego. Z np.: Pionek i Zwolenia równiez ..... Odpowiedz Link Zgłoś