krasny_staw2 26.09.09, 13:16 Należę do osób z bardzo niskimi kwalifikacjami zawodowymi. Czy tak jak ja też wstydzicie się,że macie tak niskie kwalifikacje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tolek Re: wstyd a niskie kompetencje IP: 89.72.32.* 26.09.09, 13:45 Nie wstydzimy sie, tylko podnosimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: wstyd a niskie kompetencje IP: *.chello.pl 26.09.09, 20:52 curwa ja należe do osób o wysokich kwalifikacjach . tytuł mgr uniwersytet panstwowe (a nie kupione u prywatnych bo każdy to wie- )!) i też nie mam pracy Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: wstyd a niskie kompetencje 27.09.09, 10:28 To sa bardzo wysokie kwalifikacje?! A oprocz tego jakas praktyka, jezyki, nieprzecietne umiejetnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: wstyd a niskie kompetencje 26.09.09, 21:13 A nie możesz zrobić coś w tym kierunku aby podnieść te kwalifikacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: wstyd a niskie kompetencje IP: *.chello.pl 26.09.09, 21:16 ale co curwa mać?> przecież już studia w tym właśnie curwa kierunku skończyłem . czy wam naprawde trzeba łby oddupić żebyście ćwoki zaczeli myślec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: wstyd a niskie kompetencje IP: 89.72.32.* 27.09.09, 11:10 skoro po tylu studiach nie masz pracy, to widocznie Ty nie umiesz myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Re: wstyd a niskie kompetencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 08:45 Gość portalu: vvvv napisał(a): > przecież już studia w tym właśnie curwa kierunku > skończyłem . To na razie masz wiedzę ale nie kwalifikacje :) A poziom wypowiedzi masz na poziomie gimnazjalisty już drugi raz zimującego w I klasie gimnazjum nieelitarnego Odpowiedz Link Zgłoś