Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Call Center Inter Galactica Wrocław

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 18:13
    czy ktoś mógłby podzielić się jakimiś informacjami na temat pracy w tej firmie
    ? jaka atmosfera, zarobki, itp.
    i czy faktycznie są elastyczni w sensie dopasowania grafiku do zajęć na
    uczelni, czy idzie się dogadać w tej kwestii ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: terranówka Re: Call Center Inter Galactica Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 22:07
        przyłączam się do prośby o informacje ;)
        • Gość: Anonim Re: Call Center Inter Galactica Wrocław IP: 77.252.152.* 08.08.10, 00:22
          jeżeli chodzi o prace... wydaje sie ze nie meczaca bo siedzisz i rozmawiasz z
          ludzmi, ale to tylko pozory jest tam taki zap*****l ze tak sie wyraze ze glowa
          mala. jezeli chodzi o ludzi to oczywiscie atmosfera ok mlody team managerowie w
          podobnym wieku do pracownikow, tylko maly minus. po 1. praca w tej firmie
          przypomina raczej oboz pracy niz firme, to jest zwykly wyzysk na ludziach. co o
          zarobkow. Tutaj gadane nie ma nic do rzeczy bo tak naprawde to jeszcze zalezy na
          jakim jestes projekcie, ale ogolnie jedna moja regula sie sprawdza: jesli ktos
          ma zamiar cos od nas wziac to wezmie a jesli nie to nawet jakbysmy plakali przez
          ta sluchawke to i tak nei wezma. Managerowie wymagaja cudow, a czasem naprawde
          rzeczy niemozliwych a to tak na prawde nie od nas zalezy. jezeli chodzi o mnie
          to calkowicie odradzam.
          • Gość: Anonim Re: Call Center Inter Galactica Wrocław IP: 77.252.152.* 08.08.10, 00:25
            aaa i kwesta zarobkow. szczerze?? duzo zarobic sie nie da a pozatym to zalezy od
            klientow i prowizji jakie masz na danym projekcie bo na kazdym sa inne. jesli
            chodzi o orange to prowizje sa naprawde male. wiec sadze ze wiecej niz 1000
            napewno nie wyciagniesz. co do grafiku? musisz przepracowac minimum 3 dni w
            tygodniu i 2 soboty wiec czy taki elastyczny to bym nie wydaje mi sie.
      • 0tkt Re: Call Center Inter Galactica Wrocław 21.02.14, 09:56
        Ja również proszę o info ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka