Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jestem przerażona

IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.10, 17:10
    Powiedzcie jak znaleść pracę?Mam półroczne doświadczenie pracy jako recepcjonistka, oraz siedmiomiesięczne jako sekretarka w administracji publicznej..te oferty pracy, zwłaszcza te po angielsku ..przerażają mnie..Wysyłam Cv,ale nic z tego..pomocy
    Obserwuj wątek
      • Gość: sceptyk Re: jestem przerażona IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 02.11.10, 17:38
        napisz może do swojego posła?Pracy ci nie załatwi bo ma duża rodzinę ale
        moze chociaż załapiesz sie na bezpłatna konsultacje do psychiatry?zawsze to cos-lepiej jak siedziec w domu.Bądź kreatywna i dbaj o sylwetke no i wstaw sobie inplanty-zrób zdjecia i porozsyłaj moze pozwola Tobie gdzieś umyc podlogę,bo na zmywak trzeba miec kierunkowe i 2 języki
      • wycofany Nie mogę odpowiedzieć 02.11.10, 18:10
        Bo jestem bezrobotnym, bezdomnym humanistą bez żadnego źródła dochodu. Żyję z tego co wyżebram u rodziny, znajomych. I to się nazywa zaradność życiowa... :D

• Gość: e wycofany jestes moim idolem IP: *.chello.pl 02.11.10, 19:40
          he he eh
      • Gość: R Jeśli nie masz rodziny ani znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 20:25
        To jesteś bez szans.
        Ewentualnie "praca" na umowę za głodowe stawki, o ile pracodawca ci zapłaci.
        • Gość: kika Re: Jeśli nie masz rodziny ani znajomości IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 03.11.10, 08:58
          jeżeli nie zostanie wprowadzony zakaz podejmowania JAKIEJKOLWIEK pracy dla studentów studiow dziennych oraz rencistów pracy nie będzie dla normalnego obywatela,dopóki ten nie zwariuje albo zachoruje i zostanie rencistą.
          I trzeba skończyć z rozkradaniem funduszy PFRON i tzw orzecznictwem inwalidztwa do celów nie rentowych.Fundusze te nalezy przeznacyć na pomoc dla faktycznych inwalidów a nie cwaniaków-niby przedsiębiorców.Jak sie jest rencistą to trzeba leczyc sie a nie pracować a leki powinny być dla tej grupy bezpłatne -stać nas na to.
      • losiu4 Re: jestem przerażona 03.11.10, 10:43
        ale gdzie wysyłasz? Czego szukasz?

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Sales Engineer Moszna być inrzynierem spszedarzy za 6000 na renke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 11:26
        • Gość: Ciocia Dobra Rada Re: Moszna być inrzynierem spszedarzy za 6000 na IP: 94.75.124.* 03.11.10, 12:32
          Nie żebym się czepiała, ale dobrej sekretarce nie wypada pisać "znaleŚć".
          Obyś nie robiła takich rażących byków w CV i innych papierach, bo to też może odrzucać.
        • losiu4 Re: Moszna być inrzynierem spszedarzy za 6000 na 03.11.10, 14:35
          no pewnie że można. Nawet sporo wiecej niż marne 6000 można. Ale do tego trzeba mieć przez Bozię dany talent. Mało kto go ma :)

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: PCV menedrzer moszna to ci sie wygnietła od siedzenia za kułkiem IP: *.chello.pl 03.11.10, 21:16
          i stawac to ci moze jusz tylko skoda, kturą jeżdzisz
          w szczerym polu jak nie zatankujesz
          • Gość: Sales Engineer ty za to pielengnójesz moszne dyrektora spszedarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 21:20
            • Gość: PCV menedrzer zwalniam cie Marian jutro oddasz klóczyki do skody IP: *.chello.pl 03.11.10, 21:23
              z dyscyplinarką to teras cie nigdzie nie pszyjmą

no morze w MSZ ewętualnie
              • Gość: Sales Engineer Muj nowy szef jest po Politehnice tak jak ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 21:38
                Koniec z tyraniem dla idiotuf. Potraktowałem cie jako pracem rozruchowom głópcze. Hyba nie myślałeś, że wionrze s tobom jakomś pszyszłość?
                • Gość: PCV menedzęr hyba oba jesteści po politehnice w białostoku IP: *.chello.pl 04.11.10, 11:28
                  jak nie hcesz s elito po SGCH pracowac to won cieciu jeden

paczcie go inrzynierek jeden
                  na twoje miejsce jusz 30 000 CV pszyszło

won

• Gość: bezrobotna Re: jestem przerażona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 15:18
        Mój dzień wygląda tak samo.
        Portale, portale, portale, wysyłanie, wysyłanie, wysyłanie.
        Tekst Kiepskiego dla ludzmi z moim wykrztałceniem nie ma pracy jest bezbłędny.

Znalazłam szkolenie aktywne poszukiwanie pracy. Może śmiesznie brzmi ale program wydaje mi się ciekawy i w chwili obecnej nic już nie ryzykuję, nie tracę, a mogę tylko zyskać.
        Jestem z wawy i mam pytanie kto wybiera się na szkolenie z gowork.pl aktynwe poszukiwanie pracy????
        • Gość: kika Re: jestem przerażona IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 03.11.10, 16:25
          nikt sie nie wybiera bo to dla naiwniaków -a nie biorąc w takich kursach uczestnictwa przynajmniej mamy satysfakcje ze nie zrobimy frekwencji i nie damy zarobić kolesiom z wejsciami do kasy na przeciwdziałanie bezrobociu.Zamiast szpanować jako eksperci :)) i wykładowcy niech zbieraja zlom.Wtedy pogadamy.
        • ivona001 Re: jestem przerażona 04.11.10, 09:19
          Ja też o tym słyszałam!! to może być ciekawe szkolenie....i dlatego też postanowiłam się na nie wybrać :)
          Wiecie, ja znalazłam fajne oferty na www.ale-praca.com
          Powysyłałam wczoraj wieczorem kilka cv na parę interesujących stanowisk i czekam na odzew :D zobaczymy :) mam nadzieję, że ten portal jest tak skuteczny, jak estetyczny.
          • Gość: Z Re: jestem przerażona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 12:15
            Ja piernicze ale kryptoreklama. Może paru idiotów da sie nabrać.
        • losiu4 Re: jestem przerażona 04.11.10, 14:29
          a to se idź. Broni Ci kto? Natomiast tych darmozjadó od doradztwa; na zieloną trawkę. Nie futrować z pieniędzy podatmików.

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: troche_anglik Re: jestem przerażona IP: *.coopervision.eu.com 03.11.10, 16:29
        te ofe
        > rty pracy, zwłaszcza te po angielsku ..przerażają mnie..

w jakim sensie?
        • Gość: sylwia Re: jestem przerażona IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.11.10, 19:29
          Ja szukam pracy od 3 lat.
          • Gość: bezrobotna Re: jestem przerażona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 11:10
            Ja szukam od czerwca tuż po obronie i do tej pory nic.
            Cisza.
            Dlatego muszę się wszystkiego chwytać, kursy, szkolenia.
            Wybrałam szkolenie dla poszukujących pracy chociażby dlatego aby się dowiedzieć co robię nie tak, że nie mogę znaleźć pracy lub jak się bardziej dopchać do pracodawcy.
            Dodatkowo są zajęcia z angola i rozmówek po angielsku więc dodatkowy atut.
            • losiu4 Re: jestem przerażona 08.11.10, 13:11
              Gość portalu: bezrobotna napisał(a):

> Wybrałam szkolenie dla poszukujących pracy chociażby dlatego aby się dowiedzieć
              > co robię nie tak,

cóż, pozostaje mi tylko życzyć powodzenia by choć tyle się udało. Chociaż sądzac po opowieściach znajomych...

Pozdrawiam

Losiu
              • Gość: sceptyk Re: jestem przerażona IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 08.11.10, 13:19
                zawsze mozesz zostac beer cans hunter-a jak to ładnie wyglada w cv-lepiej od inzyniera sprzedazy albo
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka