Gość: Monika IP: 217.153.49.* 18.05.04, 15:23 mam napisać referencje dla siebie... jak to zrobić.. znacie jakieś wzory? szukałam w necie ale nie natrafiłam... jak to zrobić aby brzmiało autentycznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malwa Re: referencje- jak napisać IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 18.05.04, 15:31 sama sobie? przełożona wystawiła mi referencje takie jakie chciałam adekwatne do tego co robiłam na danym stanowisku. Nie korzystaliśmy z żadnego wzoru. Wpisała stanowisko, zakres obowiazków,umiejetnosci(zdolnosci interpersonalne itp) podsumowując,ze poleca mnie ....nasza współpraca układała się pomyślnie itp. itd. Na koncu jej podpis i prezesa firmy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: referencje- jak napisać IP: 217.153.49.* 18.05.04, 15:58 wiem,że to głupio samej sobie pisać ale jak tego nie zrobięto ich nie będę miała bo się szefowi nie chce dzięki za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
katepat Re: referencje- jak napisać 18.05.04, 19:06 www.1praca.gov.pl/abc.php?id_doc=2596 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś