Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Uznanie tytulu Chartered Engineer przez PIIB

10.12.09, 15:28
    Czy jest moze ktos kto przeszedl juz droge uznania przez PIIB tytulu Chartered Engineer wydanego przez jedna z organizacji z Wysp typu ICE czy IEI lub podobna przez PIIB?
    Oczywiscie regulamin PIIB odnosnie uznawania znam. Chodzi o to jak to wyglada w praktyce i czy osoba ta lub te osoby uzyskaly uprawnienia w takim zakresie jak sie staraly. Czy CEng pozwala na uzyskanie uprawnien w kierowaniu robotami wykonawstwie?
    Obserwuj wątek
      • ptaq1979 Re: Uznanie tytulu Chartered Engineer przez PIIB 13.01.10, 22:00
        Witam,
        Mam ten sam problem. W zeszłym roku uzyskałem chartera w IEI i teraz
        chciałbym uzyskac polskie uprawnienia. Nie mam ochoty wydawac ponad
        1500pln nie wiedzac jaki bedzie skutek. Jakbys cos sie dowiedzial pisz
        na priva: ptaq79@gmail.com
        Pozdrawiam
        • klaudiusz76 Re: Uznanie tytulu Chartered Engineer przez PIIB 14.01.10, 14:18
          A tak trudno napisac oficjalne pismo do PIIB?

Oni nie gryza i odpowiadaja dosc chetnie i wyczerpujaco.
        • odi1979 Re: Uznanie tytulu Chartered Engineer przez PIIB 15.12.10, 11:38
          Witam
          Mam problem z uzyskaniem potwierdzenia mojej praktyki zagranicą przez osobę z Irlandzkimi uprawnieniami Izby Inż. Budownictwa. Muszę potwierdzić praktykę a były pracodawca z Irlandii mnie olewa i teraz muszę znaleźć kogoś na własną rękę. Oczywiście nic za darmo. gdyby znalazł się chętny to proszę o kontakt: qqqwwe2@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka