Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Centrum alarmowe Warty-Katowice

18.09.09, 22:15
    Cześć. W środę wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną w Warcie. Pani, która
    poinformowała mnie o niej przez telefon, powiedziała, że bedzie to rozmowa +
    rozwiązywanie zadań na komputerze. Czy ktoś orientuje się o co pytaja i jak
    wygląda ten test? I czego wymagają ze znajomości komputera?
    Nie wiem czego się spodziewać.
    dziękuję za każde info...
    pozdrawiam M
    Obserwuj wątek
      • Gość: hmmm Re: Centrum alarmowe Warty-Katowice IP: *.chello.pl 20.09.09, 00:30
        W Lublinie "testowali" z worda. Albo nalezalo napisac dany tekst przy uzyciu
        okreslonej czcionki, marginesow etc.,albo nalezalo kawalki tekstu ulozyc w
        spojna calosc. Latwe, jesli sie nie zestresujesz;)
        Potem krotka rozmowa i tyle:)

• Gość: hubabuba Re: Centrum alarmowe Warty-Katowice IP: *.chello.pl 21.09.09, 17:44
        byłam dzisiaj na takiej rozmowie, najpierw kobieta (b. miła) opowiedziała mi na czym ta praca ma polegać, potem zadawała mi standardowe pytania typu:doświadczenie zawodowe, trudny klient, oczekiwania finansowe itp. Potem był ten tekst do "sklecenia" w wordzie, czas 15 min , sprawdzić błędy ortograficzne, polikwidować kursywę, pogrubienie, tabele, kolorowy druk itp. nie było tak źle, powodzenia życzę, ja czekam na tel od nich
      • Gość: hubabuba Re: Centrum alarmowe Warty-Katowice IP: *.chello.pl 22.09.09, 10:05
        ważne jest też o jakie stanowisko się ubiegasz-bo pewnie wtedy rozmowy i testy na komputerze się różną
      • Gość: stefcia Re: Centrum alarmowe Warty-Katowice IP: *.chello.pl 30.09.09, 18:45
        byłeś na drugiej rozmowie w CAW tam na ul.Murckowskiej? o co cię pytali i czy dostałes juz odpowiedź?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka