betty787 18.05.11, 21:54 Mam do wynajęcia dom w Czosnowie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt betty787@poczta.onet.pl 503 078 925 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefanprawo Re: Dom do wynajęcia !! 19.05.11, 10:26 kolejna zdesperowana osoba...skoro masz dom do wynajęcia to daj ogłoszenie do gazety a nie zaśmiecaj tego forum jakimś domem, którego nie możesz wynająć, bo nie ma chętnych... Odpowiedz Link Zgłoś
miu4 Re: Dom do wynajęcia !! 21.05.11, 19:40 Tak cichutko zapytam, a kto założył jednego dnia 3 (słownie: trzy) nowe wątki na temat parku w Łomiankach? A innym razem zakładał nowy wątek dla każdej ulicy z dziurami? Tak tylko pytam, retorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
betty787 Re: Dom do wynajęcia !! 22.05.11, 10:38 Nie wydaje mi się, żebym zaśmiecała forum. Myślę, że to forum jest to miejsce, gdzie można zarówno porozmawiać, wymienić się poglądami jak i dokonać wymiany. W tym przypadku, ja mam do wynajęcia dom a może na forum zajrzy ktoś, kto będzie właśnie szukał mieszkania... Nie wrzucam swojej oferty w co drugim wątku, zaśmiecając w ten sposób forum. Uważam, że Internet to jeden z wielu sposobów na umieszczenia ogłoszenia, oprócz gazet.... Reasumując, nie uważam, żebym zrobiła coś niestosownego, umieszczając tu swoje ogłoszenie nt wynajęcia mieszkania. Nota bene, nie jest to dom, którego nikt nie chce wynająć, po prostu obecni lokatorzy rezygnują, ponieważ się przeprowadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzioreks Re: Dom do wynajęcia !! 22.05.11, 11:49 A wg. mnie forum jest bardzo odpowiednim miejscem na takie ogłoszenia. Temat dotyczy okolicy Łomianek, więc nie rozumiem oburzenia. Jak ja bym szukała domu do wynajęcia, to wolałabym się dowiedzieć o ofercie przez forum, a nie przez biuro nieruchomości, które zabierze swoją prowizję. Miłej niedzieli wszystkim niezdesperowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Dom do wynajęcia !! 22.05.11, 11:55 Oczywiście Betty, że nie zrobiłaś nic niestosownego i forum jest właśnie miejscem do m.in. takich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
betty787 Re: Dom do wynajęcia !! 22.05.11, 13:26 Dziękuję za poparcie. Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania i wyrażenia swojej opinii i tego nie neguję. Dziękuję jednak tym, którzy zadali sobie trud, by stanąć po mojej stronie:-) Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Dom do wynajęcia !! 22.05.11, 15:49 nie przejmuj się. Stefan tak ma. Jego zdnaiem na forum powinno się pisac tylko o osiedlu Ronsona i develeporach, którzy coś tam z podmurówkami źle robią . Ale przecież się nie damy :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzad Re: Dom do wynajęcia !! 25.05.11, 22:32 A może by tak załozyc jeden zbiorczy wątek - Ogłoszenia. Własnie w celu niezaśmiecania forum. Chociaż i tak popieram jadzioreksa i esscorta, ze od tego forum jest. Na taki watek ogłoszeniowy to sam bym cos bez krępacji wrzucił, mając pewność, że nikt urazony się na mnie nie wywnętrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Dom do wynajęcia !! 25.05.11, 23:27 ale nie zaśmiecać czego??? Tych pseudo-"politycznych" awantur, ubliżania, wyzwisk, kłamstw, manipulacji? Moim zdaniem takie wątki praktyczne, na temat konkretnych problemów są ważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Dom do wynajęcia !! 26.05.11, 10:57 Po pierwsze to forum dotyczy Łomianek a nie Czosnowa więc idąc twoim złym moim zdaniem tokiem rozumowania to forum nie jest przeznaczone dla Czosnowa więc już tutaj zaśmiecasz je pisząc nie na temat. Po drugie to forum nie jest przeznaczone dla pseudo-reklamodawców w tym względzie możesz dać ogłoszenie w miejscach do tego celu przeznaczonych a nie na forum dla mieszkańców Łomianek... Po trzecie takie pseudo reklamy mają odwrotny skutek.. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzioreks Re: Dom do wynajęcia !! 26.05.11, 12:35 Myślę, że forum nie jest też przeznaczone dla pseudo polityków... wpisy o dziurach na kolejnych ulicach też nie każdego interesują. Może stworzyć jakieś alternatywne forum Łomianek bo na tym są wielce poważne dyskusje na każdy możliwy temat. Kiedyś zapytałam o cukiernie, a skończyło się na dyskusji o wypalaniu traw (?)... proponuję więcej relaksu na łonie jakże pięknej łomiankowskiej natury. Może wtedy mniej spięcia będzie w rozmowach na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Dom do wynajęcia !! 26.05.11, 12:51 jadzioreks myślę,że to forum nie jest przeznaczone dla zdesperowanych posiadaczy domów, którzy nie mogą ich sprzedać tylko dla mieszkańców Łomianek w celu wymiany poglądów i spojrzenia na sprawy łomiankowskie a nie dla tych,którzy mają kłopoty ze sprzedażą swojego domu oraz nie dla tych,którzy mają kłopoty z ich wynajęciem...kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzioreks Re: Dom do wynajęcia !! 26.05.11, 13:00 Na szczęście nie Ty decydujesz co można pisać na forum, a dzięki Twoim komentarzom ogłoszenia są wiecznie na pierwszych miejscach na liście tematów forum :) Tak więc myślę, że ogłaszający powinni Ci właściwie podziękować! Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Dom do wynajęcia !! 26.05.11, 14:25 hehe może i posty są na pierwszych miejscach,ale pisane nieudolnie stanowią anty reklamę więc nie rób sobie nadziei w ten sposób swojego domku nie sprzedaż jadzioreks..aha i porszę o nie zaśmiecanie forum przez zdesperowanych sprzedawców...jak sprzedajecie dom to dajcie ogłoszenie w miejscach do tego przeznaczonych,ojej zapomniałem,że takie ogłoszenia na portalach kosztują...heheh Odpowiedz Link Zgłoś
hornet-lom Re: Dom do wynajęcia !! 26.05.11, 16:11 stefanprawo napisał: > hehe może i posty są na pierwszych miejscach,ale pisane nieudolnie stanowią ant > y reklamę więc nie rób sobie nadziei w ten sposób swojego domku nie sprzedaż ja > dzioreks..aha i porszę o nie zaśmiecanie forum przez zdesperowanych sprzedawców > ...jak sprzedajecie dom to dajcie ogłoszenie w miejscach do tego przeznaczonych > ,ojej zapomniałem,że takie ogłoszenia na portalach kosztują...heheh ,,Porszę,, czyżby to chodziło o nazwę samochodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
white_vista Re: Dom do wynajęcia !! 26.05.11, 11:38 Po pierwsze - opiekun tego forum Sibellus powinien zalozycwatek staly który bedzie wyswietlany na górze pt " Ogloszenia łomiankowskie" czy cos w tym stylu. Na innych forach gazety.pl takeoi stałe wątki funkcjonują od dluższego już czasu. Wtedy unikniemy lamentów o "zaśmiecaniu" forum chociaz czasem jak tu zaglądam to chętniej czytam własnie te "ogłoszeniowe" posty niz zażartą pyskówke między zwolennikami jendych a przeciwnikami drugich.... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Dom do wynajęcia !! 26.05.11, 13:10 white_vista napisała: czasem jak tu zaglądam > to chętniej czytam własnie te "ogłoszeniowe" posty niz zażartą pyskówke między zwolennikami jendych a przeciwnikami drugich.... I chyba nie jesteś w tym odosobniona. Odpowiedz Link Zgłoś
hornet-lom Re: odosobnienie? 26.05.11, 16:33 Jestem ciekawa,do której z grup ty escorcie się zaliczasz? Starasz się uchodzić za bezstronnie obiektywnego. Ale im bardziej się starasz, tym mniej ci to wychodzi. Lepiej pozostań przy szklaneczce swojej ulubionej moonshine. Odpowiedz Link Zgłoś