Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oferta pracy (nie w sprzedaży)

12.08.11, 20:34
    Oferuję stałą pracę. Do jej wykonywania nie potrzebujesz żadnych specjalnych kwalifikacji ani doświadczenia poza maturą (studia wyższe mile widziane), gdyż ja cię do niej przeszkolę. I od razu oświadczam, że nie polega ona na sprzedawaniu czegokolwiek ani na roznoszeniu ulotek czy też innych materiałów reklamowych. Oferuję bezterminową umowę o pracę - na początek od 2 tys. zł brutto, ale już po miesiącu można będzie dostać podwyżkę. Dla osób zatrudnionych w warszawskiej centrali mojej firmy oferuję dodatek "warszawski" w wysokości 20% pensji, ale nie mniej niż 500 zlotych.
    Zainteresowanych proszę o przesłanie krótkiego CV ze zdjęciem (1 strona formatu A4, czcionka 12 punktów) na adres: ljkel2@netscape.net
    Wiek, płeć, kierunek wykształcenia, religia, kolor skóry czy też miejsce zamieszkania nie ma znaczenia.
    Obserwuj wątek
      • tanebo Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 20:38
        Co sprzedajecie?
        • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 21:35
          Sprzedajemy nasze wyroby i uslugi, ale mamy wystarczajaca ilosc handlowcow, wiec na razie nie przyjmujemy nowych. Potrzebujemy zas kreatywnych ludzi do naszego dzialu wdrozeniowego, gdyz dostalismy duze zamowienie rzadowe i musimy szybko sie z niego wywiazac, a nasz produkt wersji zamowionej przez ministerstwo nie jest jeszcze na 100% gotowy. Oproz tego mamy spora i wciaz powiekszajaca sie baze stalych klientow w sektorze prywatnym, a wiec oferujemy obecnie naszym pracownikom umowy o prace na czas nieokreslony. Masz wiecej pytan? Napisz na ljkel2@netscape.net
      • Gość: ANTY-RABARTROLL Rabart nie ma pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 21:41
        Ale nie będzie aplikował na tą ofertę, bo jest debilem.
        • Gość: kagan Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.dsl.telepac.pt 12.08.11, 21:44
          A kto to jest ten rabart? I moze wiesz, co ten "uczciwy pracodawca" tak naprawde oferuje? Tak sie on zastrzega, ze nie szuka akwizytorow (PH), ze to mi sie wrecz wydaje podejrzane...
          • tibarngirl Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 21:52
            zastrzega się, bo wie, że wtedy to już nikt nie odpisze...
            Ale może to być praca, polegająca na "poszukiwaniu klientów", wydzwanianiu do ludzi czy też słynne "zarabianie przez posiadanie maila i peceta".
            Ciekawe, czemu od razu nie napiszesz, na czy polega praca dla ciebie, pracodawco? I jak to się stało, że już nie masz zaklepanych znajomych króliczka i zajączka na to miejsce? Ci niby pracodawcy robią się coraz bardziej "sprytni!" jakiś czas temu ktoś zamieścił w necie ogłoszenie o poszukiwaniu pomocy biurowej. 3 godziny zajęło mi wyduszanie z niego, co miałoby wchodzić w zakres tegoż stanowiska. Na końcu okazało się, że chodzi o sprzedaż ubezpieczeń. Tutaj jest pewnie tak samo. Idź z tąd lepiej, już nie mam siły patrzeć na takie sępy żerujące jak ty...
            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 21:58
              A potem jęczą, że pracy nie ma. Za dobrze mają ci bezrobotni. Niech gniją i giną. Wcale mi ich nie żal.
              • tanebo Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:08
                Sprzedajesz ubezpieczenia?
                • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:10
                  NIE, sprzedaje tzw. business solutions, ale nie szukam obecnie handlowcow a wdrozeniowcow.
                  • tanebo Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:13
                    Dlaczego wybraliście tak nie standardowy kanał rekrutacji?
                    • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:15
                      Nie tylko ten. Oglaszamy sie tez w prasie, przez wyspecjalizowane agencje.
                      • tanebo Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:23
                        Powoli wychodzą konkrety. Czy wasza oferta dla klientów dotyczy może faktoringu, rozliczeń kompensacyjnych, outsorcingu? Pytam z zasadniczego powodu. To nie jest przybijanie gwoździ. A wy nie poszukujecie, z tego co się orientuję robotników nie wykwalifikowanych. Pytam więc by dostosować swoją ofertę do was. I nie zabierać wam cennego czasu.
                        • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:26
                          Potrzebujemy ludzi, ktorzy umieja pracowac glowa, a nie tylko rekami.
                    • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:38
                      Niestandardowy piszemy razem. Myślę, że pracodawca analfabetów nie potrzebuje. Won.
              • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:09
                Otoz i to. Oferuje im dobra prace, na pelny etat, z ZUSem etc., a na razie to napisal do mnie tylko 1 (slownie jeden) gosc, i to bez podania swego nazwiska, wiec nie wiem, czy on szuka pracy czy tylko zabiera mi moj cenny czas.
                • jestem_zerem Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:17
                  Dziwi Cię to? Skoro Ty nie podajesz danych dotyczących firmy (adresu, numeru KRS itp) to dlaczego ktoś ma podawać swoje dane osobowe?
                  • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:22
                    A czy w ogloszeniach o prace sa zamieszczane te dane?
                    • jestem_zerem Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:24
                      W takich, na które ja aplikuję - tak.
                      • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:26
                        Ale my zer nie potrzebujemy!
                        • jestem_zerem Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:28
                          A ja nie potrzebuję TWOJEJ pracy. Odniosłem się tylko do Twojej wypowiedzi, że niby sypiesz mannę z nieba dla bezrobotnych, a nikt się nie zgłasza.
                          • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:33
                            Nikogo nie interesują twoje potrzeby odnośnie pracy, natomiast kilkudziesięciu co najmniej ludzi interesuje, kogo potrzebuje ten pracodawca. Do wolno wojewodzie, to nie tobie mały smrodzie, albo jak wolisz - nie dla psa kiełbasa.
                      • jestem_zerem Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:27
                        Numeru KRS może oczywiście nie być w ogłoszeniu, ale mając nazwę firmy i jej adres, można łatwo sprawdzić czy taki numer posiada.
                        • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:29
                          Kolega ci uprzejmie podziękował za współpracę, nie potrzebuje zer. Nie dotarło?
                          • jestem_zerem Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:30
                            Jaką współpracę? :) Nie zamierzam współpracować z kimś, kto podaje email w stylu xyz@abc.com
                            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:34
                              Więc nie zaśmiecaj wątku. Uprzedzając twoją odpowiedź, ja nie zaśmiecam wątku, a pilnuję porządku i tępię ujadanie nieudaczników.
                              • jestem_zerem Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:35
                                Nicka nie masz, a moderatorem zostałeś? :D
                                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:40
                                  Gdybym miał nick, to mógłbyś mnie zablokować i nie widziałbyś moich wiadomości, a masz je widzieć. Masz widzieć, jak przywołuję cię do porządku i posyłam do kąta, czy też na karnego jeżyka.
                                  • jestem_zerem Re: Rabart nie ma pracy? 13.08.11, 10:06
                                    O, proszę. Niby Anty-Socjalista, a czyn społeczny uprawia :D
                                    • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 13.08.11, 10:10
                                      Ma widac takich humor!
                                    • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 13.08.11, 11:43
                                      Sie sind gleich Null!
                                      • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 13.08.11, 11:44
                                        Raczej "du bist gleich Null"...
            • Gość: Kagan Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.dsl.telepac.pt 12.08.11, 22:05
              Na pocztek dajmy mu ten "the benefit of the doubt". Ja do niego napisalem, ale z CV wycialem swe dane personalne, tak na wszelki wypadek...
            • tanebo Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:07
              Mam podejrzenia że to akwizycja, przepraszam przedstawicielstwo marki frosch.
              • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:13
                Jeszcze raz, do jasnej cholery (pardon my French) NIE! Mam obecnie dosc handlowcow (PH)! Szukam kreatywnych ludzi do pracy w biurze projektowo-wdrozeniowym. Ale chyba zaczne ich szukac w Chinach, bo Polakom to sie pracowac nie chce. Polacy wola zasilki.
                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:17
                  Masz całkowitą rację. Polacy typu rabart to śmierdziele, którzy ZAWSZE znajdą powód, by nie pracować. Odpuść sobie zatrudnianie polaczków. Chińczycy są doskonałymi pracownikami.

Pozdrawiam,
                  Obrzydzony polaczkami
                  • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:23
                    Tyle, ze malo ktory z Chinczykow zna dobrze angielski, o polskim juz nie wspominajac.
                • tanebo Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:17
                  Skąd ta agresja? Krzyczysz też na podwładnych? Jesteś bardzo tajemniczy. Posługujesz się ogólnikami. Nie napisałeś jakie masz wymagania ani co oferujesz. Jedynym konkretem właściwie jest mail. Po wrzuceniu go do neta wychodzą dyskusje na temat w/w Frencha.
                  • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 22:25
                    Krzycze? Napisalem chyba, ze oferuje od 2000 zl w gore, a wymagam matury i kreatywnosci oraz oczywiscie dyspozycyjnosci oraz chceci do nauki i pracy.
                    • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:49
                      Szkoda mi ciebie, że musisz się droczyć z tymi tępolami. Widzisz, tak to jest w tym pseudo-kraju. Człowiek chce, niczym dobroduszny socjalista (którymi gardzę), dać pracę motłochowi a on ujada jak psy w schronisku. Chcesz pomóc tym ofermom, to jeszcze cię chcą spoliczkować. Mentalność w naszym kraju jest doprawdy obrzydliwa i nie dziwię się, że tysiące ludzi stąd emigrują i mało kto chce do nas wyemigrować. Olej ten małpi gaj i zamieść ogłoszenie w markowym serwisie z ogłoszeniami pracy. Tutaj naprawdę prawie wszyscy są tępymi nieudacznikami po Uniwerkach i ciężko będzie Ci znaleźć, drogi pracodawco, kogoś zdolnego do pracy umysłowej. W Polsce szacunek do pracodawcy to obce pojęcie, dlatego eksportujemy tylko kartofle. W Japonii czy Chinach pracownik szanuje szefa nawet, jak mu mało płaci i wydaje złe decyzje, bo lepsza zła decyzja niż żadna, a po to jest szef, by je wydawać. Dzięki pokorze tamtych ludzi i szacunkowi do pracy i szefa, eksportują już praktycznie wszystko i to w ogromnych ilościach, a rozwijają się nie w tempie 1%, tak jak kraje pod zaborem UE, a w tempie kilkunastu procent. Niedługo Chińczycy wylądują na Marsie. Polak może wylądować tylko w przydrożnym rowie, zarzygany, z flaszką wódki.

Tutaj za próbę pomocy możesz dostać w mordę.

Dajcie Polakom rządzić a sami się wykończą - Otto von Bismarck
                  • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Rabart nie ma pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:31
                    Nikt nie zmusza cię do wysyłania oferty.

Prośba do pracodawcy - nie daj sobie wejść na głowę tym śmierdzielom. Są tępi, pokończyli marne uniwerki i mało kto rozsądny chciałby ich zatrudnić. Ty jesteś tu górą, która albo zatrudni albo nie, a to, czy jeden debil z drugim wyśle CV, jest nieistotne, bo na pewno z ogłoszenia, które wystawiłeś gdzie indziej znajdziesz dużo dobrych kandydatów.

Niedopuszczalnym jest, aby jako pracodawca, dać wejść sobie na głowę pracownikom.
                    • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 23:00
                      Masz 100% racji, ANTY-SOCJALISTA!
                      • tanebo Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 23:11
                        Ciekawa metoda rekrutacji - poniżenie przyszłego pracownika...
                        • uczciwypracodawca Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 23:25
                          Lepiej teraz niz pozniej!
                    • Gość: ronin Trolu jeden.... IP: 195.116.41.* 15.08.11, 16:33
                      Obrzucanie innych inwektywami to jedyny sposób na zwrócenie na siebie uwagi!!!!!!!! Widzę tutaj uczciwego z rozdwojeniem jaźni ...ale żeby sam sobie odpowiadać to już ostatnie stadium schizofrenii.
          • tibarngirl Re: Rabart nie ma pracy? 12.08.11, 21:54
            To było do założyciela wątku.
      • Gość: alewaszrobil Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:21
        Do tych co robią sobie nadzieję. Nick "uczciwypracodawca" i adres email: ljkel2@netscape.net należą do "kagan" czy inaczej Lech-Keller Krawczyk. Jednym słowem: podpucha

Wystarczy użyć google: np.: slavia.8m.com/wtc.htm, albo tu.: forum.lem.pl/index.php?topic=364.30
        • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 22:30
          ???
          slavia.8m.com/wtc.htm - 404 Error - File Not Found
          I nie jestem "sokratoides".
      • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:22
        Jak wam tępe, śmierdzące polaczki oferta nie pasuje, to won. Nikt was nie zmusza, a nawet lepiej, jak swoją śmierdzącą dupą nie zajmiecie dobrego miejsca pracy dobremu pracownikowi. Akurat tak się składa, że wiem co to za stanowisko i jest to normalna praca, ale mam nadzieję, że dostanie ją ktoś, kto będzie przeglądał ogłoszenia, a nie jakaś łajza z tego forum.

Nie pozdrawiam śmieci typu rabartroll, kagan czy wycofany
        • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 22:31
          Racja!
      • Gość: spas Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:30
        www.niemazmiluj.pl
        • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 23:01
          O, widzę że nawet w kapitalistycznej sprzedaży znajdą się socjaliści, którzy chcą założyć jakieś durne stowarzyszenia gnębienia pracodawców. Na pohybel z wami!
          • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:05
            Moze nie od razu na pohybel, ale do roboty! Np. u mnie.
      • miniofilka Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:06
        uczciwypracodawca napisała:

> Oferuję stałą pracę. Do jej wykonywania nie potrzebujesz żadnych specjal
        > nych kwalifikacji ani doświadczenia poza maturą (studia wyższe mile widziane),
        > gdyż ja cię do niej przeszkolę. I od razu oświadczam, że nie polega ona na sprz
        > edawaniu czegokolwiek ani na roznoszeniu ulotek czy też innych materiałów rekla
        > mowych. Oferuję bezterminową umowę o pracę - na początek od 2 tys. zł b
        > rutto, ale już po miesiącu można będzie dostać podwyżkę. Dla osób zatrudnionych
        > w warszawskiej centrali mojej firmy oferuję dodatek "warszawski" w wysokości 2
        > 0% pensji, ale nie mniej niż 500 zlotych.
        > Zainteresowanych proszę o przesłanie krótkiego CV ze zdjęciem (1 strona formatu
        > A4, czcionka 12 punktów) na adres: ljkel2@netscape.net
        > Wiek, płeć, kierunek wykształcenia, religia, kolor skóry czy też miejsce zam
        > ieszkania nie ma znaczenia.

żądasz od potencjalnego pracownika zdjęcia w cv - czyli szukasz pracodawco pracownika czy osoby z dobrą prezencją?
        • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 23:18
          No przepraszam bardzo, ale pracodawca ma prawo nie chcieć, aby po firmie włóczyły się jakieś kloszardy. To jest jego firma.
          • miniofilka Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:26
            Ok, ale wiesz, że zdjęcie można podrasować?:P
            • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:32
              Za takie oszustwo, to zgnijesz w wiezieniu!
              • miniofilka Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:34

> Za takie oszustwo, to zgnijesz w wiezieniu!

A za dyskryminację ze względu na wygląd Sąd Pracy się Tobą zajmie!!!!!!
                • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:36
                  Ale ja mam sedziow w kieszeni! Ja jestem ta osoba, ktora rzadzi w pracy, bo ja mam firme i pieniadze!
                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:00
                  Jak mu udowodnisz, że nie zatrudnił cię tylko ze względu na brzydotę, to być może.
                  • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:05
                    To jest przeciez nie do udowodnienia! Ja po prostu powiem, ze sie do tej pracy nie nadawala, bo nie byla dosc kreatywna! A jako ze ja mam firme i kase, to prawo i panstwo jest po mojej stronie, a nie po stronie tych golodupcow, ktorym z laski daje czasem prace!
                    • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:09
                      Otóż to, w końcu to jest TWOJA FIRMA i masz prawo do WYBORU pracownika. Państwo NIE MOŻE CI NARZUCIĆ zatrudnienie kaleki chyba, że jest Państwem faszystowskim.
                      • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:11
                        Panstwo nie ma nic do gadania w mojej firmie! O to przeciez walczylem razem z Walesa, Kuroniem i Michnikiem w latach 1980-81!
                        • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:22
                          No niestety, ale wciąż ma i może przysłać Ci faszystów z PIP'u. Niestety, ale gó... wywalczyliście, a nie kapitalizm. Panuje wciąż socjalizm, zwłaszcza w mózgach ludzi. Urzędników jest kilka razy więcej, niż w 88', procedur, przepisów i zakazów też.
                          • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:31
                            Komuchow tosmy przepedzili z Lechem, Jackiem i Adamem, a socjalistow sie tez niebawem, z boska pomoca, ppzbedziemy, podobnie jak i tego calego kodeksu pracy. Pracownik ma pracowac u mnie tyle godzin, ile ja od niego wymagam, i za tyle pieniedzy, ile ja bede mial mu humor dac. To jest bowiem moja firma, a nie moich pracownikow, a wlasnosc prywatna jest przeciez swieta i nietykalna!
                            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:41
                              Ch*ja żeście wywalczyli, komuchy teraz grzeją posadki POPISPSLSLD, ale niech Ci będzie, coś tam żeście wywalczyli - rynek trochę się uwolnił i w kolejkach aż tak stać nie trzeba. Firmę w miarę łatwo założyć, choć po reformie Wilczka w 88' było już pod tym względem dobrze.

Z tym pracownikiem to w zasadzie masz rację. Jeżeli będzie chciał, to podejmie pracę u Cienie, a jak nie, to nie. Nie ma przymusu. Jeżeli mu się warunki przestaną podobać, to ma prawo odejść i tyle. A to, czy będzie Ci się opłacało wdrażać nowego, to już Twoja i tylko Twoja sprawa, bo to Twoja firma.

Własność święta chyba nie jest, ale nietykalna w zasadzie tak. Dlatego też wszelkie związki zawodowe traktuj sprawiedliwie - jak zwykłych bandytów, chcących wymusić na Tobie niekorzystne finansowo decyzje.

• uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:48
                                Moze popelnilismy troche bledow w Lechem, Jackiem i Adasiem, ale sie bierzemy, niestety juz bez Jacka, za ich naprawe! Zaczniemy od delegalizacji ZZ i zawieszenia KP!
                                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:56
                                  I mam nadzieję, że wam się uda. ZZ to zwykli bandyci i złodzieje, których miejsce jest oczywiście w więzieniu, a KP to socjalistyczny wytwór zaprzeczający podstawowemu prawu Rzymskiemu Volenti non fit injuria (chcącemu nie dzieje się krzywda). Jeżeli pracodawca chce stworzyć etat 15-godzinny to niech stworzy! On na siłę nikogo na nim nie zatrudni, pracownik sam musi chcieć. Wolny rynek zadecyduje, czy i kto mu ten wakat zajmie!

Może sobie robić co chce, byle nie skrzywdził innych. A jak skrzywdzi, to za to odpowie i to surowo! Tak powinno być w normalnym kraju.
                                  • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 10:13
                                    Racja! U mnie w firmie, to robole zasuwaja po 16 godzin na dobe za 1000 zl brutto na miesiac. A jak sie komu nie podoba, to "noga, doopa, brama"!
                                    • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 13:44
                                      W takim razie możesz spodziewać się wizyty PIP'u.
                                      • Gość: Kagan Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.dsl.telepac.pt 13.08.11, 14:12
                                        A co mu te PiPy zrobia? On ma przeciez kase!
                                        • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 14:16
                                          Może zrobią, może nie zrobią. Zależy jak przekupne będą :) Tak czy inaczej, pracownik w każdej chwili może zrezygnować, więc nie widzę problemu.
                                          • tanebo Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 14:25
                                            To nie jest tak do końca. Pracodawca nie może nakazać pracownikowi złamania prawa. Sam też go nie może łamać. I to nie jest tak że jeśli łamanie prawa pracownikowi się nie podoba to fora ze dwora. Jest jeszcze druga strona medalu. Pracując w jakiejś firmie jednocześnie ją reprezentuję. Muszę więc identyfikować się z jej filozofią. Jeśli ta filozofia to wykorzystanie pracownika, oszukiwanie klienta to nie mogę tego zrobić.
                                            • Gość: Kagan Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.dsl.telepac.pt 13.08.11, 14:34
                                              Ale wytlumacz to tym "uczciwym pracodawcom"...
                                            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 15:29
                                              Oczywiście, że pracodawca nie może nakazać złamania prawa. Jeżeli to zrobi, pracownik może zrezygnować (nie musi), może też go pozwać (nie musi). Generalnie jest tak, że musi to na rusi.
                                              • tanebo Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 15:33
                                                Zapomniałeś o doniesieniu organom państwowym. Inaczej też łamie prawo.
                                                • Gość: kagan Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.dsl.telepac.pt 13.08.11, 15:58
                                                  A ty wierzysz 'tanebo' w interwencje tych "organow"?
                                              • Gość: Kagan Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.dsl.telepac.pt 13.08.11, 15:59
                                                Musi, to na Rusi, w Polsce, to jak szef chce?
          • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:29
            Oczywiscie! Ja jestem osoba, ktora rzadzi w frmie i moge sobie dobrac takich pracownikow, jakich chce. Pamietajcie, ze tzw. demokracja i prawa obywatela znikaja w momencie przekroczenia bramy zakladu pracy! Ja wam place, ale za to jestescie w pracy moja wlasnoscia!
            Wiem, ze to sie nie podoba roznym zwiazkowcom i innym socjalistom, ale za mna jest panstwo i prawo!
        • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:26
          Chce, aby w biurze bylo estetycznie!
          • tanebo Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:29
            Po co? Przecież piszesz że nie potrzebujesz handlowców. Czyli nie dla klientów. Żeby tobie było miło popatrzeć? Idź do burdelu.
            • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:37
              W burdelu to jest burdel, a ja chce porzadek i estetyke!
            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 23:51
              A po co kupujesz ładny samochód? To też narzędzie pracy, tak jak pracownik.
              • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:06
                RACJA!
          • miniofilka Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:30

> Chce, aby w biurze bylo estetycznie!
            czyli tym samym dyskryminujesz niepełnosprawnych oraz tych, którym brakuje urody, ale za to są inteligentni i przebojowi
            gratuluję intelektu i tolerancji
            mam nadzieję, że ładna osóbka którą zatrudnisz, nie przyniesie Ci wstydu, "estetyczny pracodawco"
            • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:39
              To jest moje biuro,wiec bede w nim zatrudniac tylko te osoby, ktore mi sie podobaja! A socjalistom i zwiazkowcom wstep do mego biura jest policyjnie zakazany!
            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 23:54
              Buahaha, tolerancja. Kto jeszcze wierzy w te XX-wieczne przesądy? Gwałcicieli (ale tych ze świadectwem niekaralności) też tolerujesz? Oni też chcą pracować!
              • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:07
                Nie intersuje mnie przeszlosc mych pracownikow, ale ich wydajnosc w pracy - tu i teraz.
                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:16
                  I bardzo dobrze! Bo będziesz mu płacił za pracę i jej efekty, a nie za kwalifikacje!

Często przeszłość opisana w CV może dać jakiś obraz, ale to, że ktoś na takim samym stanowisku pracował przez kilka lat nie oznacza, że wykonywał tam tą pracę dobrze! To, że ktoś jeździ samochodem od 40 lat nie oznacza, że jeździ dobrze (patrz - emeryci). Zdolna osoba bez doświadczenia i wykształcenia może lepiej wykonywać obowiązki, niż wykształcona i doświadczona. W przypadku oferowanej przez Ciebie pracy, gdzie ważna jest kreatywność, bardziej skupiłbym się na dobrym przeprowadzeniu rozmowy, niż na oglądaniu jego papierów (w CV można dużo nakłamać).
                  • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:19
                    Totez analiza techniczna CV to tylko pierwszy etap mej procedury eliminacyjnej wsrod kandydatow do pracy w mojej firmie!
                    • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:28
                      Jakoś ich trzeba wstępnie przefiltrować, a wszystkich na rozmowę zaprosić często nie sposób.
                      • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:33
                        To oni placa za stawienie sie na rozmowe, a nie ja, a poza tym, to ja mam swych zaufanych ludzi do przeprowadzenia wstepnej selekcji! Niech zyje kapitalizm!
                        • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:42
                          Nie ma problemu.
                          • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:49
                            OK!
            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 23:56
              Czy to takie trudne zrozumieć, że właściciel firmy może w swoim biurze nie chcieć kalek i brzydali? Ty też masz faszystowskie zapędy włażenia komuś z butami do jego interesu?
              • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:10
                W mojej firmie to ja o wszystkim decyduje. Jestem w niej nie tylko pracodawca, ale takze prawodawca, sedzia i policjantem w jednej osobie, a pracownik nie ma u mnie zadnych praw. I tak ma byc, bo inaczej to bedzie znow socjalizm!
                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:19
                  Niestety, ale jest socjalizm, gdyż obowiązuje Cię Kodeks Pracy, przez który możesz zapłacić karę lub pójść do więzienia. Powinien być oczywiście zlikwidowany, ale nie jest, więc musisz się go trzymać (niestety). Pomimo, iż pracownik w każdej chwili może się zwolnić, jeżeli warunki pracy nie będą mu odpowiadały, ty jesteś niestety zmuszony do przestrzegania KP.
                  • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:27
                    A ja ten kodeks to mam gdzies. Ja mam pieniadze, wiec w razie czego przekupie sedziow i swiadkow. I ja mam rade na pracownikow, ktorzy by chcieli ode mnie odejsc bez mej zgody - warunkiem zatrudnienia jest u mnie podpisanie weksla in blanco...
                    www.weksel.pl/przyklady-weksli.html
                    • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:34
                      Takie weksle w świetle Prawa Pracy są bez znaczenia, a jeśli chodzi o Sędziego, to niestety możesz trafić na nieprzekupnego pasjonata. Są jeszcze tacy! W dodatku pracownik może mieć krewnego lub znajomego w Sądzie, albo bogatego wujka, który opłaci ambitnego adwokata i możesz mieć przypał! Możesz, ale nie musisz! Twoja decyzja - możesz złamać prawo, ale licz się z konsekwencjami. Tzn. możesz się z nimi oczywiście nie liczyć (jestem liberałem), ale one będą się liczyć z Tobą!
                      • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:38
                        Jak to "bez znaczenia"? To sa przeciez weksle! A na nieprzekupnych sedziow to ja mam swoje sposoby! Adwokata zas przekupie, bo to sa przeciez zwykle szuje bez poczucia moralnosci.
                        • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:46
                          Ten weksel to już będziesz rozliczał z Kodeksu Cywilnego, a nie Pracy. Ale owszem - jeżeli gościu to podpisze, to będzie musiał płacić! Nie ma zmiłuj - weksel to weksel!
                          • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:50
                            Otoz to. Podpisal weksel, to go z torbani puszcze, golodupca! Niech wie, kto jest teraz w Wolnej Polsce - Panem, a kto zerem!
                            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:57
                              Dokładnie! Trzeba czytać to, co się podpisuje. Chłop przecież dorosły jest!
                              • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 10:13
                                A jak nie podpisze, to mu nie dam pracy!
                                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 13:45
                                  Nie ma problemu, nie masz obowiązku dawać mu pracy, tak jak on nie ma obowiązku niczego podpisywać.
      • miniofilka Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:10
        a widoczna niepełnosprawność ma znaczenie? bo jeśli nie, to jestem zainteresowana:)
        • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:30
          Jesli mozna ja ukryc, to czemu nie?
          • miniofilka Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:33

> Jesli mozna ja ukryc, to czemu nie?
            A jak nie można, jak to ma miejsce w moim przypadku????!!!!!
            Jestem dla Ciebie nikim?!
            Pseudo pracodawca się odezwał, byznesmen z Psiej Wólki:)
            • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 12.08.11, 23:41
              To niech cie zoperuja, jak ta kobiete, co to jej szympans zniszczyl twarz. Polecam przeszczep calego ciala! LACZNIE Z GLOWA I MOZGIEM!
            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 23:59
              To, że ktoś nie chce zatrudnić kaleki nie oznacza, że ma go za nikogo.

Czy jeżeli nie ożenię się z jednonogą kobietą oznacza, że mam ją za nic?

Nie rozumiesz, że ktoś w SWOJEJ firmie może NIE CHCIEĆ zatrudnić KOGOŚ? I bez względu na to, czy nie lubi niepełnosprawnych, czy ich lubi. Czy to naprawdę tak trudno pojąć, do cholery?
              • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:13
                W mojej firmie, to ja moge nikogo nie zatrudnic. I co mi wtedy zrobicie, komuchy?
                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:27
                  Oczywiście że nic. Nie musisz nawet tej firmy prowadzić. Nie musisz też jeść i żyć. A co Ci zrobią? Nie wiem, ale znając ich (PO)komuszą mentalność, mogą np. podpalić Ci samochód albo zgwałcić psa (jeżeli znają Twój adres). W łagodnej wersji mogą w czasie deszczu obrzucić Ci dom papierem toaletowym - chwytają za jeden koniec i rzucają rolkę, która się rozwija i papier zawija się na drugą stronę domu. Podobno prawie nie do zdjęcia, musi padać przez kilka tygodni, żeby to rozpuścić i zmyć. Różne są pomysły rozwścieczonego, bandyckiego motłochu.
                  • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:35
                    Ja do pracy jezdze Humerem w eskorcie motocyklistow. A moj pies jest pod stala ochrona goryli! A na ten motloch pracowniczy to ja mam prywatna policje!
                    • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 00:43
                      Hummerem, a nie Humerem!

I bardzo dobrze! Masz prawo zapewnić sobie bezpieczeństwo, zwłaszcza przed bandytami!
                      • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 00:51
                        Z bandytami ze ZZ nie bede sie cackac!
                        • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 01:02
                          I masz w tym moje pełne poparcie! Najchętniej bym do nich strzelał (najpierw ostrzegawczo, potem celnie), ale raczej nie można. Żeby mi motłoch (kierownictwo, inżynierowie, prawnicy i lekarze raczej nie strajkują) z widłami wychodził i wymuszał na przedsiębiorcy niekorzystne dla niego decyzje (gwarancja pracy, podwyżka)? Żeby mogli sobie swobodnie nakłaniać do niekorzystnego rozporządzenia mieniem pracodawcy? Tak jakby on ich zmuszał do pracy u niego? I Państwo na to pozwala? To jest kpina a nie Państwo!
                          • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 10:16
                            Niedlugo premier Tusk zmieni prawo na bardziej sprzyjajace rozwojowi gospodarki, i bedzie wreszcie mozna w Polsce strzelac do komuchow i socjalistow ze ZZ. Za nawolywanie do strajku - kula w leb, bowiem to jest przeciez nic innego, jak szantaz i sabotaz!
                            • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 13:45
                              Mniej więcej masz rację. Na ci bandyci są bezkarni.
                    • miniofilka Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 01:39

> Ja do pracy jezdze Humerem w eskorcie motocyklistow. A moj pies jest pod stala
                      > ochrona goryli! A na ten motloch pracowniczy to ja mam prywatna policje!

spadaj na drzewo pie...ny trollu!z Ciebie taki pracodawca,jak ze mnie zakonnica
                      • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 10:18
                        A co, zazdroscisz mi tego Humera i eskorty motocyklistow?
                        • lucjusz.zuckerman Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 11:08
                          Czemu na świecie jest tyle ciot, które w prawdziwym życiu są nieudacznikami i zbierają śmieci z koszy, a wchodzą do internetu i żeby podnieść swoją samoocenę podają się za pracodawców albo za wszechwiedzących antysocjalistów. Spójrzcie prawdzie w oczy, nigdy nie siedziałeś w Hummerze, nawet pewnie nie wiesz jak skonstruowany jest w nim napęd, ani nie znasz adresu gdzie można go serwisować :) Dno, dno, dno :) Ale długi weekend więc i trolle muszą się czymś zająć w domu :)
                          • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 11:37
                            Nie siedzialem? Ja nie tylko w Hummerze siedzialem! A od szczegolow technicznych i serwisowania mych samochodow, to ja mam kierowce! Bo ja mam frme i kase, wiec jestem wszystkim, a ty niczym, zazdrosniku!
                            • lucjusz.zuckerman Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 12:03
                              W tym momencie się pogrążyłeś, tak jak myślałem, Hummera znasz z obrazków w gazetach :)
                              • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 12:23
                                Ale mi zazdroscisz tego Hummera, sluzby i biznesu!
                                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 13:48
                                  To normalne, nie zwracaj na to uwagi. Od zawsze motłoch zazdrościł przywilejów magnatom i szczekał na nich :)
                            • Gość: nikim Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 10:10
                              uczciwypracodawca == kagan

forum.gazeta.pl/forum/w,30,127840879,127887253,Re_Bezrobotni_ale_w_sluzbowych_autach_.html
                              i kilka postow wyzej

najwiekszy trol i zadymiarz tego forum, nieudany naukowiec obrazony na caly swiat i z niebezpiecznymi pogladami

nie traccie czasu
                              • Gość: robotna Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: 62.48.246.* 14.08.11, 13:10
                                Nie rozumiem czemu na tym forum zawsze mieszacie pracodawcow z blotem. Ja wlasnie otrzymalam oferte pracy od uczciwegopracodawcy i zaczynam prace juz pojutrze. Chyba antysocjalista jest jedynym normalnym na tym forum.
                                • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 13:21
                                  Taka mentalność polaczków - nie założą swojej firmy, nie poszukają pracy na lepszych warunkach, tylko dalej pracują i obrażają swojego przełożonego, że zarabiają mniej niż on. Dziki kraj - Polska Republika Bananowa.
                                  • Gość: dupe Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 14:29

kagan nigdy nie pracowal, nigdy nikogo nie zatrudnil - cale zycie siedzial na panstwowym nie wiedzac co ze swoim zyciem zrobic. i z nim o czym mozna rzeczowo rozmawiac? nawet klamac o wlasnej firmie nie potrafi, bo nie ma bladego pojecia o co w tym chodzi

w najlepszym wypadku to teoretyk - ale serio, zeby teoretykiem byc, trzeba cos przezyc

na dodatek to klamca, oszust i manipulant - biorac pod uwage jego poglady, staralbym sie byc jak najdalej, bo to moze byc niebezpieczne

osoby, ktore pisza w tym watku, ze dal im prace pisza z portugalii :) www.ipaddresser.com/reverse.php/62.48-7 a jaki troll spod mostu mieszka w portugalii? :)
                                • Gość: dupe Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 14:28
                                  osoby, ktore pisza w tym watku, ze dal im prace pisza z portugalii :)

www.ipaddresser.com/reverse.php/62.48-7 a jaki troll spod mostu mieszka w portugalii? :)
                      • uczciwypracodawca Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) 13.08.11, 11:49
                        A to nie piszesz z klasztoru?
                        • Gość: dupe Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 09:45
                          uczciwypracodawca == kagan

forum.gazeta.pl/forum/w,30,127840879,127887253,Re_Bezrobotni_ale_w_sluzbowych_autach_.html
                          i kilka postow wyzej

najwiekszy trol i zadymiarz tego forum, nieudany naukowiec obrazony na caly swiat i z niebezpiecznymi pogladami

nie traccie czasu

• Gość: robotniczka Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: 62.48.246.* 14.08.11, 13:14
                            A ja naprawde nie jestem w stanie zrozumiec, czemu na tym forum zawsze mieszacie pracodawcow z blotem. Wlasnie otrzymalam oferte pracy od "uczciwego pracodawcy" i zaczynam prace juz pojutrze. Chyba "antysocjalista" jest jedynym normalnym na tym forum.
                            • Gość: gh Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.146.219.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.11, 13:21
                              i przypadkiemmasz to samo ip co ten oszolom?

nawet trolowac nie ootrafisz kagan
                          • Gość: ANTY-SOCJALISTA Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 13:20
                            Już dawno się zorientowałem, że to kagan. Ale rozmawia się miło, ciekawie i rzeczowo!
                            • Gość: dupe Re: Oferta pracy (nie w sprzedaży) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 14:27
                              z nim? o czym?

on nigdy nie pracowal, nigdy nikogo nie zatrudnil - cale zycie siedzial na panstwowym nie wiedzac co ze swoim zyciem zrobic. i z nim o czym mozna rzeczowo rozmawiac? nawet klamac o wlasnej firmie nie potrafi, bo nie ma bladego pojecia o co w tym chodzi

w najlepszym wypadku to teoretyk - ale serio, zeby teoretykiem byc, trzeba cos przezyc

na dodatek to klamca, oszust i manipulant - biorac pod uwage jego poglady, staralbym sie byc jak najdalej, bo to moze byc niebezpieczne

osoby, ktore pisza w tym watku, ze dal im prace pisza z portugalii :) www.ipaddresser.com/reverse.php/62.48-7 a jaki troll spod mostu mieszka w portugalii? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka