szukam_pracy_teraz 28.06.11, 15:57 ktoś pracował? coś wie o warunkach w firmie? warto czy nie warto? firma wyglada na spora, kilkanascie procent udzialu w rynku, ale jak realnie wyglada praca? -- pzdr On_czyli_Antek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szukam_pracy_teraz Re: cityboard media? 29.06.11, 12:48 halo? naprawde nikt nic nie wie? nikt nie pracowal, nie mial znajomych zatrudnionych w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: cityboard media? IP: *.cityboard.pl 05.10.11, 14:17 nie polecam, slabe warunki, telefon swoj, do klienta jezdzi sie za wlasna kase, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: cityboard media? IP: *.centertel.pl 05.05.13, 20:42 W Centrali w Warszawie ludzie otrzymują całkiem przyzwoite wynagrodzenia. Niektórzy pracują po 5, 10 lat co w innych firmach rzadko się zdarza. Owszem handlowcy nie mają samochodów służbowych, ale radzą sobie:) Minusem jest niewątpliwie konieczność prowadzenia działalności gospodarczej...Jeśli chodzi o dział handlowy, zasada jest taka sama nie masz wyników nie pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kristoff1234 Re: cityboard media? 10.01.16, 21:18 od kilku miesięcy jestem handlowcem w Cityboard Media w Warszawie i nie jest źle - nam dobrych klientów, pracuję z fajnymi ludźmi, sporo się nauczyłem, firma płaci faktury. Może bywało inaczej, ale wygląda to pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kristoff1234 Re: cityboard media? 24.01.16, 14:05 Szukają analityka. byłem na rozmowie i chyba się zdecydujemy na siebie. finansowo wygląda to dobrze, ale trzeba pamiętać o kosztach dodatkowych - trzeba założyć firmę i wystawiać faktury. Zaczynam od nowego miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś