Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Odchodze z tego forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 14:08
    pelno tu troli, agresji, a teraz ktos zaczal sie pode mnie podszywac
    chcialem wywolac dyskusje na pare tematow, udalo mi sie, ale tylko czesciowo
    dyskusje na bardziej ogolne tematy majace przelozenie na nasz rynek pracy nie ciesza sie tutaj popularnoscia i uznaniem, a jesli juz, to zamiast merytorycznych wywodow, sa pelne wyzwisk

zastanawia mnie tylko dlaczego tak sie dzieje?
    czy wszyscy slepo akceptuja nasza rzeczywistosc taka jaka ona jest?
    czy tez wiekszosc ma do niej powazne zastrzezenia, ale wyznaje zasade "if you can't beat them, join them"?

no coz, chyba sie juz nie dowiem

zycze wesolych, zdrowych i spokojnych Swiat Wielkanocnych wszystkim uzytkownikom, a wiec Kaganowi, Rabartowi, wycofanemu, anniejustynie, kazjence, sundry, a takze.... ka-mi-li-789 i Anty-Socjaliscie.. (mam dobre serce) oraz wszystkim innym

dalsza moja obecnosc na tym forum jest po prostu bezcelowa

TO MOJ OSTATNI POST
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kagan Re: Odchodze z tego forum IP: *.dsl.telepac.pt 23.04.11, 14:41
        Wesolych Swiat, a nastepnych (Boze Narodzenie) to juz na 100% nie w Polsce!
        Kagan czyli lech.keller@gmail.com
      • kazjenka Re: Odchodze z tego forum 23.04.11, 18:58
        > czy tez wiekszosc ma do niej powazne zastrzezenia, ale wyznaje zasade "if you c
        > an't beat them, join them"?

Sama się mieszczę w tej grupie. Z taką postawą czuję się lepiej i tak też funkcjonuję.

W takim razie Wesołych Świąt i znalezienia pracy!
      • Gość: ANTY-SOCJALISTA s p i e r d a l a j i ch... ci w plecy na drogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 20:45
        Dorzucę jeszcze wikt i opierunek, żebyś tylko raz na zawsze zakończył tą żałosną twórczość tępego nieroba po Óniwerq.
        • Gość: ANTY-SOCJALISTA No i pomimo wszystko - Wesołych Świąt, trolliku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 20:47
      • Gość: zajączek Re: Odchodze z tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 20:53
        Precz.
      • Gość: Ciekawski Hej rabart w pod jakim nickiem powrócisz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 20:59
      • ka-mi-la789 Re: Odchodze z tego forum 23.04.11, 21:09
        Wesołych świąt. Ale w twoje odejście nie wierzę. Nie wytrzymasz długo bez pisania tu.
        • kazjenka Re: Odchodze z tego forum 25.04.11, 19:05
          > Ale w twoje odejście nie wierzę. Nie wytrzymasz długo bez pisan
          > ia tu.

@bezrobotny nie wytrzyma długo bez pisania, ale niekoniecznie tu. Może założyć bloga i się użalać.
          • ka-mi-la789 Re: Odchodze z tego forum 25.04.11, 21:08
            > Może założyć bloga i się użalać.

Ale blog trzeba gdzieś reklamować, bo społeczeństwo samo z siebie nie dowie się, że takowy istnieje, więc tak czy inaczej, gdzieś bezrobotny (a może nierobotny?) pojawiać się musi. Zresztą, na forum czy w blogu, skutek będzie ten sam: ludzie najpierw będą próbowali mu doradzać, potem zaczną opieprzać, wreszcie przestaną czytać.
      • rabatr Re: Odchodze z tego forum 24.04.11, 16:35
        > zycze wesolych, zdrowych i spokojnych Swiat Wielkanocnych wszystkim uzytkowniko
        > m, a wiec Kaganowi, Rabartowi, wycofanemu, anniejustynie, kazjence, sundry, a
        > takze.... ka-mi-li-789 i Anty-Socjaliscie.. (mam dobre serce)

A ja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka