Dodaj do ulubionych

Nowa łódż dla OSP Łomianki

16.11.11, 16:53
Dziś burmistrz Dąbrowski na parkingu ICDS oficjalnie przekazał prezesowi OSP łódż płaskodenną
która będzie wykorzystywana w czasie powodzi.
To ja mam propozycję dla OSP celem wypróbowania w/w łodzi załadować na nią
wszystkich burmistrzów, sekretarzową z całym inwentarzem z Nowego dworu i
spuścić w dół Wisły.
Obserwuj wątek
    • obserwatorka1947 Re: Nowa łódż dla OSP Łomianki 16.11.11, 17:15
      Czekałam na to zjawisko przy budynku OSP. Żałuję,że nie wysłuchałam przemówień.
      Neptun666 popieram .
      Zapewne byłaby ciekawa wycieczka z przerwą na lancz w Nowym Dworze.
      • tfoje_lom Re: Nowa łódż dla OSP Łomianki 16.11.11, 17:17
        A bilet dla tego tatałajstwa - bezpowrotny.
      • neptun6666 Re: Nowa łódż dla OSP Łomianki 16.11.11, 20:01
        obserwatorka1947 napisała:

> Czekałam na to zjawisko przy budynku OSP. Żałuję,że nie wysłuchałam przemówień.
        > Neptun666 popieram .
        > Zapewne byłaby ciekawa wycieczka z przerwą na lancz w Nowym Dworze.

>>Masz oryginale na myśli wszystkich Burmistrzów z nowożytnej historii Łomianek?
        Ze świtą ,czy sote?
      • neptun6666 Re: Nowa łódż dla OSP Łomianki 16.11.11, 20:02
        obserwatorka1947 napisała:

> Czekałam na to zjawisko przy budynku OSP. Żałuję,że nie wysłuchałam przemówień.
        > Neptun666 popieram .
        > Zapewne byłaby ciekawa wycieczka z przerwą na lancz w Nowym Dworze.

>> z przerwą na lunch , czy na lincz?
        • rafalbula Re: Nowa łódż dla OSP Łomianki 17.11.11, 01:16
          wszystko odbyło się szybko, sprawnie, bez zbędnych przemówień, lunchy i linczy :P upolitycznianie tego faktu zupełnie nie ma sensu ponieważ akurat z polityką ma to niewiele wspólnego.
          Przemówień nie było, bo niby po co. Łódź jest, na wszelki wypadek, oby społeczeństwu naszej gminy musiała służyć jak najrzadziej.

ps. "zjawisko" odbyło się przy ICDS a nie przy budynku OSP, który z racji rozbudowy nie za bardzo na to pozwalał
          • labes Re: Nowa łódż dla OSP Łomianki 17.11.11, 10:19
            rafalbula napisał:

> wszystko odbyło się szybko, sprawnie, bez zbędnych przemówień, lunchy i linczy
            > :P upolitycznianie tego faktu zupełnie nie ma sensu ponieważ akurat z polityką
            > ma to niewiele wspólnego.

Na mnie łódź robi wrażenie Arki Noego. Myślę, że słusznie bo włodazarze już powinni się pakować na pokład. Czas tyka a miejsc pomimo wielkości łodzi nie za dużo.
            • neptun6666 Re: Nowa łódż dla OSP Łomianki 17.11.11, 14:29
              labes napisał:

> rafalbula napisał:
              >
              > > wszystko odbyło się szybko, sprawnie, bez zbędnych przemówień, lunchy i l
              > inczy
              > > :P upolitycznianie tego faktu zupełnie nie ma sensu ponieważ akurat z pol
              > ityką
              > > ma to niewiele wspólnego.
              >
              > Na mnie łódź robi wrażenie Arki Noego. Myślę, że słusznie bo włodazarze już pow
              > inni się pakować na pokład. Czas tyka a miejsc pomimo wielkości łodzi nie za du
              > żo.
              >>wystarczy pewnie dla dwóch pozostałych w spadku po WP . Pana T i pana.K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka