opposition 01.06.10, 13:17 Szkoda tylko, że te wszystkie piękne hasła pozostają w pani ustach pustymi hasłami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgoś -n-lka Ja, nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 11:05 Gratuluję i podziwiam za chęć, odwagę przeciwstawienia się "skostniałym" do niczego się nie nadającym w większości pseudo-nauczycielom (przepraszam mniejszość, która jest SUPER) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiunc Re: Ja, nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 12:58 Być może że jest to całkowicie prywatna szkoła. Gdyby to była szkoła prywatna działająca na zasadach szkoły publicznej a tym samym otrzymująca dotację oświatową to pewnie nie było by tak wesoło. Dlaczego nie pisze ilu uczniów jest w klasie, jakie są obowiązki nauczyciela, jak przebiega współpraca z rodzicami, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Ja, nauczyciel IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 18:03 nie może napisać nic o współpracy z rodzicami bo coś takiego w tej szkole nie istnieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany dziadostwo 07.06.10, 18:41 prywatne szkoły, prywatne uczelnie, prywatne gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jota Ja, nauczyciel IP: *.toya.net.pl 14.06.10, 08:51 Przeczytałam. Mam pytanie - jak powinien się zachować n-l, któremu na pierwszej lekcji dziecko (16-letnie), mówi: s...laj, stara k...o. Bo ja mam w szkole takie sytuacje. No, ale to publiczne gimnazjum na Bałutach (w Łodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiunc Re: Ja, nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 09:27 Bądź optymistką i miej nadzieję że taki gnój trafi do prywatnej szkółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Ja, nauczyciel IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 18:07 a jak ma zachować się 13-latek do którego trener sportowy mówi: "chodź tu, nie wku....wiaj mnie"? Dokładnie taka scena miała miejsce w szkole Pani Buśkiewicz-Piskorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivasprawiedliwa Ja, nauczyciel IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 17:48 My tez niestety z wielka szkoda moralna dla naszego dziecka dalismy sie nabrac na piekne, ale jak sie pozniej okazalo puste slowa pani dyrektor. Broszura opisywala szkole marzen, rzeczywistosc jest zupelnie inna. Czesto zmieniajacy sie nauczyciele, zatrudnieni w kilku szkolach, wyzywajacy swoje frustracje na uczniach, nie znoszacy ani cienia krytyki, (pani dyrektor jest tu najlepszym przykladem) zastepujacy autorytet odpowiedzialnoscia zbiorowa, krzykiem, brak szacunku dla mlodego czlowieka. Zero wspolpracy z rodzicami,(rodzice sa tylko od placenia czesnego, podwyzszanego kilkakrotnie w ciagu roku), niefunkcjonujaca Rada Uczniowska. Po prostu szkola XIX w !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Ja, nauczyciel IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 18:13 O to są jeszcze inni poszkodowani? Prywatne Gimnazjum 33 w Warszawie? Moja córka też chodziła do tej szkoły. Potwierdzam wszystko co napisała oliva. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś