Gość: ckw IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.01.05, 23:11 Jak w temacie, niedlugo planuje wystartowac z wlasna firma, prosze o prade-gdzie najlepiej zalozyc firmowy rachunek bankowy? Zeby nie zzerali co miasac za duzo kasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rkpior Re: GDZIE NAJLEPSZE WARUNKI KONTA FIRMOWEGO??? 27.01.05, 06:54 z calej gamy produktow na rynku proponuje mBank: prowadzenie za darmo, przelewy po 1zl, do ZUS i US przelewasz za darmo. Jak potrzebujesz dalszych porad pisz smialo rkpior@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hinet Re: GDZIE NAJLEPSZE WARUNKI KONTA FIRMOWEGO??? 27.01.05, 09:03 Ja mam w mBanku i na dzień dzisiejszy zgadzam się z tą opinią. Niemniej jednak są inne, duże opłaty, które w niektórych sytuacjach mogą być niekorzystne. Np. opłaty 5 zł za każde potwierdzenie. Zanim podejmiesz decyzję przeczytaj dokładnie tabelę opłat. Poza tym brak subkont dewizowych. Ja nie narzekam, ale to charakter mojej działalności jest taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grepio Re: GDZIE KONTO FIRMOWE??? IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 27.01.05, 08:39 zgadzam się, że mBank jest najkorzystniejszy, możesz rozważyć również pozostałe banki internetowe (nie banki: z dostepem do internetu!no może oprócz LUKAS`A) różnice nie są tak kolosalne; natomiast wszystko zależy od tego jakich usług bankowych będziesz potrzebował pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckw wielkie dzieki,popytam zatem w mBanku IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.01.05, 14:21 Dziekuje za rady; mam nadzieje tylko ze nie pracujecie w mBanku :-)))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: GDZIE NAJLEPSZE WARUNKI KONTA FIRMOWEGO??? IP: *.238.115.180.adsl.inetia.pl 28.01.05, 13:49 jA MAM W MBANKU -PŁACIMY 8 ZŁ ZA PROWADZENIE KONTA - BANK TEN MA DOBRĄ OFERTĘ DLA PRZEDSIĘBIORCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
e-mentor.pl Sprawa prosta. Wejdź na www.e-mentor.pl 28.01.05, 18:35 na e-MENTOR.PL - znajdziesz -porównanie ofert banków (Kredyty,Konta bankowe,Karty kredytowe...) ...najlepsze bezpłatne doradztwo finansowe Tabele,zestawienia. www.e-mentor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e-mentor.pl proponuję rozejrzeć się na <a href="http://www.e-mentor.pl" target 02.02.05, 22:33 Proponuję rozejrzeć się na www.e-mentor.pl Znajdziesz tam porównanie wielu ofert banków wg. różnych kryteriów. Pomaga w wybraniu najodpowiedniejszej opcji. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś