Gość: tp ditel IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 20:59 proszę o szczególy pracy w tej firmie szczególnie chodzi mi o osoby które pozyskują reklamodawców. o co chodzi z tymi dwoma tygodniami bez umowy ( szkolenie). dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tp ditel Re: TP DITEL CZY KTOS PRACOWAŁ ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.02.04, 09:18 ludzie poratujcie w potrzebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: TP DITEL CZY KTOS PRACOWAŁ ? IP: 217.113.234.* 29.02.04, 16:20 o wlasnie mialam napisac take samo zapytanko, bo ja tez zaczynam to tzw. szkolenie w tej firmie, i tez w sumie nic nie wiem....tylko tyle,ze to szkolenie wchodzi juz w Twoja prace w firmie, kasa to w sumie drobna podstawa a reszta to prowizje z kontraktów, ale tez nie mam pojecia w jaki sposob naliczane...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n.p. Re: TP DITEL CZY KTOS PRACOWAŁ ? IP: 82.139.13.* 01.03.04, 11:26 Pracowałem w TP Ditel, jest to praca ciężka, tylko nielicznym udaje się w niej zapuścić korzenie. Aby w niej się zadomowić naprawdę trzeba lubieć pracę od 7.30 do 18.00 lub dłużej i to na najwyższych obrotach. Praca z klientem w terenie. Codzienne sprawdzanie kierowników ze szczegółami. Na wszystko sobie trzeba zasłużyć, nic ci się nie należy, no może kawa po ciężkim dniu pracy. Szkolenie dwutygodniowe jest naprawdę dobre, mi osobiście dało bardzo dużo, ale niestety w pracy wytrzymałem trzy tygodnie. Mam rodzinę i nie chciałem jej zaniedbać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: TP DITEL CZY KTOS PRACOWAŁ ? IP: *.toya.net.pl 01.03.04, 12:56 MAm jeszcze jedno pytanko, jak z zarobkami? wiem,ze jest podstawa, nieduża, ale jak z tymi prowizjami? wiesz mozna pracowac długo ( ja nie mam jeszcze rodziny), ale czy to sie przekłada na kase? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tp Re: TP DITEL CZY KTOS PRACOWAŁ ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 19:33 teraz juz wiem. podstawa na okresie probnym 1200 brutto. potem 1000 pln. szkolenie tygodniowe zadna rewelka. praca od 8 - 16 oficjalnie. dziennie 5 wizyt. jesli ktos pracował niech napisze czy ciezko pozyskiwac reklamy od " potencjalnych klientów". pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narzuta Re: TP DITEL CZY KTOS PRACOWAŁ ? IP: 80.51.247.* 08.03.04, 18:30 hej. pracuje juz 6miesiecy w ditelu. szkolenie jest spoko. podstawa caly czas jest taka sama i po okresie probnym sie nie zmienia. ze spotkaniami roznie bywa. czasami 1 wystarczy aby dzionek miec ok a czasami zapier....sz jak dziki i nic tylko nasłuchasz sie i juz...przechlapane. konkurencja spora pf i pkt. szacunek dla tych ksiazek ale osobiscie wole pf niz pkt, latwiej sie po nich podpisuje. popracujecie a zobaczycie jak jest w realu. cale te forum o ditelu to tylko czesc prawdy. kazdy stara sie jak moze,pf i pkt tez nie sa swiete a kazdy musi miec wynik wiec czasami ludzie chwytaja sie roznych metod...nie zawsze uczciwych....jak w calej polsce. ksiazka jest coraz lepsza ale wszystko zalezy od podejscia...a czasami nic od was nie zalezy, niezaleznie jak byscie sie starali.... jednym slowem dobra szkola.... pozdrawiam..papa Odpowiedz Link Zgłoś