Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JA STĄD SPADAM

03.03.04, 14:09
    Mam pytanie do Was odnośnie komemntarzy do artykułu GW pt.'Ja stąd spadam'.
    Artykuł juz 'zniknął'czy mozna odszukac i gdzie komentarze do niego?
    Obserwuj wątek
      • tangerin Re: JA STĄD SPADAM 03.03.04, 15:03
        Cze Fasolka!
        Znajdz sobie na forum u Asi poscik Izy z 01.03 bodajze pt (bez)troski kraj, ona
        podala tam linka do tego artukulu, wszystko dziala, przed chwila sprawdzalam.
        A komentazy nie czytalam;)
        • fasolencja Re: JA STĄD SPADAM 03.03.04, 15:34
          dzięki ardzo Tangerin.
          A czemu to nie czytałaś? Nie wybierasz się nigdzie zagranice?
          pozdrawiam
          fasolka
          • tangerin Re: JA STĄD SPADAM 03.03.04, 16:00
            Nie czytalam, bo nie mam teraz czasu, zpisalam sobie na dysku na pozniej. Poza
            tym nie chce sie teraz dolowac, znam zbyt dobrze te nasza szara rzeczywistosc i
            wiem, jak bywa.
            Wybieram sie, moze nawet wkrotce, ale tylko z wizyta:) No chyba, ze mnie
            odwiedza w PL.
            jak skoncze te moje studia, to kto wie. Na razie moje plany nie wybiegaja poza
            czerwiec. Gromadze info. Jak znajde troche czasu, to podrzuce Ci pare ciekawych
            linkow, tak jak obiecalam, moze znajdziesz cos dla siebie
            Pozdrawki
            • fasolencja Re: JA STĄD SPADAM 03.03.04, 22:51
              Dzięki za informacje Tangrin a o te linki to prosilabym bardzo.
              Ja rzeczywistosc nasza tez znam, ale czytam, daje mi to wieksza orientacje co
              powinnam zrobic a co nie. Ciebie tez zachecam do lektury, szybciej wykorzystasz
              znajomych do znalezienia pracy:)
              pozdrowionka
              fasola
              • tangerin Re: JA STĄD SPADAM 04.03.04, 10:44
                HEj, poszlam za Twoja rada i zaczelam czytac, przelecialam pierwszych 300, bo
                nie chcialo mi sie wglebiac, bo chyba bym oszalała. Typowa polska zawisc,
                zadufanie, monopol na racje, antysemityzm. Dobijajace!
                A tych znajomych raczej nie wykorzystam, bo oni sa z kraju niemieckojezycznego,
                a ja po niemiecku to ni w zab i nawet nie zamierzam sie uczyc, bo mi nic nie
                wychodzi:(((((((
              • tangerin Re: JA STĄD SPADAM 04.03.04, 10:49
                Ach, zapomnialam dodac, ze Anglicy tez sa okropnymi rasistami, mam nadzieje, ze
                nie zabrzmialo jak uogolnienie, bo nie to bylo moim zamiarem. Oberwalam troche
                od zycia, i tu, i tam (mam na mysli ludzi)Czlowiek musie być przygotowany na
                wszystko. Zycze Ci owocnego poszukiwania wlasnych rozwiazan.
                Pozdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka