Gość: kasia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.04, 11:39 Czy ktoś zna firmę Work Service???? Chodzi mi o potwierdzenie jej wiarygodności... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3A Re: Work Service - Czy ktoś zna? IP: 164.143.240.* 23.01.04, 18:15 jest to popularna firma oferujaca prace tymczasowe, a wlasciwie cos co sami nazywaja leasingiem pracownikow: daja Ci umowe zlecenia a Ty pracujesz dla kogos innego. Nie oczekuj za wiele, bo zwyczajowo takie prace to minimalne zarobki i zero socjalu. co do firmy, to jest zdecydowanie nieprzejrzysta finansowo, kilkukrotnie powiekszala wlasny kapital przez aport udzialow/akcji innych spolek etc. Nie wiem jakie sa powody takiego pompowania kapitalu, ale to zwykle nic dobrego. W najlepszym przypadku "duze ego" wlasicieli. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
23aniak Re: Work Service - Czy ktoś zna? 25.01.04, 20:43 Ja tez nie polecam to wyzysk pracowników koledzy pracuja tam gdzie ja ale sa zatrudniani przez work service a ja przez TRW ta sama praca a placa i swiadczenia kolosalnie mniejsze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tavola bez komentarza 26.01.04, 18:55 z forum Radomia Autor: wata1 Data: 17.01.2004 18:13 ------------------------------------------------------------------------------- - Miałam z nimi do czynienia tylko raz (na szczęście) i do tej pory nie mam zapłacone za wykonaną prace,czekam na nie już pół roku!!!. Jeżeli ktoś jest w podobnej sytuacji, odezwijcie się, wiem że nie tylko ja zostałam w ten sposób wykorzystana i oszukana. Nie podpisujcie z nimi żadnych umów, nie pracujcie dla złodzieji!!! Do dzisiaj nie widziałam pieniędzy, nie mam żadnej umowy (była wykonana tylko w jednym egzemplarzu), trzymajcie się od nich jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś