Gość: andrzej IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 15:32 Co robić w przypadku gdy w CV są luki? Przykładowo od roku szukam pracy, czasem gdy pójdę na jakąś rozmowę ciężko mi się wytłumaczyć dlaczego tak długo nic nie znalazłem. Jak to rozwiązać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annataylor Re: Luki w CV 28.06.10, 21:05 zawsze mozesz powiedziec, ze w tym czasie wykonywales kilka umow zlecen lub o dzielo, ktore sa nieistotne w pracy, ktorej wlasnie teraz szukasz. dlatego ich nie wpisujesz :) ja tak mowie i zawsze dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
rabart Re: Luki w CV 28.06.10, 21:14 Powiedzieć że rok się szukało pracy. Jest kryzys i bezrobocie, nie wiem z czego masz się tłumaczyć tym debilom z HR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Luki w CV IP: *.ipa.com.pl 29.06.10, 15:18 jak powadzacy rozmowe jest ok to zrozumie, ja 2 razy trafilam na osoby swiadome kryzysu i szczerze przyznalam jaka jest sytuacja, one powiedzialy ze rozumieja i wynik byl w obu przypadkach pozytywny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: Luki w CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 07:55 najgorsze jest to, że ta luka się wciąż wydłuża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Luki w CV IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 11:29 można zacząć tak: wiem, że to dość nieprawdopodobna historia, ale ostatni rok spędziłem(am) w rękach porywaczy. kiedy zorientowali się, że popełnili błąd i uprowadzili nie tę osobę było już za późno i dlatego jedenaście z dwunastu miesięcy mojej niewoli spędziłem z prawdziwym celem ich akcji, bogatym biznesmenem z Bieszczad. tylko dzięki jego towarzystwu udało mi się nie zwariować siedząc w wyschniętej studni kilkanaście metrów pod ziemią, ale rzeczy które się w tym czasie działy są dla mnie zbyt trudne abym mógł wdawać się w szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Luki w CV IP: *.um.poznan.pl 30.06.10, 13:01 Powiedziec prawdę,żadne tam umowy zlecenia itd,od razu bym Cie poprosił o to byś przedstawił mi te umowy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pacior_1 Re: Luki w CV 30.06.10, 15:20 Mozna przedstawic przykra prawde w dobrych barwach. wspomniec do jakich prac sie rekrutowalo przedstawiajac swoje umiejetnosci w jak najlepszych barwach. Mozna dowiedziec sie wczsniej na temat firmy w ktorej bedziemy rekrutowani i wtracic slow kilka na ten temat. Kilka słów o pracy Odpowiedz Link Zgłoś