Gość: d IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 16:43 Czy Polskę stać na kształcenie magistrów, którzy sprzedają marchewkę czy kopią rowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dcio Re: Czy Polskę stać na kształcenie magistrów? 09.07.11, 22:31 nie stac lecz dzieki temu ze koncza szkole srednia i studia wchodza na rynek pracy 10 lat pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Czy Polskę stać na kształcenie magistrów? IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 01:31 tym bardziej nas na to nie stać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcio Re: Czy Polskę stać na kształcenie magistrów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 05:31 a stac wydawanie 100 miliardow na ero 2012 podczas gdy 200 tys dzieci przychodzi i wychodzi ze szkoly glodnych albo np krsy ksiegowego 5 tys zl po ktorym bezrobotny w dalszym ciagu bedzie bezrobotny? ale co zrobic jak Polacy daja soba manipulowac jak zydzi w czasie wojny? Polacy musza odzyskac sily i wypedzic socjalistow. wciskanie kitu, ze wyksztalcenie to podstawa rozwoju gospodarki swiadczylo by ze w Polsce powinien panowac dobrobyt bo ma najwiecej wyksztalconych ludzi a bieda az piszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żydokomuna Re: Czy Polskę stać na kształcenie magistrów? IP: *.dsl.telepac.pt 10.07.11, 11:36 Czy ty pod lozkiem tez widzisz zydow i socjalistow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Appenbaum Ja widzę ich codziennie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 12:01 ...w moim łóżku, mnie i moją żonę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Ja widzę ich codziennie... IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 15:15 przecież jesteś gejem w końcu masz mgr historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żydokomuna Re: Ja widzę ich codziennie... IP: *.dsl.telepac.pt 10.07.11, 15:51 Wyraźnie mylisz goja z gejem! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żydokomuna Re: Ja widzę ich codziennie... IP: *.dsl.telepac.pt 10.07.11, 15:50 A kto z was jest Żydem, a kto Komunistą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Appenbaum Re: Ja widzę ich codziennie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 15:58 Zależy jak na to patrzeć. Jak mam ochotę na gojkę to jestem komunistą i uważam że powinna być wspólnota żon, a jak ktoś chce dmuchnąć moją to mu przypominam: "nie pożądaj żony bliźniego swego" no chyba że mam z tego jakąś korzyść. Zupełnie jak Abraham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żydokomuna Re: Ja widzę ich codziennie... IP: *.dsl.telepac.pt 10.07.11, 16:36 A co jak goj jest gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ja widzę ich codziennie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 16:40 To nie abracham przedstawiam faraonowi swoja zone jaka siostre , po czym kiedy faraon sie dowiedzial ze to nie siostra a zona poteznie opieprzyl. 600 tys zydow niemiecyy socjalisci wymordowali pod belzcem jakby 600 tys ludzi rzucilo sie na te garstke ukraincow i niemcow z batalionow karnych to moze by zginelo 600 ale 594 tys by przezylo. rzydzi ukrywajacy sie po cmentarzach mieli oferte Polakow by przeszli do partyzazntki co olewali. Ze nie wspomne zydow kolaborujacych z ruskimi co mordowali Polakow jak np w Koniuchach gdzie w czasie wojny nie wystarczylo im ze zamordowali cala wies ale wybili bydlo i psy . zobacz co z Polski zrobili socjalisci. Kiedys wystarczylo luzko polowe lub suszarka dobielizny i znajoma szyjaca pizamy by miec tak z 5 tys na miesiac a teraz ludzie sie upadlaja na umowy smieciowe za 500 zl miesiecznie. zawody dziedziczne, zakaz podejmowania pracy. w USA biedota kupuje za 500 zl samochod i zarabia jako taksowkarz a u nas musisz miec koncesje adwokaci, sedziowie doradcy prawni tlumacze przysiegli za nich wszystkich robote robia absolwencii alenie moga na swoj rachunek bo nie sa w sitwie. STOEN rozsyla roczmie kilkadziesiat tys rach za prad podobnie jak TPSA i inni, ale nie mozesz zaproponowac ze zamiast placic ok 1,5 zl podejmiesz sie roznoszenia za 7 groszy bo to prawnie zabronione. Ogorki laduja na polach i sa przeorywane a na targu za 2 zl za kg ale nie mozna kupic ich od rolnika za zlotowke i sprzedawac za 1,50 po pani GW zlikwidowala prawie wszystkie targi w Warszawie jak za Minca Bitwa o Handel, Lokale dla repliki politycznej w centrum miasta sa wynajmowane za 6 zl z m kw. a bezrobotnemu nie mozna postawic przyczepy kampingowej i sprzedawac hodogow za zlotowke socjalisci hojnie dofinansowuje przedsiebiorcow ktorzy po 2 latach po przejedzeniu dotacji biora nastepna a biedacy jak chca dzialac musza na sam poczatek placic podatki zus wat przewyzszajace ich dochody czy to nie socjalizm w czystej postaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Appenbaum Zamilcz goju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 16:47 Bo cię pozwę za antysemityzm! Wracaj pod pałac na do swojego łóżka polowego handlować rupieciami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żydokomuna Re: Zamilcz goju! IP: *.dsl.telepac.pt 10.07.11, 18:22 Aj waj, co to sie dzieje - znow Żydów chca bic w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Ja widzę ich codziennie... IP: *.dsl.telepac.pt 10.07.11, 18:21 Proponujesz dla Polski rozwiazania z XIX wieku albo z III swiata? To juz lepiej wroc do swego ukochanego, acz upadajacego 'wolnego' USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao Re: Ja widzę ich codziennie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 18:39 "> Ogorki laduja na polach i sa przeorywane a na targu za 2 zl za kg ale nie mozna > kupic ich od rolnika za zlotowke i sprzedawac za 1,50 po pani GW zlikwidowala > prawie wszystkie targi w Warszawie jak za Minca Bitwa o Handel, > Lokale dla repliki politycznej w centrum miasta sa wynajmowane za 6 zl z m kw. > a bezrobotnemu nie mozna postawic przyczepy kampingowej i sprzedawac hodogow z > a zlotowke > " Przecież bufetowa jest z opus dei więc czyni tylko dzieło boże odmieniając oblicze ziemi, tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagan Re: Ja widzę ich codziennie... IP: *.dsl.telepac.pt 10.07.11, 18:55 A co ma tu HGW do gadania? Decyduja za nia przeciez anonimowi przywodcy Opus Dei. Odpowiedz Link Zgłoś