Gość: Sofia IP: 195.187.84.* 23.02.04, 14:25 Zartudnili mnie, zaczynam od marca. Może ktoś już pracował w tej firmie? Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sofia Re: Telematketerka w PCM IP: 195.187.84.* 23.02.04, 16:16 nikt tam nie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Telematketerka w PCM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 16:25 Mnie tez kiedys tam zatrudnili (tam chyba kazdego zatrudniaja), ale szybko ucieklam, bo to nie bylo to, czego szukalam. Nie wiem, jak sie tam innym pracuje, wiec opinii wystawiac nie bede. Wszystko zalezy od tego, co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofia Re: Telematketerka w PCM IP: 195.187.84.* 23.02.04, 17:19 pytanie, czy są wypłacalni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Telematketerka w PCM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 12:11 Wyplacalni chyba sa, przynajmniej byli poltora roku temu. Niektorzy, co tam pracowali, chwalili sobie... Tylko, ze chyba umowy jakiejs konretnej nie ma, a stawki tez nie sa godzinowe, ale to pewnie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Telematketerka w PCM 24.02.04, 13:09 A mozesz namiar na nich mi podac na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Do "Sofia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:42 Czy mogłabyś mi powiedzieć, jak jest na rozmowie, o co pytają? Słyszałam też o krótkim teście znajomości klawiatury?? Bedę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofia Re: Do Nelka IP: 195.187.84.* 04.03.04, 08:37 Najpierw przyszła pani i opowiedziała co nieco o firmie, potem rozdała ankiety, które w ciągu 20 min musieliśmy wypełnić, a potem każdy osobno był proszony na rozmowę kwalifikacyjną. Mnie pytali o: jak zachowałabym się gdyby oburzony klient chciałby rozmawiać z dyrektorem?; moje zainteresowania?; czy łatwiej jest coś sprzedać przez telefon, czy bezpośrednio?; jakie mam doświadczenie w telemarketingu? . Rozmowa trwała niecałe 5 min. Potem kazali czekać na kontakt i jeśli kogoś wybrali to zapraszali na dwudniowe szkolenie, bezpłatne oczywiście. Nie sprawdzali znajomości klawiatury. Pewnie uważają, że jeśli już ktoś chce sie podjąć takiej pracy, to znajomość klawiatury jest oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Wielkie dzięki za cenne informacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 11:15 Odpowiedz Link Zgłoś