cosmopolitka 13.04.04, 07:58 No prosze, a niby taka bieda w kraju: info.onet.pl/900708,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CHARLS Re: POSZUKIWANI POLACY DO PRACY NA CYPRZE IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 09:22 Bzdura dzwoniłem do FOSTERA to Pani powiedziała że z dobrym angielskim i tak jak ja z podstawowym nie mam prawa mażyć o wyjeździe na Cypr.Jak chcą z dobrym angielskim to może powinni zatrudnić anglików albo amerykanów. Chcę tam pojechać między innymi poto aby podszkolić język a jak stawiają warunki z kosmosu to nie dziwne że nie mają chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: POSZUKIWANI POLACY DO PRACY NA CYPRZE 13.04.04, 10:53 stary, a to przywaliłeś :-0) ! jeśli kiedyś pojadę na Cypr na wakacje z rodziną to wolałbym nie być obsługiwany np. w hotelu przez niedouczonego chłopaka,ktory wyjechał aby podszkolić sobie angielski, hehe. Założę się, że operatorzy hoteli domyślają się tego... Czy zatem nie mógłbyś podszkolić się w mówieniu w języku language u siebie w Skierniewicach ??? Odpowiedz Link Zgłoś