Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Thales Group

15.06.11, 11:52
    Pracuje w branży kolejowej, dostałem propozyjce pracy w Thalesie jako zastepca kierownika budowy, [jest mi potrzebna praktyka do dalszego rozwoju:)]. Na początku ucieszyłem się ale po rozmowie z ze znajomymi z tej branży mój zapał osłabł, podobno bardzo ciżko sie tam pracuje, za śmieszne pieniądze... czy ktoś może słyszał o tej firmie??
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: rulez Re: Praca w Thales Group IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 20:37
        daruj sobie. zamiast w inzynierów inwestują w zarządzanie projektem. mają 3 nowych PM. jaja jak berety - tylko jeden z branży srk jest, drugi z budownictwa a trzeci to już legenda.budowy to chyba na oko nie widział, pewno zdobywał doświadczenie jako inzynier sprzedaży lub podobne cuś:))) totalnie bezradny i niesamodzielny za to pierwszy w "delegowaniu obowiązków". musiałbys pracować pod czułą opieką któregoś z nich. odradzam serdecznie. duzo szarpania sie za marną kase. uwierzysz ze na wszystkie tematy które mają (jestes z branzy to znajdziesz info
        mają tylko paru kierownikow budowy??? z tego na cały temat e30 1???obczaj baze - bedziesz charował jak wół w różnych miejscach polski. robota pieciu za kase jednego. jesli masz jeszcze jakies pytania to jako długoletni, mam nadzieje ze juz niedlugo, pracownik chetnie odpowiem
        • Gość: kolejarz Re: Praca w Thales Group IP: *.play-internet.pl 07.09.14, 21:06
          Jak tam dalej w Thalesie? Dalej kiepsko? Szukają teraz inżynierów/kierowników?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka