Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca dla studentów

IP: *.pl 05.02.02, 18:47
    uważam, że pracy dla studentów jest pełno. Każdy, jeżeli NA PRAWDĘ potrzebuje
    pieniędzy i ma choć trochę oleju w głowie mógłby znależć jakąś chociażby
    dorywczą pracę. Jeżeli nie może jej w żaden sposób znależć, to wg mnie ma albo
    przerost, albo brak ambicji. Pozdrawiam wszystkich żaków pracowitków :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: frodo Re: Praca dla studentów IP: 209.114.223.* 06.02.02, 13:03
        Nie do końca się z tym zgodzę, aczkolwiek dla studentów pewnych kierunków
        zwłaszcza w Warszawie tak właśnie to wygląda :)
      • kostas Re: Praca dla studentów 13.02.02, 13:32
        zwłaszcza studenci kierunków humanistycznych mogą przebierać w ofertach...
        jestem na czwartym roku i co jakiś czas powracam do (mniej lub bardziej
        intensywnego) rozglądania się za możliwością dorobienia, ale bez znajomości
        zostaje mi tylko dawanie korepetycji.
        PS. naprawdę pisze się razem
      • wojciech777 Re: Praca dla studentów 04.03.02, 12:50
        Nie zgodzę się, że pracy jest pełno. Powiedz szczerze, że chodzi ci o totalnie
        banalne prace w stylu barmana, lub roznosiciela ulotek. Jednak jaki to ma sens,
        i jaki wkład w doświadczenie zgodnie z kierunkiem studiów, a tym samym w Twój
        przyszły zawód? Uważam, że tutaj brak ambicji nie ma nic do rzeczy, po prostu
        nie ma na rynku ofert odpowiadających szukającym pracy.
      • holy Re: Praca dla studentów 13.03.02, 20:10
        Szczerze zostalam zaskoczona Twoim listem, poniewaz jak do tej pory nie
        spotkalam sie z nadmiarem pracy dla studentow.
        Ale ciesze sie natomiast z tego, ze go przeczytalam i widze, ze jest ktos kto
        ma inne doswiadczenia w tej dziedzinie.
        Dlatego prosze badz tak uprzejma i oswiec mnie w jaki sposob (konkretnie-bez
        ogolnikow) moge znalezc sobie prace bedac na studiach dziennych. Moze zabrzmi
        to banalnie ale zalozmy, ze "nigdy tego nie robilam" ;)wiec nie mam zielonego
        pojecia o skutecznych metodach. Wykluczam oczywiscie takie sposoby jak
        znajomosci czy kontakty rodzinne tudziez inne(...) oferujace potencjalnym
        pracownikom zajecie "na tacy"...
        Z gory dziekuje i pozdrawiam.
      • bartekz1 Re: Praca dla studentów 30.09.02, 21:40
        Gość portalu: kitka napisał(a):

> uważam, że pracy dla studentów jest pełno. Każdy, jeżeli NA PRAWDĘ potrzebuje
        > pieniędzy i ma choć trochę oleju w głowie mógłby znależć jakąś chociażby
        > dorywczą pracę. Jeżeli nie może jej w żaden sposób znależć, to wg mnie ma
        albo
        > przerost, albo brak ambicji. Pozdrawiam wszystkich żaków pracowitków :)

Jeśli tylko pod terminem "przerost ambicji" nie masz na myśli pracy rozdawacza
        ulotek po 4 zł./godzina to bardzo chętnie zapiszę się na taką dorywczą
        pracę:))) Jeśli możesz mnie oświecić, to napisz proszę o tym na forum:)))

Bartek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka