Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca po liceum

19.02.10, 12:35
    Witam. Jestem nowy na forum. W kwietniu ubiegłego roku skończyłem liceum. Profil (wojskowy), który wcześniej wybrałem okazał się być trefnym wyborem. Niestety opamiętałem się za późno i przyszło mi ukończyć taka właśnie a nie inną szkołę. Żałuję swojej decyzji, gdyż teraz po prawie roku nie mam pojęcia co ze sobą zrobić. Myślałem o studiach, jednak sprawa finansowa i brak określonego kierunku odsunęły mnie od tego pomysłu. Owszem jest wyście z sytuacji, niestety służby mundurowe mnie nie kręcą właśnie przez tą szkołę. Myślałem o pracy przedstawiciela handlowego. Jednak nie wiem czy będę w stanie podołać zadaniu. Co poradzilibyście w mojej sytuacji?
    Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
    Obserwuj wątek
      • one-bezpomyslu90 Re: Praca po liceum 19.02.10, 12:42
        Zapomniałem dodać. Jestem dyspozycyjny, otwarty na propozycję, uparty w dążeniu
        do celu, jednak czasem ciężko utrzymać mi nerwy na wodzy. Czy wg was praca PH to
        dobry pomysł? Jak kształtują się zarobki? Wiem, że na początku, w dodatku tylko
        po liceum jakie ukończyłem na kokosy nie mam co liczyć. Odbywałem także staż
        jako recepcjonista, ale to tylko z przyczyn losowych ( oferta z UP).
      • Gość: . moze jako mieso armatnie ? IP: *.chello.pl 19.02.10, 16:57
        tak ci sie podoba wojsko to moze lec do afganistanu powalczyc
        • Gość: j niektórzy naprawdę mają wodę we łbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 19:10
          Nie umiałeś nawet przeczytać, co ci napisał autor wątku, ale skądś wymyśliłeś że
          mu się wojsko podoba.
      • marian446 Re: Praca po liceum 19.02.10, 17:22
        Jeśli jesteś z dużego miasta, to proponuje podzwonić po firmach budowlanych, bo
        mogą potrzebować pomocnika lub chętnych do wyuczenia w zawodzie. Ewentualnie UP
        prowadzą takie kursy za darmo. Lepsze to juz starta czasu na pseudo studiach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka