t-72 10.03.04, 15:36 Witam. Jestem absolwentem 2003 r. Chciałbym zostać policjantem. Mam 2 wady: 1. brak 'pleców' 2. -4 dioptrie... Zalety: 2 faktulety, angielski, niemiecki, ogólnie wysportowany itp. Co mi radzicie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: Praca w Policji IP: 80.50.193.* 10.03.04, 15:46 Ta pierwsza wada Cie wyklucza, druga chyba też. A swoją droga jak masz dwa fkultety i znasz dwa jezyki obce to po co chcesz iść za marne grosze do policji, nie lepiej wyjechac z Polski albo poszukac pracy w dobrej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
t-72 Re: Praca w Policji 11.03.04, 10:41 > za marne grosze do policji, nie lepiej wyjechac z Polski albo poszukac pracy > w dobrej firmie jest wiele powodów. Podoba mi się chrakter tej pracy, wiem, że się tam nadaje. Może zabrzmi to patetycznie, ale "chcę służyć ludziom". Wyjeżdzać i myć gary, kisić się w 8 w 2 pokoje... Być traktowany jako obywatel III kategorii... jakoś średnio mi się to uśmiecha. Poszukać pracy w dobrej firmie.... Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Praca w Policji IP: 80.50.193.* 11.03.04, 11:52 jak masz dwa fkultety i rzeczywiscie znasz te jezyki to nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem pracy w dobrej firmie. Lepiej myć gary w Anglii niz tu nie pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eo Re: Praca w Policji IP: *.warszawa.mitex.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:38 a znasz jakies "dobre firmy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Praca w Policji IP: 80.50.193.* 11.03.04, 11:54 General Electric,ABB Odpowiedz Link Zgłoś
ballast Re: Praca w Policji 10.03.04, 16:00 Dziś dostałem odmowną odpowiedź na moję ofertę pracy w policji jako informatyk złożoną rok temu. Gdybym miał plecy odmówiliby mi po miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Praca w Policji IP: *.energis.pl 11.03.04, 20:42 Stary zapomnij. Tam liczą sie tylko - tak jak mówiłeś - znajomości. Rodzina i znajomi komendantów mają szanse ;-))) Lepiej poszukać czegoś innego. Zresztą masz kwalifikacje. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisu Re: Praca w Policji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 03:21 Widzicie przecież że chlop chce tam pracowac i juz. Jeden chce byc strazakiem inny kolejarzem :) Moja rada - wysylaj podania do wszystkich komisariatow, komend w okolicy - w takim promieniu jakim moglbys dojezdzac. Nie tylko w Twojej miejscowosci. Wiadomo ze jest mala szansa na dostanie sie, ale bedzie wieksza jak porozsylasz do kilku jednostek. Jesli sie uda, mimo ze bedziesz mial daleko do roboty to po pewnym czasie bedziesz mogl sie starac o przeniesienie do blizszej okolicy, lub Twojej miescowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisu Re: Praca w Policji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 03:23 ... choc nie wiem jak to bedzie z tym "teoretycznym" warunkiem jesli chodzi o wzrok. Ciezko bedzie bez plecow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babazgaga Re: Praca w Policji IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.04, 18:34 Mojego chłopa właśnie przedwczoraj odrzuciła komisja lekarska. Przeszedl testy sprawnościowe i "psycholowe" śpiewająco, ogólnie okaz zdrowia, bardzo wysportowany, a juz sam fakt że w ogóle wszczęli procedure przyjęcia swiadczy niestety o tym, że go chcieli. Pleców może nie mial zbyt szerokich, ale ichniego komendanta (miasto powiatowe) zna po prostu na dzien dobry, i ten komendant go chcial. Komisja odrzucila ze względu na wzrok, -5 dioptrii, bezwzględna dyskwalifikacja. I wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Praca w Policji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.03.04, 20:11 obecnie CBŚ poszukuje ludzi - podobno duzo osob potrzebuja. Ogloszenia wisza w komisariatach i komendach. Przejdz sie i porozmawiaj. Potrzebuja w kilku delegaturach w Polsce. Tylko jak za taka robote niebezpieczna troche mala kasa bo max 1500 zl. Sprobowac zawsze warto. Pozdrawiam i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t-72 Re: Praca w Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 10:46 Dzięki za wpisy. Nikita. Do CBŚ sie przechodzi, jak już się jest w policji. Z ulicy nie biorą. :-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
callao Re: Praca w Policji 20.04.04, 23:12 Czesc mam pytanie jak wygladaja testy psychologiczne dla kandydatów na policjanta??? Jesli ktos wie bardzo prosze o jakies dane, z gory bardzo dziekuje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macius Re: Praca w Policji IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 21.04.04, 01:00 Ty t72 toz ty jest kaleka; niewidomy i bez plecow! Tobie to tylko zpomoge a nie praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Praca w Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 16:46 oczy można teraz pięknie zoperować laserem,nie wiem tylko czy nfz to refunduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Laser i korekcja wzroku IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.04.04, 19:30 w Kanadzie zabroniono policjantom wykonywania tych laserowych zabiegow ,poniewaz po takiej operacji sa skutki uboczne , min. powaznie pogarsza sie wzrok po zmroku i policjant za kierownica jest w nocy slepy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macius Re: Laser i korekcja wzroku IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 25.04.04, 22:53 A co robia w Kanadzie na plecy? To znaczy jak ktos nie ma plecow, tak jak T72. Odpowiedz Link Zgłoś
callao testy psychologiczne???? 21.04.04, 22:13 czy naprawdę nikt nie wie jak wyglądają takie testy :( ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pt91 twardy Re: zawiodłam się na Was IP: *.acn.waw.pl 26.04.04, 21:12 "!!!!!! nie to nie" Co tak nerwowo! Wszystkich zainteresowanych zapraszam na policyjne forum na którym znajdziecie informacje dotyczące każdego aspektu służby w policji. Wstęp równierz dla cywili:www.przepisy.e-box.pl/phpbb/index.php pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Praca w Policji IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 00:32 Od maja być może będzie można pracować w Europolu. Informacje o wolnych etatach są na ich stronie internetowej. Są BARDZO poprawni politycznie, więc pewnie będą musieli zatrudnić polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Zludzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:41 Raczej dziesiec razy sie zastanowia, nim zatrudnia jakiegos Polaka, z racji dobrze znanego na Zachodzie profesjonalizmu polskich sluzb mundurowych. Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_reim Re: Praca w Policji 27.04.04, 02:40 Hmm ja znam niemiecki mam 23 lata i pracuje w sekcji kryminalnej od 2 lat i nie mialem plecow Odpowiedz Link Zgłoś
kjs13 Re: Praca w Policji 27.04.04, 12:50 A jak sie dostałes do Policji? Gdzie sie składa dokumenty? Jak wyglada nabor? Ile sie czeka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donosiciel Re: Praca w Policji IP: *.chello.pl 07.05.04, 17:56 pczytaj sobie inne jego posty gdzie pisał ze ma albo 19 albo 22 lata i inne bzdury szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=matthias_reim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donosiciel Re: Praca w Policji IP: *.chello.pl 07.05.04, 18:00 przepraszam coś się nie wysłało poszukaj w tematach: [1] Poszukuje Wolnej Kobiety może być z Dzieckiem autor: matthias_reim data: 25-04-2004 02:29 [2] Re: za to: może być z Dzieckiem autor: matthias_reim data: 27-04-2004 02:10 [3] Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 autor: matthias_reim data: 25-04-2004 23:37 [4] Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 autor: matthias_reim data: 27-04-2004 02:05 [5] sex autor: matthias_reim data: 25-04-2004 23:57 [6] Re: oto jest pytanie autor: matthias_reim data: 27-04-2004 02:13 [7] Witam Panie autor: matthias_reim data: 27-04-2004 02:27 [8] Rywin Skazany Brawo autor: matthias_reim data: 27-04-2004 02:35 [9] Re: Praca w Policji autor: matthias_reim data: 27-04-2004 02:40 [10] Poznam kobiete samotnie wychowujaca dziecko autor: matthias_reim data: 27-04-2004 06:54 Odpowiedz Link Zgłoś
anarchi Re: Praca w Policji 10.05.04, 17:01 Praca w policji jest dla debili. Gowniana praca za gowniane pieniadze. Ida same matoly jak moj znajomy, ktory nie potrafil normalnie zdac matury. Biora lapowki i ich nawet rozumiem, bo za ich pensje to mozna zyc przez tydzien ale nie przez miesiac. Zazdroszcza paly tym, ktorym sie udalo i maja kase. Ale z ichniejszym IQ to moga sobie co najwyzej pomarzyc o lepszej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś